Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate Middleton i książe Willia

Kate Middleton i książe William

Polecane posty

Gość jeszcze tylko 20 godzin
blisko coraz bliżej :)

Gość ciekawe czy kate
dzisiaj w ogóle zaśnie a jeśli tak to o której wstanie i będzie się przygotowywać, nie dziwi was faktycznie, że william widział ją przed ślubem w sukni ślubnej?

Gość ciekawe czy kate
no co wy ludzie, to już tak blisko, nie niecierpiwicie się na serio? ja bardzo

Gość dość wyraźna
no co Ty! takie widowisko ostatnio było 30 lat temu nie bądź kretynem i nie zrzędź

Gość ciekawe czy kate
no właśnie, poza tym kate jest na świeczniku wiec nic dziwnego, ze wszyscy sa jej ciekawi

Gość ciekawe czy kate
a poza tym ja nie miałam swojego ślubu i nigdy nie bede mieć bo żyj z ozwodnikiem więc żyję ślubami innych, niestety

Gość lakolaa
Ja nie wierze aby ta Kate kochała Williama.

szczere powiem tak, możeciemnie za to krytykować jeśli tak chcecie ale ja też jestem ciekawa tej całej uroczystości, jak to będzie wyglądać itd. no nigdy czegoś takiego nie widziałam, nie rozumiem jednak dlaczego ktoś inny nie może uszanować tego mojego zainteresowania

Gość kolejnydzienzycia
A ona też miała mieć konkurencje - ten i tamten miał sie z nią ożenić. No nie? I w końcu król Anglii przyszły. A tu cicho jak makiem zasiał. No Anne Boleyn też wyszła za mąż bym jej powiedziała. Elzbieta Pierwsza nie wyszła za mąż, ale Anne Boleyn wyszła i dziecko urodziła. Córeczkę. I umarła bo miała raka mózgu. A ona czego ma raka? Odbytu? Oby jej się to nie przytrafiło bo to najgorsze jest. tak mówią. Ani z toalety skorzystać. No tak mówią bo to nie wiem - nie miałam.

Gość kolejnydzienzycia
No wiecie - zawsze mogą powiedziec prawde DO GAZET te Windosory, że Kate się za dużo puszczała i przez to dzieci nie ma. I od kiedy i z kim. I tyle. Po prostu prawdę. Jak o Dianie. No i ta ostatnia życzy im powodzenia bo TAK JEJ DOWALILI, że coś niesamowitego. Bo nie wiedziała wielu rzeczy. O zakonnicy z 2 dzieci w klasztorze. Na przykład :(

Gość myslicie ze ksiaze ma
jakies fantazje nie o kate czy mu protokol nie pozwala?

Gość Masakra to ja
jesteście zdrowo psychicznie walnieci :( czemu to tak przeżywacie???

Nie wiem czym tu sie tak podniecac, William to w sumie drugi garnitur, nastepca tronu jest Karol. Byly inne sluby krolewskie, gdzie bylo wiecej kontrowersji i widowiska, jak np w Norwegii, gdzie nastepca tronu poslubil samotna matke z narkotykowa przeszloscia, w Holandii gdzie nastepca tronu ozenil sie z corka argentynskiego ministra rolnictwa w czasie junty wojskowej a parlament nie zezwolil na przybycie ojca panny mlodej na slub czy w Hiszpanii, gdzie nastepca tronu poslubil znana dziennikarke TV i rozwodke w dodatku:). Slub Williama pewnie bedzie fajnym spektaklem ale ten swiatowa histeria jest troche przesadzona.

