Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

christina91

Zaczynamy odchudzanie:)27.04.2011

Polecane posty

Cze艣膰 dziewczyny. Widz臋, 偶e poruszy艂y艣cie temat facet贸w. Eh, ja te偶 mog臋 si臋 wypowiedzie膰... By艂am 3 lata w zwi膮zku z facetetem kompletnie zaborczym, nie spotykalam sie z przyjacolkami, ba nawet ich nie mialam... jak bylam w szkole to obowiazkowo na kazdej przeriwe musial byc sms... jak nie moglam odebrac jego telefonu bo bylam zajeta, byla klotnia, nie moglam nosic spodniczek, spodenek, dekoltow, nie chodzilam na basen, na plaze... I wiecie co? To on zostawil mnie dla innej... To by艂o pol roku temu, bolalo jak cholera, ale teraz juz si臋 pozbiera艂am, jako - tako. Jest lepiej, mam nowego faceta, tym razem jest inaczej :) A og贸lnie u mnie bardzo 藕le. Objad艂am si臋 lod贸w, ciastek. Jestem bez sensu.Nie wiem ju偶 co mam robi膰 i jak, 偶eby wytrzyma膰 to wszystko, czy mam pr贸bowa膰 zn贸w. Czasem nachodz膮 mnie my艣li, 偶e powinnam zacz膮c jak bulimiczki rzyga膰, wtedy moglabym jesc co chce bez konsekwencji. Do tego musz臋 si臋 uczy膰 a boj臋 sie troch臋 o moje studia, bo nie id膮 najlepiej. Eh... Debilne to wszytsko. Napisz臋 jutro, DObranoc. :*

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
LoganDeluca- z tym facetem, sms dekoltami, spodniczkami przezywalam to samo:( hm studia, no fakt pora wziasc sie za nauke;) co studiujesz? U mnie zastoj wagowy. Normalka, okres mam:) chyba polowa z nas ma w ten weekend :D

Udost臋pnij ten post

gabela organizm do tych warzywek si臋 przyzwyczaja a p贸藕niejsze skutki naprawd臋 s膮 warte by troszk臋 si臋 po zmaga膰 z samym sob膮. Ja planuje 6 tygodni warzywno-owocowej diety najgorsze jest pierwsze par臋 dni potem ju偶 z g贸rki.

Udost臋pnij ten post

Malowina-->do艂膮cz si臋 do naszej tabeli;) Dziewczyny chyba ka偶da w 偶yciu pozna艂a przynajmniej jednego faceta ktorego lepiej zeby nie zna艂a... i raczej 偶adna zbyt mi艂ych wspomnie艅 z tego nie ma, wi臋c chyba pora przesta膰 to rozpamietywac i rozdrapywac stare rany ktore niestety jeszcze bola, mimo up艂ywu d艂ugiego czasu...Faceci to nie wszystko... P贸ki co: 8:30 2xchlebek razowy z salata,pomidorem,ogorkiem =100kcal 150g jog.naturalnego+艂yzka otr臋b=135kcal 250ml kawy z mlekiem =30kcal Trzymajcie si臋 kochane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pampina
O ja powiem, ja! Ja w wieku lat 20 pozna艂am faceta, z kt贸rym by艂am 2 lata. Jak wreszcie zdo艂a艂am si臋 z tego wyrwa膰, to po chyba 13 latach go znalaz艂am w necie i nie by艂am z nim w stanie normalnie rozmawia膰, bo dalej mnie od go艣cia odrzuca艂o. Nie poda艂am mu 偶adnych namiar贸w, 偶eby nie kontynuowa膰 tego. Dalej jestem nieuchwytna. Bl艂艂eeeee. Nie bi艂, nie zniewa偶a艂 (raczej), ale tak cz臋sto si臋 obra偶a艂, 偶e masakra. Za nic. Mia艂 z艂y humor. Zabi膰. W og贸le mam pytanie do 偶ycia, czy faceci si臋 w og贸le zakochuj膮. Mo偶e i kochaj膮 p贸藕niej, do m臋偶a nie mam zastrze偶e艅, ale czy si臋 zakochuj膮. To powinno by膰 zast膮pione innym s艂owem. Co do ciasta. Zarypiste. Zjad艂am jeden kontrolowany kawa艂ek, a jeden niekontrolowany. 艁oj.. Malowina, znam dobrze diet臋 warzywno-owocow膮. Przesz艂am kiedy艣 33 dni. Schud艂am 8 kilo, ale zaniedba艂am to i po miesi膮cach wr贸ci艂o. Powolutku. Ale powiem Tobie, by艂am tak g艂odna jak stado ps贸w.. Nie mog艂am ju偶 potem wielu z tych warzyw, bo mi si臋 przejad艂y, a na broku艂y do tej pory nie mog臋 patrze膰. ALe powiem CI, ze to fantastyczna dieta, wyleczy艂am dzi臋ki niej kilka przypad艂o艣ci i polecam j膮 gor膮co wszystkim wytrwa艂ym. tylko na prawd臋 trzeba wiedzie膰 o niej troch臋, bo mo偶na straci膰 zdrowie przy b艂臋dnym stosowaniu. Ja teraz stosuj臋 naprzemiennie dzie艅 postny, i dzie艅 normalny. ALe w post mam tylko sur贸wk臋 z kapusty, To taka wariacja na temat diety kapu艣cianej i warz-ow. Dzi艣 sur贸wka. Sur贸wka. Ale do wieczora ju偶 niedaleko..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pampina
Dobra, nie zakochuj膮 tylko zakochiwuj膮. Ale i to si臋 nie.

Udost臋pnij ten post

Ej, ten w膮tek jest magiczny... dosta艂am dzi艣 okres!! :D:D wi臋c nie bedzie bobasa z facetem oszustem. I moge teraz chudnac i palic, i chudnac i palic, ajj... :) oczywi艣cie, jak tylko przestanie bolec brzuch... Pampina -> smacznej sur贸wki! Malowina -> zastanowie sie nad tymi warzywami, bo jednak jogurty, serki, to w sumie podstawa mojej diety :/ ale zobacze. Logan -> co za typ! skopac po dupie to ma艂o, wrrr.... ale mam nerwa na facet贸w, nie pr臋dko pozwole sie jakiemu艣 ponownie oswoic. Tym bardziej jak s艂ysze, ze to bydlackie zachowanie jest powszechne. Ja pisze z pracy.... mamy totalny luz. I bardzo dobrze, bo z dzisiejszym obola艂ym brzuchem nie pracuje zbyt efektywnie. Polenie sie za to :). Plan na dzis: 07:30 - 3 asfalty z serkiem - 160 kcal 09:00 - kawa z mlekiem - 40 kcal 10:30 - kefir truskawkowy - 270 kcal 13:30 - sa艂atka+ 3 asfalty - 300 kcal 17:00 - fasolka szparagowa - 150 kcal 19:00 - jogobella light z otr臋bami+ jab艂ko - 280 kcal Razem 1200 kcal. A wieczorem -> samoobrona :) i pewnie 300-400 kcal spalone. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

