Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basieńka31

STYCZNIÓWKI 2012

Polecane posty

to dobrze smiech to zdrowie:) szczególnie w starszym wieku:) bo cóż człowiekowi pozostało:DD

hej staruszki :) ja też 85 :) (ur. 1985) a wczoraj byłam u lekarza, oddali mi wynik badania usg i to łożysko 0 st dojrzałości jest napisane, poza tym 2 tyg temu ważył 350g a cytologia mi wyszła 2 grupa czy coś i jakieś małe zakarzenie i robiła mi wczoraj posiew ale nie wiem czy ten posiew to przez tą cytologię czy to zawsze się robi? no w każdym razie powiedziała że wszystko w normie i żadnych leków ani nic nie dostałam, moja gin wogóle nie straszy za mocno bez potrzeby więc luzik jestem spokojna, przede mną dziewczyna taka bardzo młoda z dosyć małym brzuszkiem wyszła ze skierowaniem do szpitala troche się przestachałam ale u mnie ok. wogóle to znów dostałam skierowanie tylko na mocz a morfologi już dwa mniesiące nie robiłam i nie kazała mi robić. a Wy jak często robicie morfologię?

oj dziewczyny dziewczyny :) z tą starością to powinnam się chyba obrazić :) jessu jak się okropnie czuję :( wyszłam na spacer z psiną, ale nie dam rady chodzić i wdychać tego powietrza, od razu nos i gardło mi wysycha i boli

madziatek witaj w Gronie rocznika 85 :) No ja teraz będę w tygodniu robić mocz i krew ...

elzuniaw1 widzę ,że u ciebie gorzej jak u mnie z tym katarem ... bidulko...

Cama zetrzyj je na tarce, ja zawsze to robię na "paćkę" na tych najdrobniejszych oczkach, potem na patelnię. Możesz zeszklić wcześniej cebulę w kostkę jeżeli lubisz. Ja nie używam tłuszczu, cebuli też nie, przesmażam je aż zrobią się gorące, dodaję sól, kwasek/ sok z cytryny i cukier (próbuj podczas smażenia żeby trafić w smak). Na koniec dodaję mąki, też na oko, żeby były bardziej gęste. Jeżeli chcesz, możesz przed burakami zesmażyć jakieś mięsko, np. chudy boczek żeby takie mięsko chrupało pomiędzy burakami, ale ja ostatnio jakoś tylko same buraki wolę

martini657 w widze ze ty z Warszawy to uważaj bo ja jeszcze tam do ciebie podjade na ten obiad:D a jetsem bardzoooo GŁODNA:D

Madzia_mi no ja właśnie obiadek robię z buraczkami :) a ty też z wawy jesteś ??

ja dzisiaj nie robię ale powiem Wam, że chyba już wiem co jutro na obiad Cama myślę, że tak, ok. godzinkę, sprawdź widelcem czy skórka odchodzi (bo ja gotuję w skórkach)

martini657 no ja też w skórkach gotuję :) Madzia_mi ja jestem rodowitą warszawianką ,ale się przeprowadziłam pod ciechanów

dziewczyny tej rutinacei to ile mogę wziąć na dzień żeby nie mieć wyrzutów sumienia? wzięłam jedną tabletkę rano i nie wiem czy powinnam jeszcze

martini657 zapraszam na Ursus-Niedzwiadek:D Cama_85 mój jest z Bemowa:D dokładnie Jelonki:)

Madzia_mi Super zdjęcie a jaka fajna fryzurka :) ja tez musze się wybrć do fryzjera i obciąć włoski..

Madzia_mi ja z 4 lata temu mieszkałam ze swoim wynajmowaliśmy mieszkanie..na ursusie a mój z piastowa :)

wygodnie w krótkich włoskach ale mój sie uparł i teraz zapuszczam:P uwieobia długie włosy:P

Cama_85 a my mamy wlasnie teraz mieszkanki w Piastowie i tam sie przeprowadzamy:D hehe swiat mały jest:)