Gość kolejnydzienzycia
Kto sie przejmnie beatifkacją papieża. Ale zawsze 2 wydarzenia są TELEWIZYJNE i tyle. No i nie zmieniam zdania że stoję o królową i tyle. Jeszcze tam pociągnie ona i tyle. Wiecie - ta Diana miała być moralna i po tej królowej. I mieć po stronie swojej nie te gazety durne i społeczeństwo tylko kościół anglikański. I po niej. Bo tak i już. Bo by się reszty domyśliła. Choć ale nie byłoby to złym pomysłem i dobroczynność by była OK i romanse mogła mieć PO CICHU - po co jej te gazety. Ale do gazet nie poleciała ona. NAWET KRÓLOWA - a to już jest skandal. Do gazet latała służba. Skandal i tyle. No co ona miała mówić - tak źle i tak niedobrze. Z rozbitej rodziny i tyle. I tak do dziś. No kto może rządzić Anglią bo Henrym, Boleyn i Elżbiecie Pierwszej - tylko ona. I tyle. Bo oni mają wszystko gdzieś przez kościół, a za jej panowania jeszcze tak tragicznie nie było jak wtedy. I cała różnica. I będzie katoliczką i pozostanie sama pewnie. Albo wyjedzie z Anglii bo w sumie kogo ta Anglia obchodzi. Ale w razie co może być i tyle. Ale musi być głową parlamentu bo inaczej nie chce niczego. Jak obecna królowa. Jak wyrzuca monarchię z parlamentu to ona nie chce słyszeć o Anglii tak jej rodzina życie spieprzyła parlamentem. Żeby o nich nie stała wiecie bo co oni zrobią jak nie będą chcieli się chować u nich.

Gość kolejnydzienzycia
po Henrym. Boleyn i Elżbiecie Pierwszej - tak miałam napisać.

Gość kolejnydzienzycia
Ta teraz Elżbieta 2 może być też BO TAK I JUŻ. To nie będę tłumaczyć czemu, ale zasługi dla państwa i musi się z nimi dogadać. Henry bez zasług - może i prawda, ale ojciec Elżbiety Pierwszej, a to jest ich najwybitniejsza władczyni i koniec. I teraz też jest rodowodowa PRZEZ NIĄ powie - przeze mnie? Nie wiem. Musi brać rodowód bo po niej. Bo się ojcu nie chce poddać. Powinna, a nie chce. No to ma rodowód, żeby sie wydać i tyle. Bo to jej tylko zostawało, ale poszła rządzić. Bo matka jej nie chciała. Ja mnie jej powiem i tyle. Na przykład ja. Ale wiecie innych osób też. Ilu dzieci nie chce matka - miała być mądrzejsza. No ale czemu ona jej nie chciała powie. A czemu mnie nie chciała? Tak bywa i tyle :( Takie życie :(

Gość kolejnydzienzycia
Ona ma ten rodowód przez Elzbietę Drugą i teraz co - na tych książąt dwóch, że o nia nie stoją to z babcią powinni trzymać. Jak chcą być królami jak nie stoją o ŻADNĄ KRÓLOWĄ. Ale o żadną. Mają dwie do wyboru plus matka. No ojciec jest ojcem I TO SAMO. Czemu on o żadnego króla nie stoi. No to królowa zostaje. I tyle. I kto rządzi teraz ogólnie? Maryja 4 wydarzenia znaczące dla świata i mogą być wojny i tyle. Wiecie to jest porządek u tego Boga a ci ludzie taki burdel robią, a tam jest taki porządek, że normalnie jak w zegareczku a tu... i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
No to teraz ciekawe gdzie następna wojna albo kataklizm aż się coś zmieni wiecie W GWIAZDACH rodowodowych. Jak jest takie coś to sie wykreśla gwiazdy żeby nie było wojen. I tyle. Czy Kate Middleton jest gwiazdą? Od razu piszę NIE , bez znaczenia. Ci książęta mają rodowody, królowa nie wiem - tytuł na pewno i to starczy. Rządzi Diana bo stoi o Maryję. O MARYJĘ bo spieprzyła dzieci - nie chciała, ale miała być moralna i tyle. No nie wiedziała o rodowodach i uważała, że powinna być niemoralna na nich. Miała stać o rodowód i wtedy by im wszystkim dała radę a tak ze wstydem przyznaje, że WŁASNYM DZIECIOM rady nie dała za życia. Byłemu mężowi również. No ale coś podobnego a rodziny też nie komentuje - matką Teresą nie była. A co jutro to się okaze. Zwłaszcza dalej. Dzien jak wiele innych.

