Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate Middleton i książe Willia

Kate Middleton i książe William

Polecane posty

Gość owieczka o czym to dzisiaj
bełkoczesz ? streść to w zdaniach

Gość kolejnydzienzycia
Po co ona go zdradziła z tym koniuszym, ale śmiał się że jeździć konno nie umie. Z takiej rodziny konno nie umie jeździć wiecie? No ona z dziećmi pracowala. No to tam też się konie przydadzą wiecie. I DLATEGO uczyła się jeździć konno i jeździła nieźle bo właśnie to sie przy dzieciach może przydać w pracy czy gdzieś. I jeszcze była młoda i myślała, że jak wyjedzie do USA to akurat bo chyba to życie jej się z tą głupią Kamilą nie ułoży. No to się liczyła z rozwodem i tyle. I ODPRAWĄ. I czemu on się z nią nie rozwiódł jak należało? BO FORSY jej nie chciał dać. To se sama załatwiła mu powie. I tyle. I że w ogóle nie rozumiała po co ją chcieli. Mogli se znaleźć inną i tyle. A ten koniuszy też se za dużo myślał. Przez to była Sara Ferguson, a tak to bezludna wyspa i tyle. I tylko dzięki niej nic jje nie zrobili. A to romans nie był - on by chciał. Tam się puściła w stajni. Jak to KRÓLOWA ANGLI im powie. I że to historyczne. Także.

to się skończy?

Gość kolejnydzienzycia
No bo wiecie ona tytułu nie sznaowała. A ONI im powie? A co to tam Spencery? Na samym końcu i tyle. I koniec historii. Za nimi jeszcze tylko Middletony i tyle. NO i gdzie ten król Anglii. Bo królową Anglii to jej nikt nie nazwał. Ale to ludzie sobie tytuł uszanowali. A ci tam? KRÓLE - ci uszanowali władzę im powie. Tak jak i ją :(

Gość własnie wygenerowałem nasienie
z siusiaka :-D

Gość kolejnydzienzycia
A co się ma skończyć? No co? Wiedzieli chyba jaka jest ta Diana. Tak jej było ciężko wiecie. No ale co? Tylko spowiedż jej zostawała i gwałt w konfesjonale mi powie. Bo tak ciężko jej było. Ale Anglikanie nie mają spowiedzi. Jak to jest z rozwodem. Henry miał rozwody. Ale był królem. A teraz? Jak ten Karol ten rozwód dostał? On nie jest królem. Tam chyba tylko król na dzieci może sie rozwieść. No to miał. I o ten rozwód to katoliczka. Bo miała przejść po rozwodzie na katolicyzm. ZA TO. I to naświetlić, ale święta nie była i pieprznęła wszystkim. ROzwód a dzieci powie?

Gość kolejnydzienzycia
Od razu siemiał z nią rozwieść PO PIERWSZEJ ZDRADZIE a póżniej to się miał na siebie popatrzeć. I tyle. I koniec. Kościoła anglikańskiego także. Tam bądż mądry. Widać , że każdy ksiądz ma dzieci tak się dziećmi przejmują. Wiecie - 35 bo to wiem od niej i naprawdę - wszystkiego miała dosyć. Już mogła umrzeć i odejść w 3 wymiar, w którym i tak zawsze żyła. I tyle. No co poza tym? Hmmm... a teraz król Anglii przyszły usidlony przez żonę i WRÓŻKI. WRÓŻKI rozumiecie to? Matko - ale zakonnica z dziećmi MOJA i tak ich wszystkich kasuje. 2 dzieci w zakonie - tego nie pobije nawet ARCYBISKUP KANTERBERY. Czy jakiś tam inny dzieciorób niemiecki :(

kate i wiliam będą mieli piękne życie, bardzo się chyba kochają

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie co - ona mu kupowała prezenty temu koniuszemu. Miała za co - powie moja matka. ŻEBY SIEDZIAŁ CICHO i tyle. Bo to i tak chodziło o rodzinę i tyle. A on tu książkę wydał i tak dalej. No wiecie - to już rodzina królewska namotała se sama bo se sami mieli zadbać żeby to nie wyszło. No i z tego jeszcze zrobił sie GRABARZ SKÓR, KOPIDÓL i PRACZEK się zrobił wiecie. Ile w tym prawdy to nie wiem ale mieli uszanować ród SPENCERÓW wiecie. I tyle. Stary, znakomity ród angielski. I tyle. No Dodi - był na koncu. Może od razu miała iść w Arabów bo widzicie sami jakie miała szanse z Kamilą. ZEROWE. I tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
No wiecie koniuszym im na pewno nie dowaliła. A już pomijając wszystko co robi dziś ten James Hewitt. DALEJ JEST TYM KONIUSZYM. Jeszcze mu mało wiecie. Dyć by poszedł - przecież Diana nie żyje. Oni w ogóle wiecie dla niej są oderwani od wszystkiego. Czy oni nie rozumieją, że ona żyła i tragicznie umarła? No jak zrozumieją to będzie za póżno. I tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
:( Jakby nie rodzina wiecie to po tej Dianie i tyle. Ale że się poczuli, że przez nich to ją Bóg ocalił i tyle. Bo ja dali beznadziejnemu dziadowi, zostawili samą w tym Windsorze z 2 dzieci. Czemu nie z trójką? Byłoby lepiej. ANO DOBRE PYTANIE. No ale jaką ona miała rodzinę? Troszeczkę jej mieli pomóc wiecie - naprawdę TO WSZYSTKO. Ustawić ją z tymi siostrami NA ZDJĘCIACH. Dzieci także i zaraz by wszyscy wyglądali. WSZYSCY. Nawet koniuszy by wyglądał. A tak wyglądają jak banda cymbałów. PRZEZ NIĄ - powiedzą. No przez nią. Dajcie spokój. Ile ona lat miała? A gdzie była ta królowa wtedy? I to jeszcze z matką swoją? Na głowie stała czy wypinała zadek się jej zapyta? Chociażby albumy ustawić rodzinne , byle co. No to juz nie przesadzajcie, że to wina Diany jest, że a takie a nie inne zdjęcia ma - NA PRZYKŁAD ŚLUBNE. I koniec rozmowy z nią i tyle :(

