Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...fabetka

Od wiosny do lata - najlepszy czas na odchudzanie 30.04.2011

Polecane posty

Fabetko to dobrze, że są zakwasy bo oznacza to, że dobrze ćwiczyłaś, i że pracowały mięśnie. I jak jazda na rowerze? Pozdrawiam

Zjadlam wczoraj jedno ciastko i juz nie chcialo mi sie wiecej ufff. Na rowerze bylam w sumie z pol godziny bo tak sie rozpadalo, ze musielismy wracac. I leje caly czas,a w niedziele mial byc pilates na plazy buuuu :( Ostatnio zaczelam sobie folgowac, spoczelam chyba na laurach, chociaz do zrzucenia jeszcze z 7 kg, musze jakos na nowo odzyskac motywacje,ale nie wiem jak...:(

Fabetko - kopniak , pamietaj to Ty jesteś założycielką topiku i musisz świecić przykładem , bo jestem pewna ,że nie chcesz zniknąć tak jak większośc zakładaczek w nie pamięc i Nas opuścić udało Ci się skończyc na jednym ciastku i super:) Do zrzucenia masz jeszcze 7 kg a to najgorsze kg (sama to wiem) więc dalej walcz !:) warto - później będziesz żałowała ,że byłaś tak blisko a się wycofałaś :* A ja ...tata mi kupił rower miejski i przyjechał nim do mojej pracy :) no i musialam nim wrocic do domu !!:DA to jest za miastem wiec dobra godzina jazdy ,wiało jak nie wiem ale z tej calej euforii nie zwracalam na to uwagi :) Dzisiaj tez juz mam godzinke jazdy za soba ( pol drogi pod gore...;/) i powrot ( juz z gorki:D) wiec teraz moja aktywnosc fizyczna znacznie wzrosnie ..a to dobrze bo waga cos mnie oszukuje ostatnio i zatrzymuje sie ..:( Z dieta bardzo dobrze jak narazie wiec jestem zadowolona jutro sie zważę i zobaczymy jak tam sytuacja wyglada : zdam relacje. A u Was jak dziewczyny ?:) Co tu taka cisza liczylam na nadganianie stron a sie zawiodłam .:(

Topik padł... Pod wzgledem jedzeniowym miałam beznadziejny weekend, zjadłam o wieeele za duzo, praktycznie byl to chyba kompuls. Nie wazylam sie ani nie mierzylam, bo nie chce sie zalamac. No ale brnę dalej, chce zobaczyc szóstke z przodu. Dzis silownia, pilates i rower.

hej laski widzę ,że upadamy ja chce powiedzieć ,że nadal walcze i bede robić to do skutku i mam nadzieję ,że Wy też się nie poddacie :) Trzymam za Was wszystkie kciuki będe zaglądać ale nie tak regularnie bo tylko przykro sie robi jak czytam jako ostatni swój post po całym dniu . Buziaki i powodzenia trzymajcie za mnie kciuki ja tez w Was wierze :)

weszlam dzis na wage a tam 73.3 :/ nie wiem czemu,przeciez nawet po dwoch dniach jedzenia wiecej to niemozliwe... no ale od poniedzialku ladnie jem i cwicze,wczoraj silownia,pilates,basen dzis daje odpoczac miesniom,ale dieta obowiazuje...

Hej dziewczyny! Dawno się nie odzywałam ale codziennie zaglądam do was, nie pisałam bo nie ma o czym. Ćwiczyć całkiem przestałam bo przed pracą nie chcę sie męczyć, a po pracy nie mam siły... Co do diety... niby jakaś jest ale tu chapnę czekoladkę, tu coś innego... ratuje mnie to że piję ciągle dużo wody i jak już chcę herbatkę to zielona, czerwona lub biała. No ostatnio przytyłam spowrotem do 84,7 ale dzisiaj waga pokazałą 83,7 ^^ No to żołądal się już dał udobruchać :) Oprócz takij niby dietki jem therm line forte, ale jestem zła na siebie bo kupowałam to jeszcze jak ćwiczyłam a teraz no niby coś tam daje bo codziennie pare gram jest mniej ale jak pomyślę jakie byłyby wyniki jakbym ćwiczyłą to mnie krew zalewa...

