Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperatkabecia

Czy dla mężczyzn seks jest nieważny...?

Polecane posty

Gość Pawelko
Nie draznic lwa, to tez metoda :-) A u mnie nie zapeszajac nie jest zle, uczucie kwitnie ( no i seks tez), oby tak dalej. Choc zdarzalo sie, ze mialem chwile zwatpienia. No ale nie wolno od razu sie poddawac (jakos to bedzie jak juz powiedzialas :-) Ps. O ile bardziej czlowiek jest zadowolony z zycia, gdy nie musi sie denerwowac :-)

Gość sialalaaaaa
śledze temat od jakiegoś czasu co u Ciebie autorko się zmieniło i gdzie się podział ida.... wszęchwiedzacy?:)

Gość brava
seks jest bardzo ważny, jeśli w łóżku jest niemrawo to w życiu małżeńskim też będzie beznadziejnie, nie ma na co czekać, jeśli tam się nie układa po 2-3 -letnim związku to nie ma sensu czekać jeszcze, koniecznie trzeba szukać innego partnera

może po raz kolejny napisze to samo ale... nie wyobrażam sobie zycia bez niego, pomimo ze byłam wściekła, wypisywałam rózne rzeczy wiem że nie jestem w stanie przezyć dnia bez niego, jest świetnym człowiekiem wiec nie tak łatwo po prostu odeść, wyrzucić jak stary śmieć....

Nie wyrzucaj go jak stary śmieć. Oddaj go do recyklingu jak świadomy obywatel planety.

Beciu, od dawna nikt mnie nie kochał tak jak Ty! Może byśmy tak skonsumowali to uczucie? ;-)

Oj, to to! Dawno już żadnej księżniczki nie zgwałciłem. To znaczy, zgwałciłem niedawno jedną taką, ale okazała się nie być księżniczką w dodatku chciała, żebym powtórzył. Co mnie wyprowadziło z równowagi i musiałem się położyć.

Gość Witzz
a czemu desperatka?

No właśnie pisałem - okazało się, że to nie była prawdziwa księżniczka... Masz namiary na jakąś prawdziwą? Nie chcę wyjść z wprawy w gwałceniu...

Witzz przeczytaj cały temat to się dowiesz dlaczego desperatka :) a Ty Star lepiej za inną wprawe bys się wziął a nie tylko gwałcenie i gwałcenie :)

Gość Witzz
ale niechce mi sie szukac-wole sie skupic na czyms wazniejszym:)

Tak. Prawie Robin Hood. Jest tylko jedna róznica: biorę i daję tym samym kobietom. Taki demokratyczny Robin Hood jestem...

A tk mi przyszło do głowy: może Twój facet czeka, że to Ty przejmiesz inicjatywę? I to inicjatywę przed duże "I"?

hmmm ja już kiedyś o tym pisałam, nie raz przejmowałam inicjatywe, zaczynałam akcje kończyło sie na pocałunkach bo on zawsze się wycofywał, to takie niezręczne dla kobiety kiedy płonie z pożądania a facet ja odpycha labo gasi... nie raz nie dwa tak próbowałam, niestety odpadłam w przedbiegach

Mówię o INICJATYWIE a nie o inicjatywie. Po prostu może on musi poczuć Twoją silną rękę? Innymi słowy, może potrzebuje, żebyś Ty go zdominowała?

Gość Witzz
:o ja bym napewno Ci ulegl chocby nie wiem jak zmeczony byl