witam was moje kochane :) ja oczywiscie w sobote zgrzeszy艂am na tym grillu ze az szkoda gadac i zawsze jak zgrzesze to juz odpuszczam sobie ca艂y dzien , wiec pop艂yne艂am jad艂am wszystko po czym razem z moimi dziewczynami zorganizowa艂ysmy sobie wypad na dicho gdzie od alkoholu tez nie stroni艂am :P jedyne plusy z soboty to spacer po lesie pchaj膮c w贸zek oraz p贸艂 nocy tanczenia :D Niedziela tez tak jakos srednio wypada艂a bo wsta艂am z kacem i zobaczy艂am w lod贸wce jakis energetyk mojego mezusia i co? no pewnie ze go wypi艂am a tam oczywiscie kupa cukru i innych swinstw :/ pozniej obiad u te艣ciowej ech szkoda gadac weekend bardzo bardzo nie udany . nie poddam sie i podnosze sie w艂asnie tak jak napisa艂a Maripossa 3 :) vicki czyta艂am twoje menu i mam tylko zastrzezenia do sniadania bo placki to w臋gle a sa艂atka grecka to t艂uszcz i tego nie wolno 艂aczyc no chyba ze feta mia艂a do 1,5% t艂uszczu to wtedy mozna ja jesc z weglami jak masz jakies pytania to pytaj jak bede wiedziec to pomoge :)

Udost臋pnij ten post

Witam, no i najbardziej grzeszna cz臋艣膰 maj贸wki za mn膮 ;p Grill zaliczony, pogody na lody nie by艂o, opr贸cz grilla jedyny grzeszek to ciasteczko maltanki czekoladowe na grillu bo po tym mi臋chu i przed okresem nie mog艂am si臋 powstrzyma膰. Naprawd臋 wi臋kszo艣膰 widz臋 w ten weekend czeka @. Ja czekam od wczoraj i na razie nic jak dzi艣 nie przyjdzie to zaczn臋 si臋 zastanawia膰, ale co b臋dzie to b臋dzie, bo ja akurat w ko艅cu trafi艂am na swoje szcz臋艣cie i byli by艣my bardzo zadowoleni, chod藕 bior臋 tabletki, bo jak ju偶 pisa艂am mam policystyczne jajniki i podwy偶szon膮 prolaktyn臋 i by膰 mo偶e b臋d臋 mia艂a problem z zaj艣ciem ci膮偶e jeste艣my z moim M od 2 lat i 1,8msc mieszkamy razem, powoli planujemy 艣lub, co przed艂u偶a si臋 ze wzgl臋du na brak kasy, ale zar臋czyny by艂y sylwester 2009/2010, tak偶e po wielu pr贸bach r贸偶nych charakter贸w, a trafi艂 si臋 te偶 taki kt贸ry 2 lata mnie bi艂, tak偶e naprawd臋 potrafi臋 eliminowa膰 rzeczy do kt贸rych wiem, 偶e si臋 nie przyzwyczaj臋. Ta umiej臋tno艣膰 ju偶 pewnie mi si臋 nie przyda z czego bardzo si臋 ciesz臋. christina91 racja chyba ka偶da z nas pozna艂a i 偶ycz臋 ka偶dej aby pozna艂a takiego z kt贸rym w ko艅cu b臋dzie szcz臋艣liwa. U mnie te 2 maj贸wkowe dni b臋d膮 jak normalny dzie艅 wi臋c mam nadziej臋 nie grzeszy膰, POWIEDZCIE MI kiedy si臋 wa偶ymy? Pi膮tek? Bo nie doczyta艂am... Ja spadam robi膰 brzuszki i odezw臋 si臋 po po艂udniu jak ju偶 b臋d臋 zna艂a jad艂ospis,bo musz臋 powiedzie膰 偶e nie planuj臋. Pozdrawiam wszystkie :)

Udost臋pnij ten post

Gabela-->Nawet nie wiesz jak si臋 ciesze z Twojego okresu:) dziwnie to brzmi, ale przypomnia艂o mi si臋 czasy kiedy to ja by艂am w podobnej sytuacji i powiem Ci szczerze ze jak napisa艂a艣 ze dostalas okresu to mi ul偶y艂o:)co prawda okres nie daje 100% pewnosci ze nie jest sie w ciazy, ale ok.95% tak:) ahh...jak ja sie ciesze Twoim szczesciem:) Pampina--> S膮dz臋, 偶e faceci potrafi膮 si臋 zakocha膰...ale to bardzo nie sta艂e uczucie w ich przypadku...I szybko przechodzi w zapomnienie u nich to cz臋艣ciej zauroczenie wyst臋puje...Z autopsji wiem, 偶e facet potrafi si臋 zakocha膰(przynajmniej ja odnios艂am takie wra偶enie) na pocz膮tku mojego tera藕niejszego zwi膮zku m贸j luby gdyby m贸g艂 to by mnie na r臋kach nosi艂 a gdy spa艂am i si臋 budzi艂am to on nie spa艂 tylko si臋 przygl膮da艂 mi jak spie, bo sprawia艂o mu to przyjemno艣膰(tak m贸wi艂), co prawda teraz juz tak tego nie okazuje,bo chyba w drobna monotonnie popadlismy, ale milo wspominam te jego zakochanie:) A wog贸le jestem teraz taka zadowolona:)znalaz艂am zdj臋cia mojego lubego kt贸rych szuka艂am od 2lat prawie i w koncu je wygrzeba艂am ze strychu:)Hmm..w ramach wyja艣nienia jestesmy ze soba prawie 1,5roku, ale te zdj臋cia wys艂a艂 mi ok.5lat temu:) Nasza znajomo艣膰 to bardzo zawi艂a historia i baaardzo 艣mieszna;)Prawie jak z "Mody na sukces":D Kiedy艣 gdy b臋d臋 mia艂膮 wen臋 i b臋dziecie chcia艂y to postaram wam si臋 to stre艣ci膰 w miare logiczny spos贸b:) S膮dz臋, 偶e mo偶na by by艂o na podstawie naszego historii nagra膰 jak膮s romantyczna komedie;)hehe A ja my艣le zrobic sobie jab艂ko z cynamonem, bo ochoty mi narobi艂y艣cie wczoraj:P A tak wog贸le to ma kt贸ra艣 z was przepis na przyrz膮dzenie jako艣 dietetycznie jakiego艣 miesa?Bo ja niestety ostanio zaniedba艂am to troche, a ze wzgledu na moje sklonno艣ci do anemii od czasu do czasu dobrze by by艂o wcisn膮c to w m贸j jad艂ospis...

