Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Gość rrrwww
Mayor of London - może i ponad czasowe ( choć niby czemu? ), ale takie długie początki są nużące

wszystkim* mnie też rzuca się już na oczy, za długo przy kompie :P ale tak miło spędzam ten czas, że mi go nie szkoda :D Levi, hehe Ty od dawna mnie zadziwiasz :) w pozytywnym sensie oczywiście.

Gość rrrwww
za_krótka_doba należy Ci się ciacho za "czikitę" zupełnie zapomniałem o istnieniu tego kawałka. a jeszcze lepsza była polisz werszyn, tylko nie pamiętam kto to grał

Gość rrrwww
Mayor of London - uwielbiam te wycieczki na temat wieku , niestety źle one świadczą o "staruchu" który ich używa. tzn widzę po zdjęciach, że stara nie jesteś, ale chyba rozumiesz przenośnię

Ja mam 179 cm. Mowiles cos o architekturze? ja myslalam kiedys nad architektura, ale jednak (chyba) a raczej chcialabym pojsc na projektantke(wyzsza szkola sztuki i projektowania w lodz) albo na medycyne :)

rrrwww, ale przeciez nie pytalam zlosliwie. Ja mam 28 lat, a kocham sie w muzyce lat 80'tych. A Ty ile masz lat? Pomyslalam, ze jestes mlodziutka i moze akurat nie znasz tego zespolu, nie trzeba mnie atakowac. :)

za_krótka_doba -> no ale i tak nic z tego zadziwiania nie wynika:P

Gość rrrwww
Mayor of London - 1) jestem kolesiem 2) mam ćwierć wieku i też lubię lata 80-te, zwłaszcza 87-89. nie atakowałem po prostu uznałem Twoje pytanie o wiek za taką głupią gadkę pt. "a co ty tam wiesz", a to niestety nie satysfakcjonuje mnie jeśli chodzi o pytanie w jaki sposób klasyfikujesz coś jako "ponadczasowe"

Uzasadnilam juz dlaczego klasyfikuje jako ponadczasowe. Poniewaz od tylu lat w branzy i nadal coraz lepsi. Kocham ich! Nasi rodzice znaja Duran Duran, sluchali w mlodosci.

Gość rrrwww
tylko wiesz, na zasadzie - są na scenie tyle i tyle lat, słucha ich już któreś pokolenie, to można do ponadczasowych zaliczyć całkiem sporo kapel, a mnie się termin "ponadczasowy" kojarzy raczej z jakimś unikatem. ale ok, niech Ci będzie, rozumiem, że Ty ich za takich uważasz. ale długie wstępy i tak są nudne :P

A co ma wynikać? Kiedyś zagadałam (fakt, jako pomarańczka:P) to nie odpisałeś. No ale chyba nie szukasz babki na kafe? wiesz, przez internet to takie niebezpieczne :D a tak na poważnie to ja z łódzkiego, o ile to ma jakieś znaczenie :)

Gość rrrwww
sory że się wam wtrancam , ale co racja to racja - szukanie baby przez neta jest bardzo niebezpieczne. na przykład mój brat, szukał szukał i teraz jest jej mężem.

Gość feregsaa2324
jakie wy macie wszyscy spierdolone gusta jakis pedalski pop , pop udajacy rock , spedalona podróbka punku i p[seudokultowe gówno z lat 80 kiedy to niestety tandeta zaczela sie ladowac wszedzie..... kurwa gdzie ten swiat zmierza...

rrrwww, akurat to z tym dlugim wstepem to byl klip z ich koncertu, normalnie tak nie graja. I owszem, uwazam ten zespol za unikatowy. A Ty jakich artystow cenisz?

za_krótka_doba -> a widzisz na pomarańczowo o nie zawsze odpisuje pomarańczą i trzeba też mieć na uwadze że nie siedzę tutaj 24h na dobę i na każdym topicu :P

Gość rrrwww
feregsaa2324 taa to pochwal się swoim gustem

Gość feregsaa2324
jakie wy macie wszyscy spie**olone gusta jakis pedalski pop , pop udajacy rock , spedalona podróbka punku i p[seudokultowe gówno z lat 80 kiedy to niestety tandeta zaczela sie ladowac wszedzie..... k**wa gdzie ten swiat zmierza..

Gość rrrwww
Mayor of London - a ja to bardzo różnych, już mi się cd i kaseciaki na półkach nie mieszczą

rrrwww -> dlatego staram się być ostrożny co do osób "z neta" ;]

Gość rrrwww
feregsaa2324 - chyba się zaciąłeś

No właśnie, pochwal się, pochwal. o gustach się nie dyskutuje, nie można powiedzieć, że ktoś ma zyebany gust. każdy lubi co innego i tyle w tym temacie, nie wiem po co tak się wściekasz? ach ci agresorzy :) Levi - pisałeś tam wtedy, przecież w ciemno bym nie pisała :D ale nieważne, to było "dawno" :P :)

Slucham podobnej muzyki do Was. rrrwww, jakie tam masz te plyty? A Ty mayor jakie jeszcze sluchasz?

za_krótka_doba -> to trzeba było pisać na czarnym nicku :P lub męczyć mnie na maila :P

Gość rrrwww
feregsaa2324 - haha kolejny który słucha "wyrafinowanej" muzy i wydaje mu się, że jest wielki intelektualista - śmiech na sali :D:D:D

Gość feregsaa2324
rrrwww jest idiota