Witajcie moje Drogie :) U mnie dietka nadal trwa i jutro chwila prawdy. Jutro mijają 2 miesiące od początku diety i będzie wielkie mierzenie. Jak na razie waga stoi od kilku dni, ale mam nadzieję, że do jutra trochę jeszcze spadnie tym bardziej, że dziś do pracy wybrałam się rowerkiem a nie komunikacją miejską jak zawsze :P. Sama siebie nie poznaję jak zmieniłam swoją aktywność. Wcześniej nigdy bym nie pomyślała, żeby jechać rowerem a w jedną stronę mam ok 14 km. A dziś się udało i zajechałam sobie rowerkiem. Byłam bardzo szczęśliwa i dumna :) Pozdrawiam

100 wpis !:) Hej :* hm co u mnie ...moj organizm troche poszalal i nie chce zejsc juz nizej codziennie jezdze 2 godziny rowerem i odzywiam sie tak jak powinnam a tu dupa z tego tez powodu coraz czesciej mam KOMPULSY a do wesela juz tylko 5 tygodni a tu dupa blada nic zero .... / Anka i co jak waga ? Bardzo w Ciebie wierze , myslalam ,ze zrezygnowalas ze nie piszesz - ale widze ze jestes twarda babka - wiec przepraszam za moj glupi pomysl :P Fabetko super ze tyle cwiczysz a z ta waga to sa cyrki takie ;/ no ale musi nam coś ruszyc prawdaaaaa?:P Dziewczynoze szczecina to skoro wiesz jakie przynosi efekty therm line to moze sprobuj jakies lekkie cwiczenia wieczorem albo chociaz elementy jogi rano ?:) buziaki

Ewelina2212 Jak nie muszę wstawać rano to śpię tak do 12 i nic nie jest wstanie tego zmienić :) więc ranne ćwiczenia odpadają :P potem praca chybaże na rano jak dzisiaj i zaraz muszę posprzątać, wstawić pranie i ble ble ble wszystko inne i nie chce mi się już ćwiczyć... :(

Hej dziewczyny, u mnie zero diety, chociaz weszlam na wage i bylo 72.6, ale wczoraj imprezowalam i to pewnie odwodnienie... Dalej nie moge zalapac tej motywacji ktora mialam... Mozew jak w koncu bedzie cieplej to sie uda, bo deszcz i zimno sprawiaja,ze chce siedziec w domu i jesc.

Ewelinko nie zrezygnowałam :). Dieta nadal trwa choć mam mało czasu na pisanie na forum. Obecnie schudłam 13 kg w 2 miesiące i od soboty waga stoi :(, ale wiadomo, że są takie zastoje w każdej diecie. A i też jestem szczęśliwa bo w sobotę jadę na galę Eska Music Awards do Katowickiego Spodku :) i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa :) Pozdrawiam

Jak tam dziewczyny?Moze jeszcze ktoras tu zaglada? U mnie na wadze 71 kilo, jestem zadowolona i dalej jem zdrowo a kilogramy powolutku spadaja:D musze sie zmierzyc i porownac wymiary ze stopki:)

hej hej!:) no to super fabetko !!:) gratulacje ja zagladam ale sie nie udzielam nigdzie teraz jak zajrzałam ,że odzyło to tak jakoś lepiej ja cały czas waże 60-61 utrzymuję to ale chciałąbym mniej wiadomo :) więc trzeba znowu troszeczke obciac porcje bo jeżeli chodzi o sport to jest ok 3 razy w tyg biegam po pół godziny i jeżdże do pracy rowerem:) pozdrawiam!:)

Hallo ale cisza ja melduję ,że się zważyłam i waga pokazała 61,3 daje sobie czas do 15 sierpnia na 58 kilo mam nadzieję ,że się uda :) dzisiejsze menu: ś koktajl z jogurtu naturalnego i mrożonych warzyw(maliny jagody truskawki) 2 s kanapka z polowy hleba ciemnego zytniego zplastrem kurczaka smazonego na wodzie 2 plastrami sera plesniowego malutkimi pomidorem cebula i papryka do tego czerwona herbata obiad-serek wiejski +fasolka szparagowa troche kurek kolacja -piers z kurczaka smazona na wodzie + activia sliwkowa|+ czerwona herbata 30 minut na stepperku długi spacer około 30 minut jazdy rowerem dzisiaj tylko 4 posilki bo za pozno wstalam a jak tam u Was?:)

Witajcie :) U mnie dieta również trwa nadal i mimo, że waga spada coraz wolniej nie poddaję się :). Schudłam już 20 kg :) Gratuluję wszystkim wytrwałym :) Pozdrawiam