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny. Ja tak jak Gabela te偶 dzi艣 dosta艂am @, z czego si臋 ciesz臋, bo my艣la艂am, 偶e b臋d臋 mie膰 w moje urodziny, czyli 7, a wtedy moj luby ma wolna chat臋 i mam u niego nocowa膰 :D to jedyne pocieszenie njakie mnie spotkalo. Og贸lnie przerzywam za艂amanie dotycz膮ce tegto ca艂ego odchudzania, wiem, ze dosc wczesnie, nawet nie wiem z jakiego powodu :/ wczoraj duzo zjadlam, na szczescie nie pozno. Dzis juz bia艂a bu艂ka za mna, ale to bez tragedii.Mialam isc dzis na basen, ale 1 dzien okresu to chyba niezbyt komforotwo... Musz臋 si臋 w koncu ogarn膮膰 i zaczynam od nowa, lub te偶 jad臋 dalej z diet膮... bo widz臋, 偶e nie tylko ja mam na sumieniu ma艂e grzeszki ;) Czytaj膮c Was mam jak膮艣 motywacj臋 do dzia艂ania i nie porzucania diety na sta艂e. Dzi臋ki dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

d艂ugow艂osa - a studiuj臋 technologi臋 偶ywno艣ci :) Fajny kierunek, acz ci臋偶ki i nie wiem jak to b臋dzie ze mn膮 po tej sesji letniej :) a Ty, jakie studia? I og贸lnie dziewczynki, napiszcie cos o sobie, czm si臋 zajmujecie, etc :)

Udost臋pnij ten post

Christina91 - a mnie si臋 w艂a艣nie wydaj臋, 偶e jak facet si臋 zakocha tak nap-rawde, to ju偶 tak na amen. Tylko podkre艣lam, NAPRAWDE. wydaje mi si臋, 偶e u kobiet jest tak, 偶e zakocha si臋 w tym, potem w tym... znaczy nie u wsyztskich napewno, ale czesniej ni9z u facetow. Nie wiem, tak patrze na otoczenie i jest duzo debili, ale jak widz臋 porz膮dnego faceta, to najczesciej patrzy w dziewczyn臋 jak w obrazek. Sorry z atyle wypowiedzi jedna pod drug膮.

Udost臋pnij ten post

to jak mamy tu technologa od zywienia, to czekamy na jakies wskazowki jak byc wiecznie mlodym i pieknym :D a co myslisz o Dukanie? Tak wogole, to bardzo ciekawy i przyszlosciowy kierunek. Ja Kochana studiuje prawo, tez jest na prawde ciezko, masa nauki i tez ta sesja bedzie wyjatkowo ciezka. Ale to moja pasja i marzenia i nigdy nie popuszcze bo to kocham;)! Dziewczyny rzucila ktoras z Was ostatnio palenie? Gdzies chyba widzialam taka wzmianke:)? Jak sobie radzicie?

Udost臋pnij ten post

Droga christina91 jab艂ka z cynamonem to 艂atwizna wystarczy mie膰 w domu folie aluminiow膮 jab艂ka i cynamon . Jab艂ka myjemy ja osobi艣cie przekrajam obsypuje w 艣rodku cynamonem potem sk艂adam owijam foliom aluminiow膮 stawiam do piekarnika na oko艂o 40 minut do piekarnika na oko艂o 200 stopni tak zeby by艂o mi臋ciutkie i gotowe. Ja naprzyk艂ad pieke mi臋so w r臋kawie tylko zale偶y co kto lubi ja naprzyk艂ad ka偶de mi臋so najpierw marynuje w przyprawie kebab-gyros marynata to 艂y偶ka oliwy z oliwek torebka przyprawy wyci艣ni臋te 2 z膮bki czosnku wszystko wymi膮cha膰 mi臋sko nasmarowa膰 odstawi膰 i siup do piekarnika takie mi臋sko nawet mojemu 艣lubnemu i synkowi smakuje Zauwa偶y艂am 偶e piszecie co jecie przez ca艂y dzie艅 a wi臋c si臋 do艂anczam a wi臋c: 8.00 - 2 jab艂ka 12.00 - chi艅szczyzna mro偶ona z biedronki(wyci膮gn臋艂am p臋dy bambusa,grzybki mun , i jakie艣 tam kie艂ki. lekko posoli艂am i udusi艂am w 艂oku . 16.00 3 og贸rki kiszone cebulka , og贸rek zielony 偶odkiewka i na tym koniec no i oczywi艣cie hektolitry zielonej herbaty jestem na diecie w-o i to starcza mi a nawet musz臋 przyzna膰 偶e w zadziwiaj膮cy spos贸b niemam na nic innego ochoty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pampina
Christina, autentycznie pocieszy艂a艣 mnie tym swoim zakochanym facetem. Ja kiedy艣 prze偶y艂am porzucenie (my艣l臋, 偶e to dobre s艂owo) przez go艣cia, w kt贸rego mi艂o艣膰 wierzy艂am jak durna. I dosz艂am do wniosku, 偶e skoro ta mi艂o艣膰 nie istnia艂a, to te dziady nic nie czuj膮.. Zadaj kiedy艣 te swoj臋 histori臋. Jaka sur贸wka! Jaka dieta! Najpierw wsadzi艂am g臋b臋 w ciasto w lod贸wce, potem wsadzi艂am w ciasto na lod贸wce, to wszystko przegryzam kapust膮 z metra... Ja pinkole, niech mnie kto艣 zmotywuje, bo nie dam rady. Musz臋 sobie ustawi膰 dzisiejszy dzie艅 kulturalnie, bo dam cia艂a na ca艂ej lini... heeelp! Ja r贸wnie偶 jak si臋 poddaj臋 to do ko艅ca dnia ju偶 艂aduj臋 w 偶y艂臋. Do bani taka robota. A okresem si臋 nie wykr臋c臋 bo dopiero co si臋 sko艅czy艂. Fak.

Udost臋pnij ten post

No i pora偶ka. Tak si臋 cieszy艂am na ten dzisiejszy dzie艅... A jemu wypad艂o co艣 wa偶nego... To nie jego wina, po prostu z艂o艣liwo艣膰 losu, ale i tak jestem za艂amana.. Wy艂am przez godzin臋, teraz le偶臋 w 艂贸偶ku i mam do艣膰 偶ycia... I jeszcze ta dieta... Chyba nie trudno sie domyslic ze mam piekieln膮 ochote na cos slodkiego... Ale nie. Nie spieprz臋 tego dnia w 100%. Je艣li ju偶 wszystkie plany diabli wzi臋li, to chocia偶 diet臋 utrzymam perfekcyjnie... Zreszt膮 z moim wygl膮dem nawet do sklepu nie mam si臋 co wybiera膰...

