Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IKEAIKEAIKEA

POKAŻCIE ZDJĘCIA SWOICH POKOI :)

Polecane posty

Gość lico ku licu
wziąć jeni wziąć

Gość dsfgthrt
sex instruktorka sddddddddddddddddsa dlaczego nie pokażesz swojej twarzy a krytykujesz mnie? bo nikt nie jestem takim idiotą, żeby na tym forum pokazywać swoje zdjęcia:-O to akt desperacji, wrecz błaganie o to aby ktos napisał,że sie ładnie wyglada:-O

Gość lico ku licu
tak robia zakompleksione osobniki, chcąc się dowartościować na necie to wstawiają swoje fotki

Gość lico ku licu
pewnie,ze są foto szopem muśnięte

Gość lolensss
ale to nie byl temat o czyis zdjecia czy o urodzie, a ona sie nawet nie pytala czy jest ladna, ale juz tabun zlosliwych zawistnych bab sie na ni rzucil.

ines73 jeszcze nie dzisiaj jadę do dużej galerii ponad 100km mam do niej ale tam może coś znajdę bo jak nie znajdę nić w ponad 200 sklepach to nie wiem ,jednak lepiej jest przymierzyć niż zamówić w ciemno na allegro

Gość lolensss
ale to nie byl temat o czyis zdjecia czy o urodzie, a ona sie nawet nie pytala czy jest ladna, ale juz tabun zlosliwych zawistnych bab sie na ni rzucil.

Gość dsfgthrt
i co z tego,że cerę wygładzi jak rysów twarzy nie zmieni:-O Sex instruktorka- 4/10, ładne włosy, oczy, ale szczęka i usta niezbyt Jennifer-- 7/10, ale jakis dziwny wyraz twarzy:-O i za duzo tapety

Gość dsfgthrt
dobra niech bedzie. Wszystkie sa na swój sposób piękne i jedyne bo kafeteryjne gwiazdeczki:)

jenifffff....nie wiem czy w galeri gdzie jedziesz masz sklep ACNE ale wczoraj widzialam swietna kiecke i pomyslalam o Tobie ..

Gość sddddddddddddddddsa
ja nie wiem czy tu ciemne typy siedzą czy jak, skoro sex instruktorka wstawiła swoje zdjęcie tzn. ze chce być komentowana!! Co ja poradzę, ze moje komentarze nie są po jej myśli. Mi sie nie podoba bo dla mnie po prostu jest brzydka czy to tak trudno pojąć. Musi to byc tępe stworzenie zawiść? Bardziej mi sie jeni, ines73 podobają i co to tez świadczy o zazdrości? matko jakież tu czasem cioły przesiadują

Gość beza na sniadanie
dzenifer8787 jak ty pierdolisz ,stare szmaty na allegro kupujesz zapomnialo sie?

jenifff......a moze cos Krizi zobacz, nie wiem ile chcesz wydac, ale tez ma fajne ubranka...szkoda ze tak daleko, bo bym chetnie z toba polazila :(

Gość sddddddddddddddddsa
ja tez kupuje na allegro i to nie byle szmaty bo poluje na markowe dobrej jakosci i nigdy sie nie zawiodlam

Gość i jeszcze
sddddddddddddddddsa swieta racja popieram cie same desperatki z tymi zdjeciami wyskakuja a jenifer niech sie juz schowa swieta teraz robi bo mezus i rodzinka o wszystkim sie dowiedzieli heheh zal mi jej

ines ja wybredna strasznie jestem a ile wydać no myślę że więcej niż 500zl raczej nie z jakiej części polski jesteś?

Gość beza na sniadanie
PO TWOICH SZMATACH WIDAC JAK JESTES WYBREDNA-HI HI HI TA SUKIENKA ZA PARE ZL ALBO PRZEPOCONY DRES FUJJJJJJJJJJJJJJJJJ I PODKLAD NA PYSKU ZA 20ZL BO NA DROZSZY CIE NIE STAC-TWOJE WYPOWIEDZI GALERIANKO:) HA HA I NIECHCIANE DZIECKO JAK GO NAZWALAS? OGOR TY PUSTA KURWO

A co to za szuczysko wogóle? :o Przyszło to niewiadomo skąd i się wymądrza :o

Gość beza na sniadanie
bumbumshoko----nie znasz tej szmaty ?to cala odysea na kafeteri jak mi czas pozwoli to wkleje linki i zdiecie z jej gola dupa-to biedna szmata sprzata po ludziach i w galeri ostatnio,ma cos z glowa nie tak-wydaje sie jej ze jest milionerka. do tego brzydka, jej pierwsze zdiecia to oryginaly,reszta przerobki sama sie przyznala ze wyglada jak kon z pyska i takie zdiecia powklejala.Te ostatnie w przepoconym dresie jest przerobione to nie ona-tak samo wygladaja jej pieniadze nigdy ich nie miala-zamienia sie starymi szmatami na allegro bo na nowe jej nie stac-a na topiku pisze ze na sniadanie ma szynke a kogo nie stac niech ze smietnika wpierdala ,i dom buduje juz 3 lata,co miesiac budowa sie zaczyna ,bo sama sie pogubila w tym kretactwie ;);););););););););););););););););););););;

Gość wstydze sie za was
Po tych postach stwierdzam że kobiety to jednak puste istoty ;/ kłócić się o to która jest ładniejsza, która jest lepiej ubrana itd. to przejaw idiotyzmu ;/

jeniffff...urodzona w Lublinie ale to dawne dzieje.. :(

Gość wstydze sie za was
a zapomniałam dodać ze jenifer 87 to już przoduje w tym temacie na okrągło ochy i achy nad sobą weź dziewczyno zastanów się nad sobą bo daleko tak nie zajdziesz w życiu ;/