Gość Znudzona troszeczkę
Zawsze fajnie obejrzeć dobrze przygotowany ślub - choćby po to, żeby się do swojego przygotować ;) __ http://www.sky4fly.net/

Gość czym sie tak przejmujecie
mam w dupie ten kretyński slub,a niektórzy z was juz prawie sraczki dostali na tym punkcie,co za prostaki!

Gość a ja swojego nie będę miala
to chyba mam prawo podniecać się czyimś a tym bardziej takim fajnym

Gość kolejnydzienzycia
Ja też mam ten ślub gdzieś - powiem wam. Choć ciekawe jak będzie to wyglądało. Przystroili już ten Londyn nieźle. Tu macie piosenkę o Londynie - i o pogodzie też. Wielu ludzie jutro będzie myślało - och - jakby to było być gdzie indziej ale będą właśnie na ślubie Kate i Wiliama. Ciekawe tylko czy się cofnie w razie co czy to samo co Diana no ale wiecie - gdyby kazali jej stać o parlament to by z interesów nie wylecieli bo by musiała tłumaczyć dlaczego dzieci zabiera i wszystko byłoby wiecie poważnie. A tak? Jeden kabaret. A czemu? A sami się domyślcie. No forsa też - ale czy Windsorów? I DLATEGO miała taki pogrzeb a nie dlatego, że ją ktokolwiek lubił. Teraz muszą bo pisali o niej w gazetach i nadawali jej tytuły. W JAKICH jej powiedzą. To jej przynosić jakieś inne żeby je rozróżniła. Ale wiecie musi wyglądać z rodziną , której nie lubiła za trumny. I stąd MAŁE DZIECI, a nie że dzieci lubiła. Ale pasowało - grabarze i dzieci małe, nie? I tyle :( http://www.youtube.com/watch?v=wmYT79tPvLg

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie w razie rozwodu po całej rodzinie i tyle. Dlatego trzeba być miliarderem i tyle zostaje z Windsorami. Na szczęście jej rodzice - 2 lotnikami NIC Z NIĄ NIE MAJĄ WSPÓLNEGO jak znam życie. Bo z pracy nie chcą wylecieć przez nia - co ona podpisuje - miał być prawnik i że dzieci chce. Nie chce. No to nikt ze służby nie wyleci. Bo już myśleli, że wymienią słuzbę. Nic z tego. No i tyle. Co poza tym? A parlament? Prawo głosu tam? Znowu tylko królowa? A jej mówią do niej JEJ WYSOKOŚĆ. Bez sensu, nie? :(

Gość kolejnydzienzycia
W razie rozwodu ona może tylko DZIECI WIDYWAĆ wiecie. Tak pisze. Ale kretynka. No to ale ma szanse na stała pracę, nie? Druga Bachleda nasza. Ale ze ślubem. STAŁA praca i koniec. Tyle zostaje normalnemu człowiekowi. A Kate? Wiliam.

Gość kolejnydzienzycia
Bo uważają, że wychodzi za mąż bo pracy nie ma. I tyle. Stałej. No 29 lat wypadałoby i tyle, nie? Taka jest wersja oficjalna. Nie dzieci mówi. Dzieci? I nie wierzą jej. Dzieci - to po co intercyza. Zeby nie było, że wyszła za maż dla pieniędzy. Bo nie. I się śmieje na pewno. No to dziwne. Bo powinien być prawnik, ze dzieci może brać MOJE ZDANIE. Ale nie ma. Jeśli to jest prawda ta intercyza. Ja bym jej nie podpisała. Bo nie i już. Bo dzieci zbieram. MAM PRAWO. Czy wezmę moja sprawa - w zależności od pracy. ALE powinnam mieć prawo. Nie. No to wiecie co :(