Udost臋pnij ten post

mi艂o wiedzie膰, 偶e kolejne panie si臋 odchudzaj膮 ja mam ju偶 troch臋 kg za sob膮 ale sporo przede mn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pampina
Pali艂am du偶o i cz臋sto, podczas ci膮偶y zawsze rzuca艂am i po karmieniu pr贸bowa艂am najpierw do piwka, potem tak si臋 rozpala艂o. A podczas ostatniej rzuci艂am i postanowi艂am sobie nie wraca膰. Chyba szkoda mi m艂odo艣ci, ryjek coraz bardziej pomarszczony, a nie jestem osob膮 kt贸ra przesadnie dba o kondycj臋 sk贸ry i te inne takie, nie mam czasu na to po prostu. Wi臋c postanowi艂am nie dowala膰 ju偶 wi臋cej toksyn. Figur臋 si臋 mo偶e i odzyska, ale m艂odo艣膰 niekoniecznie.

Udost臋pnij ten post

A ty Pampina we藕 si臋 w gar艣膰 i mnie nie wkurzaj! Jak ja mog臋 w takiej sytuacji wytrzyma膰 to ty nie ? 偶eby艣 potem nie j臋cza艂a, 偶e jeste艣 za gruba.. Ja nie wiem, ja mam ju偶 dosy膰. Bior臋 si臋 w gar艣膰. Obiecuje wam 偶e ostatni raz si臋 tak przejmuj臋 pierdo艂ami. Zaraz sobie jab艂ko zjem. A potem ju偶 tylko ma艂a kolacja i b臋dzie na dzi艣 r贸wniutkie 650kcal. I zobaczycie, za par臋 tygodni wszyscy si臋 b臋d膮 za nami ogl膮da膰, a nasi faceci b臋d膮 podw贸jnie zazdro艣ni. I tak powinno by膰!

Udost臋pnij ten post

Pampina - widzisz, mam tak samo jak Ty. Jak si臋 poddaj臋 to poch艂aniam ju偶 wszystko jak leci. Ale chyba musz臋 wzi膮膰 si臋 w gar艣膰. I ja mam zamiar zwala膰 na okres, bo mam dzi艣 pierwszy dzie艅 i wafelek w czekoladzie chodzi za mn膮 od rana. Kurde. A co do palenia to ja STARAM si臋 rzuci膰. Od 27 nie kupi艂am jedn膮 paczk臋, bo sz艂am na imprez臋, to i oczywi艣cie napali艂am si臋 jak smok. A potem to ju偶 tylko 1 dziennie albo wcale od wspolokatorki. Damn, bo ja lubi臋 pali膰d, ale nie mog臋, bo to taka strata kasy, mozna tyle ubran kupic... albo slodyczy :D ahh..

Udost臋pnij ten post

wczoraj caly dzien trzymalam diete az do wieczora, bylam u znajomych i ... ciasto pizza. rano stanelam na wadze i stracony kg wrocil. Tez jak u was nadszedl czas mojego okresu, mam dostac dzisiaj lub jutro, po okresie sie waze. dzisiaj rano bylam na vacu a wieczorem moze pobiegam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pampina
Dobra, dobra, sory. Wszama艂am jeszcze jeden kopytek dzieciom z obiadu i... zala艂am o wszystko goodbye appetiteeee!!! Poztanowi艂am jeszcze wypi膰 2 szklanki wody na to wszystko, a potem zn贸w zalej臋 appetiteee! A potem ju偶 b臋d臋 grzeczna. Anaa, ja bym si臋 ju偶 napcha艂a za gnoja i to wszystko co mnie spotka艂o przez niego. Taki bankiecik do kawki. 2500 kalorii. A Ty kobieto jeszcze racjonalnie my艣lisz. No szacun.

Udost臋pnij ten post

Ojjj... bo zaraz jednej, drugiej, trzeciej po dupie dam!! Co to za og贸lne rozmem艂anie i brak dyscypliny? Wazymy si臋 w ten pi膮tek i kropka. Jak sie nie zmobilizujecie chocby zaraz, to b臋dzie ma艂a skucha, nie? Folgowa艂y艣my sobie ju偶 wystarczaj膮co du偶o jak do tej pory i stad jeste艣my na tym forum. Ty艂ki za du偶e, brzuchy za du偶e... a wafelki, czekoladki, chipsiki z tego co wiem nie s膮 odchudzaj膮ce. Nie szkoda Wam marnowac dni dietowych? Wyrzeczenia, silna wola, satysfakcja po udanym dniu... to wszystko idzie sie pie***przyc gdy bierzemy do ust 艣mieciowe 偶arcie. Mnie jest wtedy 偶al. Zalezy nam bardziej na mniejszym rozmiarze, czy kawa艂ku ciasta? Tak偶e prosze tu szybciutki ruchunek sumienia, 偶al za grzechy, a na pokute 20 przysiad贸w i 50 brzuszk贸w ka偶da!! Te kt贸re trzyma艂y si臋 艂adnie diety te偶, na zapas. Mam nadzieje, ze powy偶szy opierdziel we藕miecie sobie do serca i nastapi od tej chwili pe艂na mobilizacja, tak?! No!!

Udost臋pnij ten post

No postaram si臋 by膰 ju偶 grzeczna i ju偶 nie je艣膰 wafelk贸w wi臋cej ani nic takiego... p贸ki co zapycham si臋 warzywami, ale nawet si臋 skupi膰 nie mog臋, tak te wafelki za mn膮 chodz膮, zaraz je wywale przez okno :o Ja si臋 w pi膮tek zwa偶y膰 nie mog臋, bo nie b臋d臋 w domu a wagi w Waw nie mam. Wi臋c niestety b臋d臋 si臋 wa偶y膰 w swoich terminach i b臋d臋 dawa膰 zna膰. Ale i tak zapewne ten tydzie艅 odchudzania mam stracony przez to co wyrabia艂am wczoraj. Szkoda.

