Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate Middleton i książe Willia

Kate Middleton i książe William

Polecane posty

Gość kolejnydzienzycia
zostają jej konie jak Dianie. Taka prawda. Odczarować ją może od jutra tylko kościół anglikański. Żaden inny. Bo królowa. I tyle. Ale jak? Egzorcyzmy i tyle. Po co jej ta historia sztuki. 2 lotników to stoję o hotel i wszystko gra. Jakiś milioner hotelowy - no dziedzic i tyle. Nazwisko mam. Król. Bez sensu jak dla mnie zupełnie. Ale może nie mam racji? Coś tu nie tak i tyle :( Jeszcze jakiś mag tez jej zostaje, ale co z tym magiem? Tak w sumie.

Gość siostra kate pippa
wygląda strasznie staro, jej starsza siostra kate wygląda przy niej na prawdę jak piękność

Gość no już się nie
denerwuję tym ślubem, chyba dobrze, że się zaczyna

Gość teraz na tvn powiedzieli
że ona nie będzie już mogła nosić krótkich spódniczek, wiecie co, ja lubię takie nosić, nie wyobrażam sobie, żeby mi ktoś miał zabronić, zdecydowanie bym się tam nie nadawała, ona już do końca życia spódnice do kolana !!

Gość aurelia0101
Hej, Nie mogę się doczekać tego ślubu, Ciekawe z jakimi fajerwerkami wyskoczy para królewska. Tutaj znalazłam jeszcze kilka ciekawych informacji: http://www.facebook.com/pages/Chce-mie%C4%87-%C5%9Blub-jak-Kate-i-William/195048380538068 Poleć znajomym

Gość dość wyraźna
jakbyś miała wybierać żona williama, być może przyszła królowa i dłuższa spódniczka albo żona piekarza, mini to Ciekawe co byś wybrała?

sorry ale nie zniosłabym tego protokołu całego po prostu, co w tym dziwnego, przecież ona już NIC nie będzie mogła zrobić po swojemu teraz to do mnie dotarło musiałabym go bardzo pokochać ale każda miłość przemija i zostaje przywiązanie i przyzwyczajenie więc nie wiem czy warto

Gość ale sie podniecacie
tym slubem

ja jestem ciekawa i chyba nie jest to takie dziwne skoro 2 miliardy ludzi jest ciekawych, albo więcej ale nie ma telewizorów

Gość alicjaaaaaaaa
a tam tak mówicie ,a jakby przyszło co do czego to byście się nie zastanawiały nad ślubem z Wiliamem taka prawda :P

ja bym sie brdzo zastanawiała, tak jak piszę w gręMUSIAŁABY wchodzić wielka miłość do niego bo inaczej to raczej nie dałabym rady po prostu za cienka jestem do tego nie przywykłabym chyba

Gość jaka prawda?
Po pierwsze on jest obleśny, a po drugie ślub z osobą pochodzącą z takiej rodziny to skazywanie siebie na życie w wariatkowie.

Gość ta j.
troche w tym prawdy jest, że to szaleństwo, nie udźwignęłabym tego raczej po prostu jestem inaczej wychowana i to jest raczej nie do przeskoczenia a do końca życia udawać ... nie raczej nie dla mnie

Gość dość wyraźna
jak myślicie co to za gruba kobieta, która jest na pierwszym planie? w linku którym Wam wyżej podałam

Gość dffdfdfddf
online bedzie na plejada.pl od 10,50 transmisja

chętnie bym sę wypowiedziała ale nawet jak kasuję przerwę to mi wychodzi, że link nie istnieje

Gość dość wyraźna
wejdź na interie... tam jest odnośnik do strony www.styl.pl

Może i ludzie za bardzo się podniecają tą uroczystością, ale przecież takie śluby odbywają się bardzo rzadko. Chociażby dlatego warto to zobaczyć.

Trudno z punktu widzenia polki pisać o podporządkowaniu się założeniom protokołu królewskiego. Kate jest angielką, została inaczej wychowana, poza tym jest partnerką księcia od paru lat, nawet przecież razem mieszkali. Wie, co ją czeka.

Mi się też wydaje, że jest zdecydowanie lepiej przygotowana niż Diana. Ma większą świadomość nadchodzących obowiązków i realiów życia w rodzinie królewskiej.

Pewnie tak. Natomiast rodzina królewska się zabezpieczyła intercyzą. Doświadczenia z Dianą nie poszły na marne...

Gość dffdfdfddf
slub zaczyna sie o 11? ( u nas o 12)