Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Gość rrrwww
z Collinsa to lubię jeden kawałek, ale za chiny ludowe nie jestem sobie w stanie przypomnieć tytułu. nie I can't dance, nie another day tylko jeszcze inne

Gość rrrwww
kurde, teraz ja próbuję się zrewanżować i wymyślić coś fajnego, ale nic mi do głowy nie przychodzi:(

Gość rrrwww
no fajnie, ale ile można spokojne kawałki katować?

Gość rrrwww
to było do tej od Nicka Cave'a. posłuchaj mojej serialowej muzyczki;)

Gość rrrwww
Voyage, Voyage - nie znoszę tego kawałka, jest w nim coś przerażającego. w ogóle wiem,że to jest dziwne ale serio niektóre kawałki przyprawiają mnie o dreszcze i robi mi się niedobrze. tak jak refren tego kawałka kate ryan : http://www.youtube.com/watch?v=x65k9dQScT8&feature=fvst , albo muzyka z reklamy big milk

Gość rrrwww
krótka - tego akurat nie oglądałem, także nie kojarzę klimatu

Gość rrrwww
tak, te dźwięki które się zaczynają 1:00. nie mam pojęcia czemu tak jest, ale od dawna bardzo źle mi się to kojarzy

Gość rrrwww
teraz dopiero przeczytałem Twoją stopkę - widać nie tylko gust muzyczny nas łączy :P

Gość aha i achhhh
ja jestem od Nicka Cave'a i nie wiem co on ma wspólnego z serailami :o Chyba tyle, ze wykorzystano ten utwór w Harrym. no to jadę Nickiem dalej, bez seriali: http://www.youtube.com/watch?v=oisZMh9xVDU

Gość rrrwww
aha i achhhh on nic nie ma wspólnego z serialami, widać pomyliłaś kto do kogo kierował wypowiedź.

Gość rrrwww
krótka - love generation to kolejny z tych numerów , o których na samą myśl mnie bolą zęby

Gość aha i achhhh
ok, jestem po winie, ale cholera czytać umiem: rrrwww krótka - serialami jedziesz? a to pamiętasz: http://www.youtube.com/watch?v=ZJr4QzaQSuQ 00:19 [zgłoś do usunięcia] za_krótka_doba inidn@tlen.pl'; to było do mnie? o.O chyba nie, bo moje to nie wszystkie takie spokojne "Od jutra" - moje największe życiowe przekleństwo... moje skarby z Kafeterii : * wstrzymywane gazy ulatniają się do mózgu i stąd biorą się posrane pomysły * no to masz grubo, a kąpiesz się z tatą? i bawicie się w znajdź potwora z loch ness? umieram czasami na tym portalu 00:20 [zgłoś do usunięcia] rrrwww to było do tej od Nicka Cave'a. posłuchaj mojej serialowej muzyczki