Udost臋pnij ten post

Uuuuu...Gabela jak nam zasza艂a;) ja to widze Ci臋 na kierowniczym stanowisku z takim opierniczaniem:) A ja dzisiaj bardzo grzecznie jem:) na obiadek: 3xchlebek razowy z salata,pomidorem,ogorkiem i twarozkiem kawusia z mlekiem (razem jakie艣 310kcal) Nie mia艂am weny i czasu nic ciekawego wymysla膰:) a na kolacje planuje sobie kisiel strezlic, a co;) I i tak wyjdzie mi poniezej 1000, ale dobrze sie z tym czuje:) I zaraz wykonam rozkaz Gabeli i machne te przysiady i brzuszki, bo dziewczyna od rana mi rado艣膰 sprawi艂a:) A ja studiuje sobie Ekonomie, hmmm...to nie jest to czego chcia艂am, ale wypada艂o cos zrobic z 偶yciem i tak tylko planuje dociagnac do licencjata i ewentualnie jakie艣 kursy machna膰...no chyba, 偶e szybko mama nie zostane to moze sie polaszcze na mgr przed nazwiskiem;) Zawsze marzy艂am o Psychologii albo Resocjalizacji, ale no c贸偶 u mnie tego nie ma a sytuacja rodzinna zmusi艂a mnie do pozostania na starych smieciach... A moj膮 histori臋 mo偶e mi si臋 uda napisac dla was do wieczora, tylko musz臋 sobie jaki艣 plan kolejnosci rozpisac zebym wam za bardzo nie zamiesza艂a;) Pampina-->a co do facet贸w to nadal rzec mo偶na 偶e m贸j luby jest we mnie zakochany, bo na kazdym kroku pokazuje, ze gdybym m贸g艂 to by mi nieba uchyli艂 i w ka偶dej sytuacji mog臋 na niego liczy膰..A przede wszystkim zawsze mi m贸wi komplementy nawet jak wystroje sie w dresy i nie umaluje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pampina
O, fajnie. Poczytamy. M贸j monsz te偶 bez zarzutu. Marzymy o czasie dla siebie, to nas najbardziej przygn臋bia, 偶e go ie mamy. Lubimy bardzo ze sob膮 randkowa膰. Gaba, dobra, ide te brzuszki i jeszcze w ramach pokuty id臋 pograbi膰 sobie og贸dek. Odstawi艂am w艂a艣nie dzieciary do babci na dwie godziny i b臋d臋 pracowa膰 fizycznie. A NIE SIEDZIE膯 PRZED KOMPEM! PA!

