Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tired of being enemy

Czy dobrze mieć zazdrosnego chłopaka? wkurza was to?

Polecane posty

gdybyscie wiedzialy że waszfacet bedzie zazdrosny i zaborczy wiązałybyscie sie z nim??

Gość szarośść dnia
tylko ładne laski mają ten problem, jak chłopak jest z paszczurem nie musi się bać więc albo chcesz ładną laskę i skręca cie z zazdrosci albo bierzesz paszczura i śpisz spokojnie

ogólnie to już z nim zerwałam bo miałam dość, w dodatku sama zrobiłam sie taka jak on i robiłam awantury o gadanie z jakąs laska na gg (a gadał z nią o nas , że jest szczęsliwy itp.) ale gdzie przebiega granica? w moim związku bylo tak że żadnych facetów wokół mnie żadnychg lasek wokół niego. ale świat życie nie wyglada tak...trzeba koedukacyjnie żyć ja nie jestem jakaś super ładna, nawet przeciętna czemu był o mnie zazdrosny? :(

w dodatku kochałam go , był moim ideałem jeśli chodzi o wszystko zwlaszcza o wyglad, po co miałabym szukać innego... a on mi raz nawet zabronił złożyć CV w jednym sklepie jak zobaczył jaki przystojniak tam pracuje :( ...

i co robisz? mówisz mu że to jest złe ? przeszkadza Ci? bo mi na początku nawet pasowało, myslalam że tak mu na mnie zależy, że nie chce mnie stracić... ale traktował mnie jak własnosc