Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE - WSZYSTKO O ŻYCIU.

Polecane posty

Gość globus
Witam . Na rozpoczęcie dnia wypiłam eliksir. Zjadłam małe śniadania i w końcu ....kawa. Zapraszam Was x Jedyneczko nie sprawiłaś mi kłopotu. Wszystko jest OK. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Jedynako , Imuś opowiedziałam historię Synowej. Prawie że osłupiała ze wzruszenia. Jedyneczko już tylko godziny dzielą Cie i P będzie w domu. Pozdrawiam. x Imuś No cóż służba nie drużba!!! kasa ważna sprawa. Szkoda,że nie mogłaś poleżeć:( Jak się czujesz??? dzisiaj. Jak Juniorek?? Wracajcie szybko do zdrowia.Pozdrawiam. x U mnie była zimna . Zapowiadali cieply dzień , oby tak było.

Gość a ja miłość
Siemka Globusiku Siedzę właśnie przy Twojej kawie :) Jeszcze śpię.. Potem napiszę więcej

Siemka Globusiku,Imuś ja też piję kawę z Wami:-) Dziękuję Globusiku.Eliksir doda Ci sił ;-)Cieszę się,że go spożywasz. X Imuś,no właśnie,jak się czujesz?? Nie wychodź z łóżka;-) Kalki nie będzie:-( ksero może być?? jedno sobie wezmę;-) Zdrowia Wam życzę

Hejka dziewczyny Jedyneczko i Globusiku ;) Już się czuję lepiej,dziękuję :D Natomiast Junior smarcze aż uszy więdną ;) Kupiłam mu wczoraj tabletki więc powinno odpuścić Wybieram się jutro do lekarza bo skończyła mi się...proteza :D Czyli tabletki na tarczycę.Muszę jeszcze poprosić o skierowanie na Tsh bo długo nie robiłam :O Jedyneczko Ksero też nie...Może mnie zeskanujesz po prostu? ;) :D A po co Ci moje ksero? :O Chcesz mnie zapędzić do roboty? ;) Globusiku Co Ty tam naopowiadałaś tej synowej... Kasa ważniejsza ode mnie?! :( Chyba się obrażę...;) Miłego dnia

Jedynuś ;) Na segmencie, obawiam się,że się nie zmieszczę :D Kurz bym zbierała...I musiałabyś codziennie na mnie paczać ;) Rachunki popłacone,oczywiście przez internet ;) W głowie mi się kręci i same cyferki mam przed oczami ;)

Gość globus
Witam . Wpadajcie na kawusię i ble ble. U mnie bardzo chłodny poranek. x Imuś cieszę się ,że czujesz się lepiej. Wirus poleciał , wybrał kogoś innego. Imuś moja kochana , o Matko chyba byłam na ...fleku... i napisałam jakieś bzdury:D Najważniejsza jesteś Ty.Synowa powiedziała ,że jesteście MEGA ,MEGA serdeczne.Po prostu powiedziała prawdę.Buziole dla Ciebie. x Jedyneczko Czy studencika masz już w domu???? Mój starszy Junior wczoraj spóźnił się na samolot. Potężny korek przed Berlinem .Zapas czasowy nie wystarczył. No i zaczęło się.Telefony do agencji ,przebukowywanie biletów i przez to podróż się wydłużyła:( Babcia czyli ja:) zawsze ma o czym myśleć na smutno:(. x Dobrego dnia.

Globusiku witaj:-) Dosiadam się do kawy,dziękuję. Wrócił studencik,cały i zdrowy.Dzisiaj o 5,30. Wszystko na czas....najdłuższa podróż zaczyna się od Warszawy.... koszmar. Globusiku wyobrażam sobie Waszą troskę o Juniora,wiem ile to nerwów kosztuje. Dla młodych to przygoda;-)a my przeżywamy za siebie i za nich:-) Pierwsze słowa mojego P to:- Ale tu zimno:-D Poszedł spać. X Imuś będę paczać na Ciebie i paczać i przecierać z kurzu i bankomat obok postawię.... a jak już się napaczę,to zamienimy się miejscami;-) I Globusa i Marysię wpuścimy,niech też popaczą :-D Jak zdrówko??? Bardzo pogodny dzień się zapowiada,bezchmurne niebo. Dobrego dnia babki. Do uzdrzeni.