Udost臋pnij ten post

Dawno, dawno temuhehe 偶artuje:P Najpierw kilka s艂ow wprowadzenia do scenariusza;) *M贸j luby jest 9lat starszy i jest stra偶akiem *od 10 roku zycia gram w orkiestrze *mieszkamy w dw贸ch r贸偶nych miejscowo艣ciach. Dzieli nas ok.5km;) *poznali艣my si臋 w ko艣ciele:P chocia偶 偶adne z nas nadmiernie pobo偶ne nie jest:) Zaczynamy:) W wieku 15lat z okazji Bo偶ego Narodzenia(2006r) w mojej parafii by艂y organizowane jase艂ka przed pasterk膮 w kt贸rych bra艂am udzia艂, a nawet by艂am 艣w.Maria(to by艂a nowoczesna wersja jase艂ek).Po ca艂ym przedstawieniu zosta艂am z kole偶ankami na pasterce i usadowi艂ysmy si臋 na ko艅cu ko艣cio艂a.Podczas mszy razem z moj膮 kole偶anka odwraca艂y艣my si臋 ca艂y czas za siebie bo sta艂 za nami jaki艣 ch艂opak kt贸ry si臋 do nas u艣miecha艂(oczywi艣cie go nie zna艂y艣my) a ze humory nam dopisywa艂y wiec radoch臋 mia艂y艣my nie z tej ziemi;) Po pasterce posz艂y艣my do swoich dom贸w. Tradycj膮 jest, 偶e co rok razem z orkiestr膮 gramy na rezurekcji. A wi臋c zaskoczeniem nie by艂o, 偶e w 2007roku r贸wnie偶 grali艣my:)Po mszy tradycj膮 jest r贸wnie偶, 偶e orkiestra razem ze stra偶akami siada przy jednym stole i dzieli si臋 tzw.jajeczkiem, po czym ka偶dy idzie do swojego domu na 艣niadanie wielkanocnePo 艣niadaniu w moim domu siedzia艂am razem z siostra i jak to w 艣wieta wgapia艂y艣my si臋 w telewizorA偶 tu nagle dzwoni do mnie moja kolezanka(kt贸ra tez nale偶y do orkiestry), 偶e jeden z moich koleg贸w z orkiestry chce od niej numer do mnie i zapyta艂a czy mo偶e da膰.No to ja oczywi艣cie powiedzia艂am, 偶e tak, bo s膮dzi艂am, 偶e pewnie ma jak膮艣 spraw臋 do mniePo jakiej艣 godzinie od rozmowy z moj膮 kole偶ank膮, dzwoni do mnie nieznany mi numer, a wiec kulturalnie odpieram i m贸wie 鈥濼ak, s艂ucham. Na co cisza z drugiej strony i nagle si臋 kto艣 roz艂膮czaMija 15minut i zn贸w ta sama sytuacja ja odbieram, cisza, kto艣 si臋 roz艂膮czaNo to pisz臋 do tego kogo艣 Kim jeste艣 i sk膮d masz m贸j numer? I je偶eli chcesz co艣 ode mnie skoro dzwonisz to wypada艂oby si臋 odezwa膰 na co otrzymuje sms-a: 鈥濰ej tu Jarek, nie znasz mnie, a Tw贸j numer wyczyta艂em z gwiazd I oczywi艣cie jak to przeczyta艂am to si臋 艣mia艂am jak szalona razem z siostr膮:D 偶e taki romantyczny wielbiciel mi si臋 trafi艂;) Pisz臋 wi臋c do niego: 鈥濸rzyznaj si臋 sk膮d masz m贸j numer i co w takim razie Cie sprowadza do mnie? No i ju偶 niestety dalszego ci膮gu tych wiadomo艣ci nie pami臋tam tak dok艂adnie, ale gdy zapyta艂am sk膮d jest i poda艂 mi nazw臋 miejscowo艣ci to skojarzy艂am, 偶e jedna z moich kole偶anek kiedy艣 tam mieszka艂a i nadal je藕dzi tam do rodziny. Spotka艂am si臋 z t膮 kole偶ank膮 opowiedzia艂am jej o co chodzi no i intensywnie pomy艣la艂a i wymy艣li艂a kim dok艂adnie jest m贸j cichy wielbiciel:)A gdy zyska艂am t膮 przewag臋, 偶e wiedzia艂am w ci膮gu godziny wi臋cej o nim ni偶 on o mnie, wiec mog艂am go zaskoczy膰 kilkoma informacjami kt贸rych udzieli艂a mi moja kole偶anka. Nie wiedzia艂am tylko jak wygl膮da Ale i tak zawsze jestem bojowo nastawiona do telefonicznych amant贸w, wi臋c sp艂awia艂am go jak tylko mog艂am i by艂am nie zbyt mi艂aale z biegiem czasu jako艣 si臋 przekona艂am do niego i troch臋 wiadomo艣ci z nim wymienia艂am i wydawa艂 si臋 ca艂kiem w porz膮dku:) Jako艣 nie ca艂y miesi膮c po Wielkanocy, gdy by艂am z kole偶ank膮 na spacerku i gada艂y艣my o g艂upotach to zesz艂o na jego temat i przypomnia艂o jej si臋, 偶e to ten ch艂opak kt贸ry cieszy艂 si臋 do nas na pasterce:) Du偶o mi to nie m贸wi艂o, bo nie mam pami臋ci do twarzy, ale ju偶 jaki艣 tam zarys mia艂am:)Podczas spaceru moja kole偶anka wymy艣li艂a, 偶e jej ciocia( kt贸ra mieszka w tej samej miejscowo艣ci co m贸j luby) prowadzi ma艂y sklepik i prosi艂a moja kolezanke czy za tydzie艅 nie mog艂aby jej zast膮pi膰 na kilka godzin, bo chcia艂a gdzie艣 jecha膰,a 偶e moja kolezanka si臋 zgodzi艂a to mia艂am jej towarzyszy膰 w tym sklepie i przy okazji zobaczy膰 tego mojego amanta;) Oczywi艣cie nie ostrzeg艂am go, 偶e b臋d臋 w tym sklepie No i przysz艂o co do czego siedzia艂y艣my w tym sklepie i po jaki艣 2 godzinach doczeka艂am si臋, 偶eby wielbiciel si臋 ukaza艂oczywi艣cie widz膮c mnie w tym sklepie dozna艂 szoku, co ja tam w ogole robie, chocia偶 swiadom by艂, 偶e znamy si臋 z kolezanka, a ja zna艂 ju偶 wcze艣nie, bo tak jak pisa艂am, kiedy艣 tam mieszka艂a a p贸藕niej jezdzila do rodzinyI oczywi艣cie wzial co mia艂 wziasc i si臋 zawin膮艂 z tego sklepu;) no i wtedy dopiero mia艂am okazje dopasowa膰 wygl膮d do osobowo艣ci A nie przechwalaj膮c si臋 ca艂kiem przystojny jest(no bynajmniej mi si臋 podoba;) ) No i po tym dniu w sklepie pisa艂 p贸藕niej do mnie jakie艣 tam g艂upoty, 偶e nie spodziewa艂 si臋 mnie tam etc. I po paru dniach u艣wiadomi艂 mnie, 偶e za ok.3 tyg. wyje偶dza za granic臋 do pracy.Mimo, 偶e go dobrze nie zna艂am to jako艣 przykro mi by艂o, ale gdy wyjecha艂 nadal do mnie pisa艂 sms-y i dzwoni艂, wys艂a艂 mi te zdj臋cia kt贸re dzisiaj w ko艅cu znalaz艂am:), obieca艂, 偶e jak przyjedzie na urlop do PL to ruszymy na wycieczk臋 rowerow膮 itd. i rzec by mo偶na 偶e wszystko by艂o na dobrej drodze, ale po ok 2 miesiacach od jego wyjazdu zaczyna艂 coraz mniej pisa膰, nie dzwonil i zaczyna艂 cichn膮膰Co prawda od niechcenia odpisywa艂 na jakies wiadomo艣ci ode mnieI podczas mojego wyjazdu na ob贸z. Napisa艂, 偶e jest w PL, bo musi za艂atwi膰 kilka spraw.Ja zapyta艂am ile czasu b臋dzie, bo jestem na obozie i dopiero za tydzie艅 chyba mia艂am wraca膰. U艂o偶y艂o si臋 tak, 偶e ja wr贸ci艂am z tego obozu i on jeszcze by艂 i wtedy zaproponowa艂, 偶e mo偶e wywi膮偶e si臋 z obietnicy tej wycieczki rowerowej, bo czasami wspomina艂am, 偶e fajnie by by艂o jak b臋dzie na tym urlopie 偶eby si臋 przejecha膰Um贸wili艣my si臋 w danym miejscu i o danej porze na te rowery i pojechali艣my, ale gadka ni w 5 ni w 10, do niego ca艂y czas jakie艣 dziwne telefonyno i by艂am z艂a sama na siebie 偶e w og贸le spotka艂am si臋 z nim i 偶e to by艂o 偶enuj膮ce, wiec po jakiej艣 godzinie powiedzia艂am, ze wracam ju偶 do domu i sobie pojecha艂amoczywi艣cie by艂am taka za偶enowana ze szkoda gadac..Jak wr贸ci艂am to mi napisa艂 鈥濪ziekuje za przeja偶d偶k臋 i tyleNo i oczywiscie spotka艂am si臋 z moimi kole偶ankami wieczorem, 偶eby im opowiedzie膰 co i jakI w艂a艣nie ta kt贸ra go zna艂a powiedzia艂a mi, ze on podobno ma kogo艣No to ja oczywi艣cie