Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate Middleton i książe Willia

Kate Middleton i książe William

Polecane posty

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie - jak ktoś napisze sobie pracę z anglistyki ciekawą o DIanie to może dostać nawet tłumacza w WIELKIEJ BRYTANI. Nie - w Niemczech nie. Bo będzie, że popierają monarchię. Nie może tak być. W Wielkiej Brytani trzeba się starać o coś lepszego po pracy o DIANIE. Sensownej oczywiście. I tyle. Bo to by było żle jak nie. i tyle. Tak coś muszą dać. POWODZENIA. Po niej widzicie praca zostaje, a po WINDOSRACH? ZAPCHANE KIBLE wam powie i wszystko gdzieś jak zwykle. Bo i tak miała zawód źle dobrany. Bo miała być STEWARDESSĄ. I tyle. I koniec. Najwyżej by się roztrzaskała im powie. I tak sie roztrzasła.

Gość kolejnydzienzycia
Bo wiecie z niej się wszyscy śmieją a to bez sensu. Że nie dali rady Middletonom - ta jej rodzina. Bo ją źle pochowali. Jak te kaczki bo wiecie - pochowalibyście ich w Warszawie i USA by było po waszej stronie, a tak? W Krakowie. Bez sensu :( I tyle. No ale takie życie. Bo nie mają od nich Katynia a tak by było po Rosji - i tyle. No i koniec. Wszystko przez głupią kaczyńską. I to prawniczka - taka głupia. No ale ma dzieci i zobaczą co sie da z nimi zrobić. I tyle.

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie ta Australia tak - stara niech już jest za 4 dzieci. Ale bezdzietny Wiliam NIE BęDZIE NIMI RZĄDZIł. I koniec. Wysiudają go i koniec. Albo dzieci albo spadaka. Zostaje Karol BEZ ŁASKI. I koniec. Niby papier, ale znaczenie kolosalne. Że Australia się odrywa. No jeszcze trochę czasu jest. Oni i tak są oderwani - wam powiedzą. Bo oni byli w Azji, ale się oderwali i tyle. I pózniej tylko będzie jak sie pozbyć Polski i koniec. I tak się skończy. I się was też pozbędą BO TAK I JUŻ. :(

Gość adamante
wiecie jak ona sie bedzie teraz czuc, jak sardynka w puszce, nigdzie nie bedzie mogla wyjsc bez obstawy, ludzie sie beda na nia wszedzie gapic, nie bedzie mogla popelnic zadnej gafy, bedzie sie musiala nauczyc jesc tymi stoma sztuccami i przestrzegac wielu innych glupich zasad, udzielac wywiadow, nie bedzie miala spokoju ani na chwile, mysle ze moze kiedys peknie jak Diana i tak sie skonczy 'krolewskie malzenstwo'

Gość adamante
chyba ze jest wyrafinowana zmija, ktora zrobi wszystko dla pieniedzy

Gość smutno mi bo chciałabym
wątpie, ona ma inny charakter niż diana, diana była delikatna i taka niepubliczna, nie lubiła chyba tego a kate wprost przeciwnie, uwielbia kamery, klesze itd.

Gość adamante
za ksiecia sie nie wychodzi z milosci, nie wierze w to

Gość adamante
jesli jest tak, jak mowicie, ze ma 'charakter' to znaczy, ze doskonale wie co robi i probuje wyciagnac z tego zwiazku jak najwiecej korzysci

nie bardzo mnie to interesuje, w zasadzie nic o nich nie wiem denerwuje mnie tylko to ze na kazdym programie o nich gadaja.. jedyne co mi sie podoba to to ze w tym dniu poleca takie bajki jak kopciuszek, piekna i bestia :D:D przypomne sobie czasy z dziecinstwa jak sobie bede je ogladac :D

Gość adamante
Diana byla niewinna, chyba nie do konca wiedziala w co sie pakuje

Gość adamante
takze jaka ona jest, czas pokaze

Gość adamante
a ksiaze Karol to sprosny brzydal, ktory nie zasluzyl na taka piekna zone

Gość aeona musi się
denerwować, pewnie jest bardzo szczęśliwa

Gość Zygmunta
DLA WSZYSTKICH CIEKAWYCH. Znalazłam na facebooku temat odnośnie ich ślubu. Umieszczają tam bardzo ciekawe foty odnośnie pamiątek. Niektóre wręcz absurdalne. http://www.facebook.com/pages/Chce-mie%C4%87-%C5%9Blub-jak-Kate-i-William/195048380538068

Gość dość wyraźna
na którym kanale tv będzie transmisja ze ślubu??? i o której godz

To znana wiekszosci Kafeterian osoba chora psychicznie. Nie da sie czytac jej postow. Ona sobie nie zdaje z tego sprawy. Wszyscy juz sie nauczyli ja ignorowac.

Gość jeszze tylk 22 godziny
do ślubu, na pewno jest masa nerwów tam, ale czytałam, że oni robią próby już w ubraniach ślubnych, to bez sensu, powinna założyć jakąś tam inną ślubną tylko na próby zakładać, żeby pan młody nie widział jej przed ślubem w sukni

w sumie ja zaczynam się denerwować bo chciałabym już zobaczyć ten ślub, ale sukienkę chyba będzie miała skromną, nie falbanowatą, tylko taką bardziej płaską z tego co widziałam

Gość dość wyraźna
z tego co czytałam pewne elementy mają być podobne do skukni Diany,,,

Gość banda kretynów
co was obchodzi jakiś kretyński ślub w UK ,czy już nie macie się czym podniecać?Poczekajcie jeszcze z parę dni ,a bedziecie się podniecac i szczac po nogach na be ,be be beatyfikacji,porzygac się można,hahahahaa

w przypadku rozwodu traci swój królewski tytuł, nie ma prawa do fortuny ale to tam jest nic, najgorsze, że traci swoje prawa do dzieci, mogłaby tylko je odwiedzać, według mnie to straszne, na pewno nie chciałabym takiego czegoś, przestaje mi się podobać to jej życie

Gość dość wyraźna
ale ta wyzej odpada bo to projekt Valentino natomiast suknie dla Kate uszyje Libelua - marka Sophie Cranston wg projektu Kate

to nezbyt adne miałam nadzieję, że kate będzie miała bardziej efektowną suknię

Gość dość wyraźna
sądze że będzie miała napewno,,, mimo ze libuela szyje skromne suknie to tak jak pisałam Kate sama sobie suknie zaprojektowała,,, więc może suknia będzie bardziej efektowna

Gość jeszcze tylko 21 godzin
oby b chciałam się napatrzeć :)