Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

christina91

Zaczynamy odchudzanie:)27.04.2011

Polecane posty

moja droga uważam ze ta dyskusja jest bez sensu i wymija sie z tematem, wiec proponuje zakonczyc ta dyskusje....

Gość mam prosbe, daruj sobie
ten protekcjonalny ton, gdyz tylko o tobie zle on swiadczy nie jestem twoja droga i uwazam ze dosc egzaltowane osoby tylko w taki sposob sie odzywaja uwazam, ze trzeba byc niepowaznym aby katowac sie dietami po to tylko aby za chwile wrocic do wagi albo zwiekszyc ja nawet a wystarczy tak niewiele, odpowiedni sposob zywienia, odpiwiednie alczenie produktow, odstepy pomiedzy posilkami aktywnosc fizyczna i mozna cale zycie utrzymywac jedna wage trzeba byc doprawdy malo inteligentnym, aby wybierac cos co nie dziala i sie jeszcze pluc z toba na pewno skonczylam dziekuje :D

Gość hahaha dobre dobre
"moja droga " moja droga" tez mam taka kolezanka co tak gada, mysli,z e zjadla wszystkie rozumy!!!! ...jak ktos nie wie co mowic, to mysli ze to nada wypowiedzi ton !!! hahaha hahahaha

Fajnie ze nas jest dużo, może zrobimy tabelke do której bedzie wpisywac wymiary i nasze osiagnięcia? Takie coś motywuje, myslisz sobie "O kurcze, wpisze sobie 1 kg mniej i pochwale sie dziewczynom" Przykład: nick.....wzrost...waga 27.04....waga 16.05....waga 01.06...cel gabela...170...63....x....x....55 Co wy na to? :) Co do palenia... tez myslałam o rzuceniu, ale tak sobie pomyslałam, jakie ja mam przyjemnosci z życia? Słodyczy niet, zakupy dopiero po schudnięciu, alkohol rzadko, seks jeszcze rzadziej ;p Aczkolwiek bardzo popieram Waszą decyzję i trzymam kciukasy!! Christina91 -> Ty sie nie dołuj dwoma gołąbkami, załatwiasz akurat teraz wazniejszą sprawe, czyli wbijasz sie w łaski przyszłej teściowej. A to bezcenne! :) Do osoby powyżej - > czytaj ze zrozumieniem. Napisałam ze każda z nas swój rozum ma, wychodze wiec z założenia ze nikt krzywdy zrobic sobie nie chce, ale na wyjątki od reguły nie mamy wpływu . A jesli chodzi o anoreksję, cóż... jesli ktos ma skłonnosci to w nią wpadnie, czy poprzez niejedzenie, czy poprzez kompulsy. Wierz mi, ze wiem co mówie - z autopsji. Poza tym, nigdy nie mogłam zrozumiec tych "głoszących dobrą nowinę" i nawracających na forach z dietami, co chca tym osiagnąc, zeby ktosim przytakną "tak, masz racje, to co robie jest złe i godne pogardy"? pfff... Niewazne.

zwrot "moja droga" byl zwrotem grzecznościowym, a poza tym nie widze powodu, zebym miala dalej kontynuować ta farse z kims kto jedyne co robi na tym forum to zatruwa atmosfere, a wiec obrazaj sobie mnie ile tylko chcesz, nazywaj mnie nie inteligentna (mimo ze nie wiesz kim jestem w rzeczywistosci i czym sie zajmuje) i co tylko sobie wymyslisz, bo to juz ostatni moj wpis dotyczacy Twoich wypowiedzi...

