Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Go艣膰 rrrwww
kurcz臋 :( taki fajny temat by艂 to teraz si臋 zwal膮 fani grubson贸w i innych cieci贸w co my艣l膮, 偶e s膮 czarniejsi ni偶 joe lee hooker

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 katiaaa23
irena jarocka-- "wymyslilam Cie"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katiaaa23
jacy fani Grubsonow? kazdy lubi inna myzyke.ja ogolnie nie jestem fanka hip hopu czy tam rapu ale sa niektore fajne piosenki i nie trzeba od razu kogos krytykowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katiaaa23
wiesz co,tych co wypisales to akurat nie znam,ale chetnie poslucham:)

Udost臋pnij ten post

ale si臋 wkurwi艂am!!!!!!!!!!!!! z偶ar艂o mi tak膮 d艂ug膮 wypowied藕!!!!! aaaaaaa!!!!!!!!!!!:O:O:O:O o p艂akaniu na Titanicu :( no nie, pierwszy raz zdarzy艂o mi si臋 co艣 takiego na kafe ale zaraz kogo艣 waln臋.................. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
niby tak, ale widzisz, my tu pr贸bujemy co艣 wymy艣la膰, moja narzeczona ju偶 si臋 produkuje z fajnymi linkami od 14 stron i g艂upio 偶eby si臋 z tego tematu zrobi艂o "jo艂 jo艂 jo艂 ja by膰 gangsta, pali膰 zio艂o".

Udost臋pnij ten post

S艂ucham ka偶dej muzyki wiec daj sobie spok贸j z takimi tekstami, temat nie dotyczy tylko jednego rodzaju muzyki wiec jak si臋 co艣 nie podoba to za艂贸偶 sw贸j temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
uwielbiam takie pindy - przysz艂a na 14 stronie i ju偶 si臋 rz膮dzi

Udost臋pnij ten post

A starsze utworki:Rednex-wish you were here Sztywny pal azji-艂o偶e w kolorze czerwonym Troll-jimmy dean Paul Anka-Diana

Udost臋pnij ten post

m臋偶u - nie b膮d藕 taki wyrywny :D nie k艂贸膰cie si臋 - by艂 temat o ulubionych piosenkach, zostali艣my tylko my we dwoje i zacz臋li艣my szale膰 z hitami sprzed lat. tyle. i fajnie by艂oby w tym klimacie pozosta膰, nie ukrywam :D ale w razie czego.. damy rad臋 i z czym艣 innym :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
big big world - na Ciebie zawsze mo偶na liczy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katiaaa23
za_kr贸tka_doba--mozesz mnie;D bo tez mam ochote komus przywalic. Rozumiem Twa zlosc ;/ ja nawet czasami wlaczam sobie scene jak on zamarza w tej wodzie przed nia i mowi "obiecaj mi ze przezyjesz,ze sie nie poddasz chocby nie wiem co,chocby zabraklo nadziei" ehh,wyje juz potem do konca jak bobr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
"ale w razie czego.. damy rad臋 i z czym艣 innym " cofnij to, albo sk艂adam papiery rozwodowe. rzygam ju偶 tymi brudasami kt贸rzy chcieliby by膰 czarni ( a prawdziwi czarni kolesie pewnie by im kos臋 sprzedali h艂e h艂e h艂e )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katiaaa23
dobra to juz nie przeszakdzam i sie nie wypowiadam pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katiaaa23
to ze ktos slucha hip hopu to znaczy ze chcialby byc czarny? wez przestan ,kazdy ma lubic to co Ty? wpolczuje Twojej zonie

Udost臋pnij ten post

Lil suzy-take me in your arms Nie skomentuje twojej wypowiedzi bo jeste艣 smieszny jak i twoje teksty:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
widzisz, ja s艂ucham na co dzie艅 innej muzyki ni偶 tu wklejam, fakt, da艂em linki do "swoich" kawa艂k贸w, ale tylko na pocz膮tku, skoro potem temat pow臋drowa艂 w stron臋 "co pami臋tam z wczesnej podstaw贸wki" potrafi艂em si臋 dostosowa膰. i tak wi臋kszo艣膰 hipomu艂贸w robi wra偶enie jakby chcia艂a by膰 czarna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
krycha888 nie zesraj si臋