Gość globus
Jedyneczko ja też chcę Ime na półeczkę:)

Witajcie moje wariatki :D Globusiku Wybaczam ;) :D Czy te wasze półeczki są na tyle duże,żeby mnie pomieściły? ;) Chciałabym tam stać w jakiejś normalnej pozie ;) To się namartwiłaś Globusiku ale wszystko dobrze się skończyło... Masz juniora w domku :D Jedyneczko Toś wymyśliła! :D :D Ja nie cem na półeckę i jus!!!! Mam kołomyję z Juniora książkami Latam,zamawiam...mówią,że angielskiego już nie drukują To samo było w zeszłym roku! Ale uparta jestem i Junior książki będzie miał ;) Dzisiaj lekarz...i buraczki w słoiki :D Marysiu Czy Ty tak długo chatę ogarniasz? Wpadaj do nas ;)

Gość globus
Jestem na posterunku. Wietrzę , sprzątam i gotuję wodę. Zapraszam na kawę. x Imuś Spoko u mnie będziesz siedziała na tronie. Wygoda zapewniona. Razem będzie nam wesoło. Co do książek to wiele mam ma ten sam problem.Kserują , kalkują:) wszystkie metody są dozwolone byleby pozyskać książkę. Imuś starszy Junior poleciał w odwrotnym kierunku:( .Dał wiadomość,że wszystko OK. Miałaś wczoraj pracowity dzień. Czy buraczki robisz na ostro?? takie lubię. Trzym się:) x Jedyneczko Rolety podniesione????? znając Ciebie pewnie tak:) Siadaj więc ze mną wypijemy co trzeba i do roboty:) x Do uzdrzeni.

Dzień dobry,witaj Globusiku. Dziękuję za kawkę. Mam jeszcze 15 min,lecę po pieczywko. Siedzieliśmy wczoraj do późna,S to gawędziarz;-) opowiadał nam o Neapolu,Florencji,Rzymie,Watykanie... W Neapolu zakochał się:-) Narka

Dzień dobry Kawa wysiorbana,dziękuję :D Globusiku Ćwiczenia Junior już ma,podręcznik odbieram dzisiaj Nie wiem czy buraczki robię na ostro...;) Ocet,cukier,pieprz,vegeta i cebula to moje dodatki Zrobiłam przy okazji śledzia w kożuchu i zupę z buraków ;) Jedyneczko Siedziałaś do późna...Trzeba było dać znać to pogawędziłabym z Wami bo nie mogłam spać :( Chciałam rano wstać żeby pojechać na badania krwi ale nie mogłam doopki podnieść ;) Dzisiaj ogarniam "biuro" M Aż boję się tam wchodzić :O Jest tam fajny dywan...z papierzysk :D

Gość globus
Imus witaj Ha ha ale fajny dywan. Praktyczny. Zbiera się... papiórki..... wyrzuca i dywanu niet!Za jakiś czas jest nowy:D Właśnie takie buraczki bardzo lubię. Przypomniałaś mi o śledziach. Idę do sklepu!!!!!:) Pozdro:)

Hejka Globusiku :D Właśnie skończyłam sprzątać papierowy dywan i nie tylko :O Czego tam nie było! Wy wiecie,że mój M,przyjmuje klientów w ...kiblu? Jest to łazienka bez prysznica i umywalki Ale tron stoi! Dwa fotele i stolik... Wstyd Pawlak! Wstyd! Furtka by się przydała...:D :D Narobiłam Ci smaka na śledzie? ;) :D

Gość globus
Witaj Imus. x Zapach kawy podrażnił mi nosdża i przyleciałam. Dzięki Ci o Pani za napój:) Ime jak przystało na prezesa w biurze siedzi na tronie:D interesanci mają fotele i jest OK:D Wczoraj było upalnie . Czuć jednak powiew jesieni. Na potęgę spadają liście z drzew. Co zaplanowałaś na dzisiaj???? x Jedynko za długo śpisz:)!!!!

Gość globus
Imuś powodzenia

Dzień dobry:-) Ja śpię???? To niemożliwe o tej porze:-D Imuś kawa pyszna,dzięki bardzo. Powodzenia Imuś..... Warunki socjalne specyficzne:-D :-D Kofane robota mnie dopadła.Pa.