Gość hfdjsurjmfkdsn
czuję się taka podekscytowana jakbym sama brała ten ślub, pewnie dlatego, że sama nigdy slubu nie brałam i żyję teraz ślubami innych ale jestem żałosna nie?

Gość to już za 2 dni
tojuż za da dni ten ślub, ciekawe jaki będze, oby nie padało

Gość dość wyraźna
na slubie Camili Parker wiał wiatr

Gość camillaaaa???
nie oglądałam

Gość Zygmunta
Nie mogę się doczekać już tego ślubu.One jest taki przystojny a ona taka piękna.Bardzo im zazdroszczę. Może kiedyś i ja poznam swojego księcia.

Gość dość wyraźna
w sumie ciężko zazdrościć,,, 8 lat znajomości,,, czesto jak ludzie do tego czasu nie wezmą ślubu, znajomość się rozpada

Gość ale oni się nie rozpadli
tylko się pobierają, wyobrażacie sobie jak kate musi się teraz denerwować? czytałam, że ona chciałaby, żeby było już po ślubie, prawie każda chciałaby być na jej miejscu i mieć taki ślub a ona chce być już po? myślicie, że to kokieteria czy faktycznie nie ma ochoty na ten ślub?

Gość on przystojny ona bardzo
piękna? może jest ładna ,ale piękna na pewno nie . a william też super przystojny nie jest . jakby nie byl księciem to ja osobiście bym go nie bardzo chciała

Gość tylko zajrzalam na chwile
slub diany i karola tez byl wielkim wydarzeniem, a potem i tak rozwod. tym razem ebdzie tak samo na 100%

Gość kolejnydzienzycia
:( ps. napiszcie tu tylko czasem czy Wiliam klepie Kate tylko po kolanach czy walnął ją w plecy a może dostała w głowę nawet? Butelką po winie. Na przykład. Francuskim. I tyle :( Bo co więcej? Może nawet jej wlazł pod kieckę przy ludziach bo sprawdzał czy ma majtki. I kogo to w sumie obchodzi. No ale nie musiał jej tak po tym kolanie klepać. Jak uważacie?

Gość kolejnydzienzycia
A zaprosili kogoś z Polski słuchajcie? Wiecie? Jakąś arystokratkę? Powinni. No ale kogo. Bachledę. Dosłownie. Ciekawe w czym by wystąpiła. Tyle gości - jakiegoś biskupa se mieli zaprosić. I tyle. Z okazji otwartej granicy z CZECHAMI i tyle. Takie chamidła i tyle :( Nic tylko dalej ich okradać. OSZWABIAĆ ich - tak to się mówi i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie - z Polski nikogo nie ma - nie ma się KIM i CZYM przejmować. Imprezka medialna i koniec. A DALEJ? A TYTUŁ? I w nich. Bo wiecie - trzeba pomóc AUSTRALII bo Wielka Brytania poradzi sobie sama i tyle. każdy tak na to patrzy - ani piękni, ani moralni - o co chodzi? Ani nie rządzą. KRÓLE TELEWIZJI. No wiecie... papieże czy o co do cholery chodzi? Hahaha i tyle :( No cóz... ważniejsza jest Olimpiada a póżniej zobaczymy. Co to z tą księżną Walii - i tak dalej. i oby te zera rozebrali. DO NAGA. Dosłownie. Z gołą dupą i tak nie zostaną i tyle. Wiecie jak jest. A POWINNI bo Niemcy i tyle. I wszystko przez Kate Middleton bo nie umiała zarabiać. PRZED ŚLUBEM. I tak sie skończy. OBY. No bo wiecie - lista gości - wiecie - kto? gdzie? z kim? Nie bądźcie naiwni. Wszystko im wypomną. KAŻDEGO. I tyle. I USA jak nikogo z Polski to w sumie PRZEZ NICH mogą was najechać. Żeby nie było na irlandię. Bo ktoś powinien być. Kto? Nie wiem. Ksiądz - będzie im pasowało ksiądz i tyle. Rzymu nie umieją obalić, ale Windsorom się w USA do zadka dobiorą. W końcu Hitler sam się wykończył - jak oni i śmiech na sali, A MOŻE NIE? Tyle miał racji co i oni i koniec :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie - może przesadzam, ale robią to samo co z Bachledą. W końcu wywołali wojnę i co? Gdzie jakaś odezwa tej całej pierdolniętej królowej. No gdzie? A paralement? Oni mają jakiś parlament w tej Anglii? I też koniec. I żeby Australia była USA. I będzie - tak sie pewnie skończy bo po co im Anglia , nie? To Anglia miała o nich zabiegać. jedynie że ich jest więcej wam powiedzą. I pilnujcie sobie Australii bo oni żarcie dostaną, a ci jak nie będą słuchać USA JUŻ NIE. Bo nic nie zrobili z Unią i koniec. A tytuły? Czy oni sobie kpiny robią? A PREZYDENT USA? Nie powinien być? CZY ONI WSZYSCY POGŁUPIELI? Gdzie oni żyją? Głowy państw - kto tam powinien być i koniec. Zobaczycie - tak sie skończy :( jedną wielką obrazą na WINDSORÓW. MOJE ZDANIE.