zacz臋艂am plu膰 sobie w brode, 偶e si臋 z nim spotka艂am, 偶e co ja sobie myslam, ze tyle lat roznicy, ze nic mi przecie偶 nie obiecywa艂, ze narobi艂am sobie g艂upich nadziei itd No i powiedzia艂am sobie, 偶e kij mu w **** i si臋 przejmowa膰 nie b臋d臋 i o tyle ile udawa艂o mi si臋 udawa膰 przed kole偶ankami to przed sam膮 sob膮 ju偶 nie, 偶e mi si臋 nie podoba i 偶e nie jest mi 偶alAle po pewnym czasie ju偶 przesta艂am o nim tak intensywnie my艣le膰 on siedzia艂 w tej swojej Holandii ja siedzia艂am w Polsce wysy艂a艂 mi 偶yczenia na 艣wi臋ta ja jemu i tylePo pewnym czasie ja spotka艂am mojego eks(kt贸rego w艂a艣nie tak za艂uje), za艂o偶y艂am sw贸j zwi膮zek a jak m贸j luby pisa艂 do mnie 鈥瀋o s艂ycha膰 to nic mu nie odpisywa艂am, ze wzgl臋du na mojego eks, 偶eby by膰 wobec niego w porz膮dku, ale i tak zawsze trzyma艂am troch臋 te wiadomo艣ci i meczylo mnie 偶eby odpisac.Po pewnym czasie musia艂am je usuwa膰, bo eks lubi艂 grzeba膰 mi w telefonie i czyta膰 smsy, wiec zebym nie musia艂a si臋 przed nim t艂umaczy膰 usuwa艂am je od razuI tak 偶y艂am przez ponad rokw miedzy czasie jeszcze moja siostra bra艂a slub i po slubie mojej siostry okaza艂o si臋 ze jest zaraz nast臋pny slub siostry mojego lubego, ale ja by艂am wtedy z moim eks i chcia艂am zawin膮膰 si臋 stamt膮d jak najszybciej 偶eby m贸j luby mnie nie widzia艂.I o to czas p艂yn膮艂 dalej, a偶 w ko艅cu zako艅czy艂am m贸j zwi膮zek z tamtym debilem skretynia艂ym i by艂am sama, z profili spo艂eczno艣ciowych po usuwa艂am wsp贸lne zdj臋cia itd..A moja kolezanka na kilka dni przed tym jak zerwa艂am z tamtym powiedzia艂a mi ze m贸j luby wr贸cil do Polski, ale wiele mnie to wtedy nie interesowa艂o, bo mia艂am swoje problemyI to ju偶 by艂 chyba czerwiec 2009.Posz艂am z kolezanka do ko艣cio艂a kiedy si臋 okaza艂o, 偶e mojego lubego siostra chrzci dziecko a on jest ojcem chrzestnym no to my, 偶eby mie膰 lepszy widok poszlysmy specjalnie do spowiedzi i sta艂y艣my na tyle blisko 偶eby m贸j luby mnie pozna艂Po powrocie do domu pisa艂 do mnie jakie艣 g艂upoty i zaproponowa艂, ze zabierze mnie do zoo je偶eli zechceno ale znow gadka si臋 na pocz膮tku nie lepi艂a i dopiero po jakiej艣 godzinie nasun膮艂 si臋 dobry temat i chodzili艣my gadali艣my,chodzili艣my gadali艣my a偶 przyszed艂 czas wr贸cic do domuodwioz艂 mnie i pojecha艂 i pisa艂, pisa艂,pisa艂 ca艂ymi nocami, ale nic zobowi膮zuj膮cego po prostu jakies g艂upoty no i zaproponowa艂 zebym z nim i jego bartem z dziewczyna posz艂a do kina.Oczywiscie si臋 zgodzi艂am, bo liczy艂am, ze mo偶e cos si臋 posunie do przodu.Poszlismy do tego kina i co?ca艂y film sobie my艣la艂am 鈥瀂艂apa艂 by mnie chocia偶 za r臋ke oczywi艣cie nadstawia艂am ta reke jak tylko mog艂am, ze nie wiele brakowa艂o a to ja bym go za reke z艂apa艂a, ale ja nigdy nie lubi臋 przejmowa膰 inicjatywy w takich sprawach, wiec dalej sobie my艣la艂am 鈥濼o po co mnie zaprasza艂 do tego kina?myslalam ze to bardziej jaki艣 pretekst, 偶eby si臋 zblizyc do siebie, a on si臋 zachowuje tak jakby naprawd臋 tylko film przyszed艂 ogladac no ale darowa艂am sobie i m贸wie kit nie ma na co liczyc w takim razie, traktuje mnie jak kolezanke to nie b臋d臋 sobie robi艂a znow g艂upich nadziei, ale gdy mnie odwozi艂 to powiedzia艂 -Zawsze marzy艂em, 偶eby co艣 zrobi膰 *A co takiego, je偶eli mog臋 zapytac? -Mo偶esz, ale nie b臋dziesz z艂a? *NieA wi臋c? -. No i dosta艂am wtedy pierwszego buziakaw policzek. Domyslalam si臋 ze chce mnie pocalowac, ale trzeba by艂o troszk臋 na艣ciemiac ze nie wiem o co chodzi;)I 偶eby nie by艂o, 偶adn膮 erotomank膮 ani pierwsza puszczalska nie jestem, ale liczy艂am na jakiego艣 bardziej dorodnego buziaka ni偶 tylko w policzekNo c贸偶 wr贸ci艂am do domu, oczywi艣cie podjarana jak 150, 偶e w ko艅cu si臋 cos ruszy艂o w tej sprawie i przez najbli偶sze kilka dni z nim pisa艂am ca艂ymi nocami do jakiej艣 4 rano nawet gdzie o 6 wstawa艂am do szko艂y, ale gdy 偶y艂am mi艂o艣ci膮 to i sen by艂 mi zb臋dny;)Ale ktorejs nocy gdy z nim pisa艂am ju偶 nie pami臋tam o co dok艂adnie chodzi艂o, ale napisa艂am 鈥瀦e ja nie chce nic i ze ja zawsze o ka偶dym pami臋tam to chyba chodzi艂o to ze on chcia艂 mi cos podarowa膰 zebym o nim pami臋ta艂a jak b臋dzie mia艂 wyjecha膰. Ja to pisa艂am w dobrych zamiarach, ze 偶adn膮 materialistk膮 nie jestem i nie potrzebuje prezent贸w, 偶eby o kim艣 pamietac. A on biedny wymyslil sobie, 偶e ja nie chce mie膰 z nim nic wsp贸lnego i ze nie ma szans na to zebysmy byli razem i znow przesta艂 si臋 odzywa膰, a ja nie wiedzia艂am o co chodzi bo przecie偶 problem by艂o zapyta膰 jak ma to rozumie膰Ale ze zbli偶a艂y si臋 jego urodziny i m贸j luby jest fanem DJ Tiesto zam贸wi艂am mu ju偶 wcze艣niej koszulke z emblematem tego DJ-a. Ta koszulka przysz艂a,min膮艂 prawie miesi膮膰, ale ze on sie nie odzywa艂 to nie wiedzia艂am czy dawac czy nie, ale m贸wie kit niech strace. Wczesniej po偶yczy艂 mi p艂yty wiec pod pretekstem oddania tych p艂yt um贸wi艂am si臋 z nim i mu j膮 da艂am i oczywi艣cie by艂 zaskoczony i wiecie w podzi臋ce buzi;) i od jednego do drugiego buziaka w policzek dosta艂am w ko艅cu normalnego:) no zn贸w zaczelismy si臋 spotyka膰 i w og贸le i za pare dni mia艂o by膰 Bo偶e Narodzenie(2009) i postanowili艣my, ze pojdziemy na pasterke, ale ze spotkamy si臋 dopiero pod kosciolem.A ja przecie偶 g艂upia 偶eby dodac sobie otuchy, podkrad艂am troszk臋 alkoholu, kt贸rego mamuska do ciast dodawa艂a i si臋 udoi艂am. Posz艂am do tego ko艣cio艂a nawet nie pami臋tam jak stoimy w tym ko艣ciele ludzi jak cholera a ja stoje i opieram si臋 o sciane i nie wiem co si臋 dziejeLudzie klekaja ja stoje, ludzie wstaja ja klekamPo prostu masakra w ko艅cu m贸j luby ju偶 tego zdzier偶y膰 chyba nie m贸g艂 i odprowadzi艂 mnie do domu w polowie mszy i zosta艂 na noc.I 偶eby nie by艂o wtedy do niczego miedzy nami nie dosz艂o;) po prostu spali艣my razem na jednym 艂贸偶ku i to jeszcze w ubraniach, bo on wstydzi艂 si臋 mnie rozebra膰 zebym sobie nie pomyslam ze mu tylko jedno w g艂owie:) i tak o to zostali艣my par膮Niestety on na 2 dni przed Sylwestrem musia艂 wyjecha膰 za granic臋,ale wr贸ci艂 na moje urodziny itd. KONIEC:) Konie ci bomba kto nie czyta艂 ten tr膮ba;) Reszta ju偶 nie jest interesuj膮ca;) przepraszam, je偶eli was zanudzi艂am;) i przepraszam ze to a偶 takie d艂ugie, ale od razu m贸wi艂a, ze to zakrecona i d艂uga historia:)

