Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaitana

O aborcji

Polecane posty

Gość Lil,Queen
gdybym była w takie sytuacji to bym urodziła bez względu na wszystko, nawet gdyby moje życie było zagrożone to by się poświęciła z miłości do dziecka

Gość wloh opalony pakistanska bryza
z naszych,ale takie dziecko z domu dziecka ma szanse zostac kims w zyciu.....nie jak te kurwy co daja sie spuszczac w pizde i szukaja skrobanki i usprawiedliwienia swojego kurestwa

Do poprzedniczki,dlaczego nie powinno się stwiać własnego życia nad życie nienarodzonego dziecka? Historia prawdziwa,matka postawiła na nienarodzone dziecko(nie wiadomo na ile była tak naprawdę świadoma tego co się dzieję,przebywała w szpitalu,od kilku tygodni.)To była moja ciotka.Lekarze sugerowali ,zeby płód usunąć.Akcja porodowa zakończyła się tragedią-matka i dziecko zamrły.Mąż się powiesił,syn jest kryminalistą.Warto było?Tzry życia zamiast jednego?

Gość wloh opalony pakistanska
Mama miała mnie usunąć, bo wykryto ciężkie uszkodzenie płdu, ale ksiądz proboszcz ją odwiódł od pomysłu i codziennie ma radość z syna. Umię już sam ładnie odnieść talerzyk do zlewu i powiedzieć dziękuję po obiedzie. Łyso wam?

Gość Lil,Queen
nie ma sensu wyzywanie ich, bo to nic nie zmienia, przykre jest jedynie to że niektóre laski szczycą się tym że popełnią np 3 z kolei aborcje, był wcześniej tu taki topik,

wlohu,a pies nie widzi swojego udziału.Niech sobie włoży w kretowinę,a nie szuka kobiety,którą zapłodni.Bez chłopa nie ma dzidziusia mój złoty.

Gość olivia duhnam
wloh twoja matka tez jest kurwa

spierdalaj podszywie ja akurat jestem ateista,a moja matka nie wiedziala co to aborcja i nie prosile sie na ten wasz zjebany swiat kurew!!!!!

jak ktoś chce urodzić,to jego sprawa i nikomu nic do tego.Istnieje prawdopodobieństwo chorób,a ona mimo to chce,to jest tylko i wyłącznie jej sprawa i nikomu nic do tego,ale jak ktoś nie chce ,a mu mu się przydarzy to także nikomu nic do tego.

"odbieram co swoje,a ty jeszcze na dodatek zlego bierzesz z moijego." odbierasz co swoje?? a to ciekawe. Zyjesz na koszt podatnikow i piszesz, ze to twoje. Kretyn. I jeszcze mi napisze beneficiarz pierdolony, ze ja biore z jego. Co biore?? W przeciwienstwie do ciebie stulejarzu mam prace i nie spedzam calych dni na kafe pierdolac trzy po trzy jak ty. I bede pisala co mi sie podoba. Chociaz ty nawet nie wiesz co to inteligencja bo jestes tepy po matce i ojcu co cie przez skarpete robili.

Gość Lil,Queen
no widzisz tak bywa w życiu, nikt nie powiedział że będzie łatwo w życiu, twoja ciocia dokonała takiego wyboru i postąpiła szlachetnie kierowała się miłością, a mąż widocznie miał bardzo słabą psychikę skoro popełnił samobójstwo. To nie normalne bo jest wielu mężów którym żony umierają i jakos żaden się nie wiesza

jestem za aborcia w odosobnionych przypadkach!gwalt i murzynskie pakolskie dzieci albo zagrozenie zycia matki!!!!!ale to tez powinien byc wybor matki

Nie wiedziała, bo żyła jak każda porządna pakistanka w domu męża.

belle de pakol-pracowalem 7 lat,duzo zarabialem kradziono mi podatek od dochodow,emerytury nie dozyje a tych pare funtow?mam prawo odzyskac.glosuje na Janusza Korwin Mikke!!!!

ojojojoj 7 lat pracowales, to fajtycznie kawal zycia:o a teraz co? Checi opadly i juz sie nie chce pracowac?? Wzorem leniwych angoli wolisz siedziec na dupie i brac benefity? No gratuluje podejscia do zycia

szukam pracy kurwo!!!mialem 20 pare okazji juz pracowac ale ty inkubatorze solaryjny swojego opalonego poganiacza oslow tego nie zrozumiesz :( polczyna potrafi :(

ojej 20 propozycji i jakos nadal beneficiarz. Pewnie sie nie chce zamiatac ulic, co? Ja rozumiem, widza ciebie i od razu mowia, ze oddzwonia. Ale nie dzwonia nigdy, prawda?? Jakze mi przykro nierobie. Taki super, swietny jestes ale jakos pracy brak:o

Gość Lil,Queen
nie rozumiem tylko co ma Janusz Korwin Mikke do tego topiku..?

to zeby byla wolnosc,a wyrok smierci powinien byc wykonywany na tych pizdach co usowaja,przeciez i jedno i drugie to to samo!"

Przepraszam, że się wcinam i piszę nie na temat, ale nie mogę założyć nowego tematu. Czy ktoś może mi pomóc? Kiedy chcę dodać nowy temat wyskakuje: Forum - strona główna Blad W tej godzinie umieściłaś/eś już 10 nowych tematów. Odczekaj trochę czasu, zanim będziesz mogła/mógł wysłać kolejny nowy temat na forum. Wróć do poprzedniej strony i spróbuj umieścić swoją wypowiedź po małej przerwie. Jednak nie napisałam jeszcze nigdy ani jednego! Co z tym zrobić?

Gość Lil,Queen
nie jestem za karą śmierci bo cyt: tylko Bóg może nas sądzić. Ale ponoć J. K. Mikke też jest za legalizacją aborcji

Do ostatniego topiku: Może ktoś Ci ukradł nick, albo wzięłaś se zajęty

Gość mnknk
napisz do moderatora, lub czekaj, ewentualnie skorzystaj z innej przegladarki, moze to pomoze,

moze i jest,ale tylko w szczegolnych wypadkach!napewno chcialby wyskrobac te co skrobanke robi, zeby jej nie zrobily i pare innych pustakow jak np polczyny z pakolami i pare milionow innych debili

Gość Lil,Queen
to jest troche głupie bo jak na podstawie płodu chcesz niby rozpoznać który będzie ten co w przyszłości zamorduje nienarodzone dziecko.?

god bless Me 80%ludzi z kafe nie powinno sie urodzic

jestem za aborcja...pizdom brakuje argumentow i wyzywaja od stulejazy,niestety nie moja wina ze z takimi sie spotykacie,a potem aborcje robicie hehe

Gość Lil,Queen
bardziej bym była za więzieniem dla matek które dokonują aborcji i lekarzy którzy się tego dopuszczają niż za karą śmierci. Kara śmierci do droga na skróty by nie zawracać sobie głowy ludźmi którzy pogubili się w życiu