Udost臋pnij ten post

no w艂a艣nie ja si臋 rozpisa艂am o tym, na czym ZAWSZE p艂acz臋 - i co? zjad艂o mi :o a 偶eby tak si臋 zesra艂o przez to haha :D moje wyciskacze to: -jak orkiestra zaczyna gra膰 ju偶 ostatni utw贸r, najsmutniejszy (w sumie ju偶 zaczynam jak niby si臋 rozchodz膮, samo po偶egnanie jest ju偶 tragiczne, i potem ten jeden wraca) -jak ludzie walcz膮 ju偶 pod koniec toni臋cia statku-scena z ksi臋dzem... Bo偶e :( jak ludzie trzymaj膮 go za r臋ce, on m贸wi o nadziei, 偶e B贸g mi艂osierny i ca艂a reszta... a sam taki przera偶ony :( to mnie zawsze rusza -jak Rose i Jack s膮 na kad艂ubie (tam gdzie si臋 poznali:) ) i ta dziewczyna na nich patrzy i za chwil臋 sama spada... -jak konstruktor (Andrews) z rezygnacj膮, za艂amany nastawia zegarek... albo jak do kapitana dociera, 偶e ju偶 NIC nie mo偶e zrobi膰, wida膰 zw膮tpienie, pomimo tylu lat udanej s艂u偶by... no wiele jest takich moment贸w. jak sobie przypomn臋 to jeszcze napisz臋 :) mo偶ecie bi膰, krzycze膰, nie wiem co jeszcze hehehe ;) a teraz jeszcze na koniec pos艂u偶臋 si臋 cytatem jednego z u偶ytkownik贸w filmwebu :P "C贸偶 to by艂 za film, c贸偶 to by艂a za mi艂o艣膰, c贸偶 to by艂a za tragedia!"

Udost臋pnij ten post

A do ulubionych nale偶y:Salt and Pepa-Push it:) wiem wiem znowu czarni 艣piewaj膮:)

Udost臋pnij ten post

Nie martw si臋 ju偶 rano by艂am w kibelku:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katiaaa23
jeszcze wzruszajace jest jak ona wsiada na ta lodke i juz ich spuszczaja na dol i z powrotem wskakuje na statek...caly ten film jest wzruszajcy..wiesz co..bardzo ta muzyka oddzialowuje ,to chyba glownie dzieki niej taki efekt..ze sie nie da nie plakac. Ja nie wiem jak na tym filmie ktos mogl nie plakac.. a ogladalas szkole uczuc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
nie chodzi o to czy 艣piewaj膮 czarni, biali czy zieloni, chodzi o to, 偶e po chuj wstawia膰 kawa艂ki kt贸re i tak non stop kolor lec膮 w radio i tv? no ile mo偶na? fajnie jest wstawia膰 troch臋 zapomniane kawa艂ki a nie shit kt贸rym i tak katuj膮 wszyscy w ok贸l. i przyk艂ad jak to jest, gdy czarni 艣piewaj膮: http://www.youtube.com/watch?v=6ofD9t_sULM&feature=related

Udost臋pnij ten post

Jakbys nie zauwa偶y艂 na pocz膮tku wrzucilam pare nutek kt贸re lubie a pozniej nieco inne kawa艂ki wi臋c po co si臋 dalej czepiasz? Wyluzuj chlopcze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katiaaa23
hmm maja byc piosenki z dawnych lat..to raczej nie moje klimaty tzn nie z moich czasow ale czesto slucham czegos tego typu:) nap anna jantar"moj tylko moj"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katiaaa23
ten koles to chyba ma jakies kompleksy,czegos zazdrosci czarnym;D buhaha ,wyluzuj bo zachwoujesz sie jak rasista . a to podle

Udost臋pnij ten post