Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antyczna dziewica

Czy 22-letnia dziewica bez żadnych związków ma szansę na fajnego faceta?

Polecane posty

Gość Do prostota
Nieprawda! Tak jak ty to myślą ludzie którym zależy na ruchaniu i ciągłej zmianie partnerów! Zrozum, że prawdziwi ludzi jeszcze nie wyginęli i nie każdy kieruje się wyłącznie popędem!

Gość prostota
możliwe... czasem to myślę jak faceci :D

Dzięki wszystkim za słowa pocieszenia ;) Ale czy znacie jakiś taki przypadek starej dziewicy, która kogoś poznała itp.? Bo w teorii wszystko ładnie pięknie... Ja nie znam żadnej, a tu prawiczki piszą, że ich stan nie zmienia się od lat :(

Gość prostota
antyczna- ale mam rozumiec,że zalezy ci na fajnym facecie na stałe ? hmm, mam koleżankę,która jest z facetem ale nie uprawia z nim seksu i czekają do slubu. nie wiem czy cię to jakoś pocieszy :)

Gość Do antyczna dziewica
Moja siostra domatorka, która mamusi nigdy na krok nie odstępowała! Na bank musiała być cnotką! Poznała faceta przypadkiem! Wyszła za mąż w wieku 36 lat i niedługo urodzi dzieciaka!

Gość In_extenso
Ja nie znam, ba nawet nigdy nie znałem żadnej dziewicy i z żadna nie byłem. Dzisiaj kobiety tracą dziewictwo już w gimnazjum niestety. To, ze jedna koleżanka lamentuje tutaj, że jest dziewicą też nie najlepiej o niej świadczy. Głowa do góry ludzie maja poważniejsze problemy. :)

Moja ciotka znalazła faceta dopiero w wieku 42 lat ale czy była dziewicą to niewiem :D

Gość Dwedekhreuh
''To, ze jedna koleżanka lamentuje tutaj, że jest dziewicą też nie najlepiej o niej świadczy.'' No, nienajlepiej! Jakby jej zależało na jaknajszybszym daniu dupy!

Gość prostota
czekanie do ślubu dla mnie też nie jest normalne :) potem sobie będą pluć w brodę, ale cóż. no tak niby mały problem,ale jak tu się nie wkurzać patrząc jak twoje marzenie o związku spełnia się komus innemu ? :)

Gość In_extenso
A skąd jesteście i gdzie Was można spotkać ? :)

nie martw sie malo ktory facet ktory Cie dobrze pozna i mu sie spodobasz bedzie mial to za minus, zawsze sietaki zdarzyc moze-ale watpie dla pewnej ilosci moze to byc plus ale ogolnie nie ma to znaczenia i miec nie bedzie 22 lata to nie jest tak duzo na dziewice ze musisz miec z tym taki problem:)

Gość laulena
Ja jestem tak nieśmiała, że wyjście do zwykłego klubu mnie krępuje..dlatego nie chodzę. Nie stwarzam zbyt wielu okazji do poznawania nowych ludzi. Czasami mnie nawet zaczepiają w centrum handlowym albo na ulicy tekstami, że bardzo im się spodobałam itp. itd., a ja na to reaguję ucieczką ... jestem żałosna i mimo wszytsko mam straszne kompleksy

Gość mateo_nieprawiczek
powiem szczerze, że wszystko zależy od waszego wyglądu jak jesteście chociarz przeciętne czyli macie jakieś cechy wyglądu, które mogą przykuć uwagę faceta(ładne nogi, piersi, twarz, figurę, włosy, oczy, usta) to napewno macie spore szanse, jeżeli siedzicie w domu i jesteście brzydkie to raczej szanse macie małe. Pisze może troszke nieładnie, ale taka jest niestety prawda pierwszą rzeczą na którą zwracają uwagę faceci jest wygląd dopiero później poznaje sie charakter danej osoby i co sobą reprezentuje. Ja osobiście napewno doceniłbym gdyby dziewczyna o którą sie staram była dziewicą.

Widzę, że niektórzy nie rozumieją o czym piszę :P Gdzie napisałam, że chcę jak najszybciej stracić dziewictwo? Pytałam, czy mam szansę kiedykolwiek na fajnego faceta i tylko tyle. Tamari - dzięki :)

Gość prostota
mam nadzieję,że temat się podtrzyma bo spinakalam na obiad a chętnie pogadam :)

Gość In_extenso
antyczna_dziewica skąd jesteś ? :)

wiesz tu nawet byla jedna dziewica ktora juz nie pisze i wlasnie dziewica byla chyba majac 23 lata no i juz nie jest:) i ma faceta i nie porownuj sie z prawiczkami, oni maja troche gorzej z tym bo z powodu kompleksow nie chca poznawac,podejmowac incjatyywy lub im sie to nie udaje a Ty jak jestes ladna i fajna dziewczyna to w koncu poznasz ciekawego faceta, bo sam Cie zAczepi tylko sie nie bron przed tym za mocno:)

Tamari pocieszyłaś mnie pisząc że znasz przypadek podobny do mnie :) Może i dla mnie jest nadzieja :D Urody jestem moim zdaniem średniej, Prawiczek bez wiary mam moje zdjęcia bo wyłudzil :P Ale jego fot jakoś się doczekać nie mogę ;)

raczej sie nie doczekasz:) ciesze, sie ze moglam pomoc tez mieszkam w wawie:P

Gość mateo_nieprawiczek
bez jaj nie jesteś taka stara :P bedzie dobrze :)

BZDURA ze szans nie ma napisalam ze moze miec trudniej jako facet i tyle i to przez wlasne podejscie a pbw wie o czym mowie:-O

Gość mateo_nieprawiczek
bo prawiczki są nieśmiałe, a mało która dziewczyna podrywa i dlatego prawiczki mają przesrane :P

mozna sobie dopowiedziec ze facet woli zeby dziewczyna po 20 miala jakies doswiadzcenie w seksie: umiala dobrze sie rznac i dobrze obciagac:-O pewny siebie facet chcialby sie pokazac z fajna wygadana laska a nie niesmiala szara myszka pieprzyc sobie mozna kto ma na twarzy wypisane ze kjest dziewica lub prawiczkiem? nikt po to sie ludzie poznaja

Gość juka:)
moim zdaniem nie ma szukać nic na siłę! kiedyś usłyszałam jedno bardzo mądre zdanie "szczęściu trzeba czasem dopomóc" i w moim przypadku to zadziałało:)

Gość mateo_nieprawiczek
taki stary prawiczek to coś koło 30 stki musi mieć juz :)

Gość każdy ma szansę !!!
koniec i kropka.