Gość kolejnydzienzycia
Ale patrzcie ta Anglia to 4 wesela i pogrzeb , no nie? A CHRZEST? nie ma. Jest tylko wesele i pogrzeb. I wiecie co będzie? Że Diana miała lepszy pogrzeb niż oni. I STANĄ PO STRONIE DIANY W USA, że se ją mieli darować, że Niemcy, że chamidła, że Diany nie ma - i TAM jej nie dadzą. Wszystko im wyliczą i tyle. I zostaną sami z tą monarchią. I że po TAKIM pogrzebie mieli se ten ślub darować. Tak będzie i tyle. I dobrze bo to GŁOS ROZSĄDKU jest jak dla mnie. Po co komu taki ślub? Żeby jeszcze w ciąży była. Będą to dzieci mieć w ogóle myślą w USA? Chyba wiedzą jak się je robi. I tyle. A ta Diana miała tyle nie latać i by koronę miała. Ale u nich się nie rozwaliła to mogą być po jej stronie. A ciekawe czemu im powie kiedy? Bo w sumie tam miała skończyć i po tytule. A tak? We Francji? Co z nią robić i że wszystko spieprzyli. W SUMIE przydałoby sie porządne śledztwo , nie? I zobaczycie o czym będzie w gazetach. O ślubie? Chcielibyście. Poczytajcie sobie to zobaczycie o czym będzie i kto zarobi.

zajrzałam tutaj ale szczerze nic nie rozumiem z tego co tu pisze :OO odnośnie tej pary, ciężko gdybać jak im będzie, dla nas i tak to nie ma specjalnego znaczenia

Gość kolejnydzienzycia
W Usa są po stronie Diany. 2 dzieci i koniec. Ta? Jak urodzi. Poza tym zależy jaka będzie. W końcu mają czarnego prezydenta - należy się szacunek DLA ICH HISTORII wiecie. Jest na liscie? Przyjechać to tak, ale kto tam zaproszony i koniec. I na nich wiecie. Po co im ta monarchia i tak dalej. Niemcy się nie dadzą. Ale nikt ich nie będzie lubił. Nie wiem. W końcu ich rozwiążą. Przez Australię. To się mieli cofnąć im każdy powie. No ale nie umieli bo w sumie chodzi wyłącznie o Australię. Bo chyba nie o USA. Czarny prezydent, nie? Chyba im o USA nie chodzi z tą monarchią. Ale czyje to były pomysły to cisza. I dlatego jest USA i koniec.

Gość kolejnydzienzycia
Zobaczę jeszcze. Może przyjdę na topik kamelii. i tyle. No ale sami powiedzcie - kto złożył życzenia, czy przyszły odpowiedzi. Teraz se pociągną wszystko. Co napisali, kto. A ta Kate DLA MNIE jest głupia. Bo tak i już. Bo jak coś nie tak to po rodzinie, a trochę oleju w głowie i nie po rodzinie. Już miało być coś. Póżniej to zdjęcia ze ślubu WINDOSRÓW. I teraz wiecie - pogrzeb Kaczek i zależy co ze zdjęciami. Tyle lat - jak nie wydadzą książki to im powiedzą, że w Polsce się mają uczyć. Co prawda pogrzeb, ale się wzięli w garść i coś zrobili, a oni? Bo powinna być oficjalna publikacja jakaś. No chyba nie za rok. To po pogrzebie. I tyle. O Dianie pójdą książki teraz za to. No to ktoś może sobie z anglistyki pracę napisać. O Dianie. Ja bym pisała. Albo o duchach w Anglii. I tyle. Koniec anglistyki. Jak dla mnie.