Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michaszkoo

facet 30+ odpowie na wszystkie wasze pytania cz2.

Polecane posty

a ja myślałam Michaszkoo że chcesz się odmłodzić :-P nie wiem czy przy sobie mam jakieś fotki z tamtego okresu

Gość twoja M
ej ale z Ciebie fajny facet ciekawe czy ladny widzial cie juz ktos???

takiego ząbka jak ja miałam na tej imprezie penie niema :-P ja się przyznam- boję się dentysty.... i bez znieczulenia nie siadam na fotel :D

zaley jakie masz zdjecie :P tatuaz jest bardzo duzy i sporo rzeczy sie na nim znajduje :) kpomplet zebów mam ale do dentysty i tak trzeba na kontrolne isc Nie boje sie, ale dziwnie sie czuje jak dostane znieczulenie wiec wszystko mam na zywca robione i czasem boli az za bardzo :/

twoja M ladne to moze byc dziecko, albo kobieta a facet albo jest przystojny albo nie jest a jaki ja jestem ? hymmmmmmmmm zapytaj kolerzanki na forum to Ci powiedza

Witam. Moje pytanie brzmi : jak myślisz uda Ci się w przyszłości otrzymać w TV swój własny program dzięki nam zadającym Ci pytania? :)

A-129 MANGUSTA nie nie uda mi sie :] bo zeby otrzymac w TV swój program trzeba sie o to starac a ja nie posiadam ambicjii bycia popularnym ale moze Tobie sie uda :D

macie po dwie fotki ...tylko jedna się czymś różni :D

dwie:-P a ty ile....no tak myślałam, musimy to jakoś przeżyć ;-)

Gość Twoja M
no wiec jak laski czytam ze wy wiecie cos niecos :D To jak jak on wyglada????????

ZU jakby Michaszkoo dostał tą wczorajszą fotkę to nie wiem czy by ze mną prowadził rozmowę :-P

jestecie 2 jedynymi dziewczynami z kaffee które dostaly zdjecia takze nie bijcie sie :P:P

no nieee Michaszko, ja dostalam jedno Ja poprosze w takim razie dwa kolejne, w ramach rekompensaty :P tylko moze jakies takie "zwykle" bo tamte jakies tajemnicze, artystyczne, nic nie widac :P

Gość Twoja M
no i jak zadna sie nie podzieli ?? az taki jest brzydki??? bo niewiem co mam myslec

Twoja M do brzydkich nie należy ;-) raczej przystojny a wygląd jest aż tak ważny?

hahaha a po co Ci zdjecia jak na zywo sie zobaczymy ?? Ale dobra wysle wiecej tylko ze wieczorem jak wroce do domu ;)

i jak na tą chwile dobrze sobie z tym radzimy tak więc uważaj :D

Twoja M Ale po co Ci to wiedziec dziewczynko ???? Masz jakis plan ze pytasz o to wszystko???