Udost臋pnij ten post

No c贸偶 wr贸ci艂am do domu, oczywi艣cie podjarana jak 150, 偶e w ko艅cu si臋 cos ruszy艂o w tej sprawie i przez najbli偶sze kilka dni z nim pisa艂am ca艂ymi nocami do jakiej艣 4 rano nawet gdzie o 6 wstawa艂am do szko艂y, ale gdy 偶y艂am mi艂o艣ci膮 to i sen by艂 mi zb臋dny;)Ale ktorejs nocy gdy z nim pisa艂am ju偶 nie pami臋tam o co dok艂adnie chodzi艂o, ale napisa艂am 鈥瀦e ja nie chce nic i ze ja zawsze o ka偶dym pami臋tam to chyba chodzi艂o to ze on chcia艂 mi cos podarowa膰 zebym o nim pami臋ta艂a jak b臋dzie mia艂 wyjecha膰. Ja to pisa艂am w dobrych zamiarach, ze 偶adn膮 materialistk膮 nie jestem i nie potrzebuje prezent贸w, 偶eby o kim艣 pamietac. A on biedny wymyslil sobie, 偶e ja nie chce mie膰 z nim nic wsp贸lnego i ze nie ma szans na to zebysmy byli razem i znow przesta艂 si臋 odzywa膰, a ja nie wiedzia艂am o co chodzi bo przecie偶 problem by艂o zapyta膰 jak ma to rozumie膰Ale ze zbli偶a艂y si臋 jego urodziny i m贸j luby jest fanem DJ Tiesto zam贸wi艂am mu ju偶 wcze艣niej koszulke z emblematem tego DJ-a. Ta koszulka przysz艂a,min膮艂 prawie miesi膮膰, ale ze on sie nie odzywa艂 to nie wiedzia艂am czy dawac czy nie, ale m贸wie kit niech strace. Wczesniej po偶yczy艂 mi p艂yty wiec pod pretekstem oddania tych p艂yt um贸wi艂am si臋 z nim i mu j膮 da艂am i oczywi艣cie by艂 zaskoczony i wiecie w podzi臋ce buzi;) i od jednego do drugiego buziaka w policzek dosta艂am w ko艅cu normalnego:) no zn贸w zaczelismy si臋 spotyka膰 i w og贸le i za pare dni mia艂o by膰 Bo偶e Narodzenie(2009) i postanowili艣my, ze pojdziemy na pasterke, ale ze spotkamy si臋 dopiero pod kosciolem.A ja przecie偶 g艂upia 偶eby dodac sobie otuchy, podkrad艂am troszk臋 alkoholu, kt贸rego mamuska do ciast dodawa艂a i si臋 udoi艂am. Posz艂am do tego ko艣cio艂a nawet nie pami臋tam jak stoimy w tym ko艣ciele ludzi jak cholera a ja stoje i opieram si臋 o sciane i nie wiem co si臋 dziejeLudzie klekaja ja stoje, ludzie wstaja ja klekamPo prostu masakra w ko艅cu m贸j luby ju偶 tego zdzier偶y膰 chyba nie m贸g艂 i odprowadzi艂 mnie do domu w polowie mszy i zosta艂 na noc.I 偶eby nie by艂o wtedy do niczego miedzy nami nie dosz艂o;) po prostu spali艣my razem na jednym 艂贸偶ku i to jeszcze w ubraniach, bo on wstydzi艂 si臋 mnie rozebra膰 zebym sobie nie pomyslam ze mu tylko jedno w g艂owie:) i tak o to zostali艣my par膮Niestety on na 2 dni przed Sylwestrem musia艂 wyjecha膰 za granic臋,ale wr贸ci艂 na moje urodziny itd. KONIEC;) Konie i bomba kto nie czyta艂 ten tr膮ba;) Reszta ju偶 nie jest interesuj膮ca;) przepraszam, je偶eli was zanudzi艂am:) i przepraszam ze to a偶 takie d艂ugie, ale od razu m贸wi艂a, ze to zakrecona i d艂uga historia:) Chcia艂abym tylko dodoa膰 ze pyta艂am lubego o to czemu nie wzia艂 mnie w kinei za r臋ke i mi odpowiedzia艂, 偶e ba艂 sie zeby nie dosta艂 w twarz:P ale ja wcale tak strasznie nie wyglad, zbeym miala wszytskich bi膰;) MI艁EJ LEKTURY NA WIECZ脫R JA ID臉 MACHN膭C KISIEL;)

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewcyzny! Ech... :( Fatalnie dzi艣, szkoda gada膰... Wstyd mi strasznie. A by艂o tak dobrze... Gabela- Super, 偶e dosta艂a艣 ten okres:) A co do mnie to, widzisz, wierzy艂a艣, a tu co艣 takiego zrobi艂am. :( tak mi jest z tego powodu g艂upio przed Wami i sam膮 sob膮. Na ca艂e szcz臋艣cie nie dosz艂am do punktu krytycznego i wyhamowa艂am, ale i tak zjad艂am za du偶o. A ju偶 kurczy艂 mi si臋 偶o艂膮dek, to by艂 dla mnie jaki艣 ma艂y prze艂om. jak zwykle wszystko zepsu艂am:( Mia艂y艣my o sobie opowiedzie膰, wi臋c... Ja sko艅czy艂am liceum par臋 dni temu i pisz臋 za dwa dni matur臋 z polskiego. :) i reszt臋 egzamin贸w oczywi艣cie tak偶e. Boj臋 si臋 okrutnie. Christina- bardzo fajna historia:) przeczyta艂am calutk膮:) To ju偶 d艂ugo si臋 znacie. Dziewczyny, widz臋, 偶e w og贸le par臋 z Was mia艂o ma艂e grzeszki ostatnio, to co wielka krecha i reset? :) A je艣li chodzi o facet贸w, to mog臋 potwierdzi膰, 偶e mog膮 si臋 zakocha膰 tak naprawd臋. Ale takich to jak na lekarstwo. Ale jest mi smutno przez to co przed chwil膮 narobi艂am:( nie mog艂am jak normalny cz艂owiek czego艣 zje艣膰, tylko musia艂am poch艂on膮膰 a偶 tyle? :( I ci膮gle jestem g艂odna:(

Udost臋pnij ten post