Właśnie, koniec tej nic nie wnoszącej niemerytorycznej gadki! Christina, kiedy uderzasz na rower? :)

Gość niewazne kim jestes
tutaj wszyscy sa rowni ale dalej polechtaj swoja proznosc probowalam doradzic normalnie, ale uslyszalam co uslyszalam jesli ja nawet wybieram "nieprawidlowe" rozwiazanie, to sie do tego przynaje nie nazywam gowna czekolada nie zatruwam i nie rozumiem, co to znaczy wazniejsze zadanie wkupowanie sie w laski tesciowej ?? pytam z ciekawosci, jaki to ma zwiazek z dieta ?? razem z tesciowa jestescie na diecie ?? pytam normalnie, bo zaraz siada na mnie kolejne

gabela---> Masz racje, wkupianie sie w laski tesciowej jest celem wyższym;)ale postanowilam mimo wszystko w trakcie mojej proby odchudzania nieco ograniczyc wizyty, zeby ze spokojem serca( i zoladka) realizowac moj cel;) A co do tabeli sądzę, że to całkiem niezly pomysl:) ja swoja stworze jak wroce, bo udalo mi sie namowic lubego na wypad rowerami:)

Gość hahaha sie ubawilam
:D :D :D jak dobrze ze nie musze sie odchudzac :D :D :D

Gość hahaha sie ubawilam
wkupowanie sie wlaski tesciowej ?? oznacza obzeranie sie ?? cholera jakie hipokrytki

Gość a to to oznacza... dzieki
juz wiem i sie troche dziwie, ale nie moja sprawa jak dobrze, ze ja mam z przyszla tesciowa dobre stosunki, no ale powodzenia

Gość hahaha sie ubawilam
moja tesciowa wie nawet ze jestem wegetarianka :D :D :D

2 gołąbki to obżarstwo? Pierwsze słysze :D Mówicie o ewentualnym wpadaniu w anoreksję, a kiedy ja pisze dziewczynie zeby nie miała wyrzutów sumienia po 2 gołąbkach zjedzonych zapewne w fantastycznej atmosferze ze swoją przyszłą teściową, to Wy piszecie ze sie obżera? I kto tu jest hipokrytą? Oj dzieci, dzieci.... ubaw z Wami :)

Gość hahaha sie ubawilam
no ubaw to ja mam, bo ja nie musze rezygnowac ze spotkan z tesciowa, i tescio nie wmusza we mnie nic i mnie mimo to lubi jak sadze, wkupywanie sie w laski - samo stwierdzenie ma zabarwienie pejoratywne

Gość hahaha sie ubawilam
w ogole zabawne jestescie :D :D :D poprawiacie mi humor :D :D :D

Masz świetną teściową zatem, gratuluje :) Dobra, dałyśmy sobie po ryju jak faceci i powinno byc na tyle, zgadzasz się? :D

Gość hahaha sie ubawilam
ok ok :D

Gość Molly86
hej hej :-) przyłączam sie do Was koleżanki :-) od dzis zero slodyczy , duzo spacerkow i krecenia hula hop :-)

hej ja si.e do was przyłącze ale widzę że jestem mały grubasem w stosunku do was i wcale ni chcę schudnąć na suchara tylko do wagi która mi najbardziej kiedyś odpowiadała wzrost 164 obecna waga 63 kg cel 58, kg

Witam wszystkie nowe :) U mnie dziś właściwe niewiele jedzenia, bo ja też postawiłam na oczyszczenie organizmu. I jak na razie zjadłam 300kcal. Myślę, że do 19:00 zjem jeszcze z 200, nawet się nie spodziewałam, że tak mało tego wyjdzie. I wcale nie jestem głodna. Zapisuję sobie wszystko co zjadłam, o której i ile to miało kalorii. I to chyba dobry sposób. Będę tak robić codziennie. Wieczorkiem poćwiczę jeszczę z hula-hop.

hej dziewczyny :) u mnie poki co tak sobie. zjadlam normalny obiad zeby nie ograniczac wsxystkiego naraz. jednak to jedt w moim przypadku skutecxne bo zawsze tak robie:) hmmm zaluje ze ostatnio troche sobie pogolgowalam... ale nic nie ma co gdybac i trzeba wxiasc sie do roboty :)

dziewczynki proponuje ignorowac te posty które nie sa warte naszej uwagi ;) ja tez jestem jak najbardziej za tabela i zaraz zrobie z nia troszke porzadku mam nadzieje gabela ze sie nie obrazisz ale wydaje mi sie ze bedzie bardziej czytelna i moze dodam jeszcze kilka obcji jak co to przeciez ta moja tez mozna poprawi nick........wzr.....wg27.04.....wg.teraz....wg16.05...wg01.06...cel....lat gabela......170......63.............x................x..........x..........55......x kaktusko..169......69.............x................x..........x...........65....30 no i co moze taka byc ta tabela?