Gość kolejnydzienzycia
No i co? Tak myśli dziewica, co? ORLEAŃSKA :( Zwykła kurwa i tyle. I koniec - dla każdego normalnego. Sorry - przyszła królowa, ale co - DLA DZIECI za mąż? A w razie rozwodu nie chce zachować prawa do wpływu na wychowanie? Czy ona jest normalna? 30 lat i zero komentarzy. W razie co lekcja , ze należy być moralnym i koniec. Następna Diana i koniec. I wiecie - Diana następna mówią. Niekoniecznie, ale cóz... gazety nie jej. Ale błąd :( I tyle :( Już nie będą na nich pluli bo jest intercyza i koniec. A w tej intercyzie... no cóz... nie podpisałabym tego w życiu.

Gość kolejnydzienzycia
Tam na przykład wiecie pisze, że ona nie może isć do gazet wiecie. Tyle pisze. I koniec. To jest straszne. Ale ma przyjaciół i na rodzinę może liczyć. I tak sie za króla wydaje. No ale to musiałaby do zakonu iść. To tam jeszcze bym jej rację przyznała. Z księdza człowieka za mąż nie wychodzi, ale ten Wiliam - Niemiec bez matki. Przecież to Otton jest. Tak to jest jak sie robi co chce. Ja też, ale ja jestem sierotką adopotowaną na wsi, a ona? Rodzice lotnicy w Anglii. Nie mogę. I nie umieć sobie w hotelu pracy znaleźć Z TAKIM WYGLĄDEM to ona chyba jedynie z premierem się nie waliła uchodząc za dziewicę do dziś. Przysięgam :( No tak - z całym parlamentem bo po co jej ten król. I niewydana do dziś. Uważam, że jej nikt normalny nawet nie komentuje. I tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie ja w jej wieku przepadłam z doktoratem. A ona? 4 lata po studiach HISTORIA SZTUKI. Od jutra może zacząć - cześc. :(

Gość dla kur domowych
a ja swojego nie będę miala to chyba mam prawo podniecać się czyimś a tym bardziej takim fajnym co może byc fajnego ,w takiej bzdetnej uroczystości?

Gość kolejnydzienzycia
Ja to tylko się cieszę , że Diana nie przepadła. No ale wiecie - jak możesz być Amerykanką w rodzinie GRABARZY. I tyle. I kiedyś ich przeprosi, że z nimi nie trzymała. W końcu alimenty by dostała, dzieci by wzięli - takie kapcie. Jakieś zycie by było. I tyle. Jakby chcieli ich na królów to by mogły byc, a tak? Ale króle? Nawet podpisać się nie ...umieją? No umieć umieją, ale mogą to? Wszędzie Kamila i jej siatka, żeby Wiliam królem nie został, ale już rządzi Diana i zostanie. Chociaż tyle z bagna wiecie. Nawet bez dzieci bo już się zaczynają łapać, a jak będzie nieznośnie to rozwód dostanie. Ale w razie adopcja i pójdą Kate odczarować. Co robić? W sumie - złe studia. Historia sztuki - skąd to ma, nie? Bez sensu. A za co te obrazy? Może na aukcjach gdzieś mogła zaistnieć już. Po ślubie? Wiecie - ogranizować jakieś rzeczy w tym stylu. Mogłaby nie bo co - zostają jej koniec jak Dianie. Ale jej pasowało to do dzieci, a jej? No nie wiem... zawsze może zdradzać. Nie pasuje jej? Też jej pasuje. A nie wiem. Niech se robią co chcą. Miliony mają, nie? Nie to co biedaki. Ja konkretnie. Ale za rok koniec tego WIDOWISKA. Bez sensu. :(