Witam ponownie:) własnie wrócilam z rowerku o to drobny dowód i jednocześnie podziele się z wami moimi widokami;) http://zapodaj.net/bb7ae3769c15.jpg.html http://zapodaj.net/03bf428b51c0.jpg.html http://zapodaj.net/81aed47130ee.jpg.html A ja póki co oprócz gołąbków( ktore tyle razy byly mi wypomniane) i kiwi nic nie jadłam tylko piłam wodę z dodatkiem Aqua Slim ktory dostalam od siostry na wyprobowanie:)Koło 19 zamierzam jeszcze szarpnąć się na jakieś 50 brzuszków, tak żebym miala sile podniesc sie jeszcze jutro z łożka;) I oczywiście już biorę się za wpisywanie do tabeli;)

nick........wzr.....wg27.04.....wg.teraz....wg16.05...wg0 1.06...cel....lat gabela......170......63.............x................x... .......x..........55......x kaktusko..169......69.............x................x..... .....x...........65....30 christina91.171....66.............x................x...........x...........56....20

ja tez dzisiaj zrobiłam 50 brzuszków + kilka wymachów noga w pozycji lezacej i stojącej i planuje jeszcze wyjsc pobiegac nich tylko mój brudasek pójdzie do kąpieli wtedy tatus przeczyta bajeczke a mamusia pojdzie pobiegac :) planuje biegac 2-3 razy w tygodniu a cwiczenia oczywiscie codziennie

Hmmm...a co powiecie o occie jabłkowym?własnie tak sobie szperałam w internecie i wyczytałam, ze szklanka letniej wody+łyżka octu jabłkowego daje dobre efekty a przy tym nie szkodzi,bo occet jablkowy nie ejst na spirytusie...co wy o tym myslicie? A tak wogole to kiedy sie ważymy?dopiero w dzień wyznaczony w tabeli?

Ja na pewno zważę się już jutro albo pojutrze, dłużej nie wytrzymam xd A co do octu - nie mam pojęcia co to za wynalazek. Ciekawa jestem tego Aqua Slim, czy to działa. Ja postanowiłam sobie że żadną chemią nie będę sobie pomagać, ale gdyby to rzeczywiście było dobre, to mooże.. No i też się doklejam do tabelki : nick........wzr.....wg27.04.....wg.teraz....wg16.05...wg0 1.06...cel....lat gabela......170......63.............x................x... .......x..........55......x kaktusko..169......69.............x................x..... .....x...........65....30 christina91.171....66.............x................x..... ......x...........56....20 Anaaaa.....166.....54..............x................x.... ......x............49....x

Ja sadze ze jeden dzien glodowki nikomu nie zaszkodzi a na pewno nie spowoduje spadku przemiany materii, traktuje to jako taki test silnej woli i przed strat do diety. Dzisiaj caly dzien nic nie jadlam, pilam tylko wode (pomaga w ograniczeniu glodu), wlasnie wrocilam z basenu. Jutro rano ide biegac i mam zamiar zjesc 5 bardzo malych posilkow. Jutro bede jadla tylko produkty bialkowe. Od czwartku jem 5 malych posilkow ale juz z wazywami itd. Jedyne produkty ktore calkowicie wykluczam ze swojej diety to slodycze, napoje gazowane i slodzone, tluste miesa, makarony, pieczywo jasne. Wszystkie inne produkty mam zamiar jesc ale w ograniczonych ilosciach o rownych godzinach. (9:00, 11:00, 13:00, 15:00, 18:00) Christina olej juz ta glogowke jesli bylo Ci trudno w niej wytrwac i od jutra razem ze mna bedziesz na diecie bez wyrzutow sumienia ze cos zjadlas. Tylko nie raz dziennie posilek a czesciej. Zaloz sobie co i ile zjesz i jedz bez wyrzutow sumienia:)