Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234:)

jutro matura a ja jestem chora:(

Polecane posty

mam gorocyke okropnie sie czuje boje sie ze jutro bedzie gorzej i nie bede w stanie pojsc jejj co robic

Gość bylllla maturzyyystka
ja w tamtym roku zdawałam i na matematyce umierałam po prostu.moze z 38-39st miałam. na następny dzień na angielskim było już lepiej tylko Ci idioci pootwierali okna ze zmarzłam jak skoorwysyn :-O powodzenia ;)

tylko ze nie moge spac nie dosc ze sie stresuje to jeszcze choroba

Gość no jak?
o właśnie alicja dobrze mówi,tylko nie wiem ,bo podczas gorączki nie wolno pić ponoć, bo sie waży czy jakoś tak. weź cos na gorączke. wypij herbatę z cytrynką i będzie dobrze ;)

Gość podawac niki
jestes przeziebiona ?niektorzy pod wplywem stresu potrafia goraczkowac :P boisz sie ? zaaplikuj sobie cos delikatnego moze meliskę ? i do łóżka :) odpocznij i nie mysl co bedzie jutro, bo bedzie dobrze. trzymam kciuki.

Jasne, meliski, herbatki. Weź jakiś lek, który zbija gorączkę.

Gość matura z_netuu
patrzcie co w internecie znalazlem - albo ktos sobie robi jaja albo prawdziwe arkusze. porobione zdjecia cyfrowka obu arkuszy kolo 80 zdjec, niektore kartki po 2-3 razy zeby lepiej widac bylo http://www.fileserve.com/file/zFBDUdU/matura 2011 oba arkusze polski.rar na innym forum znalazlem to: "arkusze maturalne wyplynely do internetu dzisiaj po poludniu, wklejam link z innego forum..... wszystko super ale jesli mature odwolaja to bedzie kiepsko.... zapoznajcie sie - ktos robil zdjecia arkuszy pliki maja po 2-3.5 MB sztuka.... jezyk polski jezyk angielski WOS Matematyka i kilka kartet chyba z historii ale sa troche rozmazane pewnie ktos sie spieszyl http://www.fileserve.com/file/dyWJHCs/Matura 2011 arkusze.rar" dzisiaj o tych plikach mowili w telewizji ciekawe co jutro bedzie z matura.........czy w ogole piszemy - mam nadzieje ze te pliki to podrobki........

Gość ^-^-^
buhahaha, jestem chora,jutro matura, co robić? Napić się zimnej wodki zapalić zioło i iść potańczyć ;p madre pytanie ;p

Gość adam.001
ja mam dokładnie to samo, już na matmie zacząłem się źle czuć. a teraz jest istny koszmar ! jutro 2 angielskie, a ja nie mogę mówić tak mnie gardło boli, gorączka 39.50 stopnia, głowa mnie rozsadza i mam dreszcze. jest fatalnie. byłam u lek., dostałem antybiotyk, od razu wziąłem, ale nie czuję poprawy. wręcz przeciwnie - z godziny na godzinę jest coraz gorzej. leżę w łóżku i kręci mi się w głowie... jak to jutra dojść do siebie ??? :(

Gość adam.001
ja mam dokładnie to samo, już na matmie zacząłem się źle czuć. a teraz jest istny koszmar ! jutro 2 angielskie, a ja nie mogę mówić tak mnie gardło boli, gorączka 39.50 stopnia, głowa mnie rozsadza i mam dreszcze. jest fatalnie. byłem u lek., dostałem antybiotyk, od razu wziąłem, ale nie czuję poprawy. wręcz przeciwnie - z godziny na godzinę jest coraz gorzej. leżę w łóżku i kręci mi się w głowie... jak to jutra dojść do siebie ???

Gość okim
Bo zamiast dbać o siebie to sie nawpieprzają lodów itp a potem płaczą dzieci jebane. Sie w dupach poprzewracało!

Gość adam.001
no dzięki... :C akurat tak się składa, że kolega mnie zaraził. tylko szczęściarz rok temu miał maturę i może sb chorować w spokoju :C

Wiem co czujesz, w marcu zdawalam egzamin radcowski, 4 dni pod rzad posania po 6-8 godzin w zimnej hali Dzien przed dostalam wysokiej goraczki, bol gardla, dreszcze i bole miesni angina! A nie chorowalam z 10 lat! Lekarz przepisal mi silny antybiotyk, cos na.zbicie goraczki i dalam rade, chociaz kolorowo nie bylo. Ale.stres, adrenalina i wola walki potrafia zdzialac cuda! Powodzenia

Gość hhhhhhhhh
dasz sobie radę ! ;) u mnie na maturce była gościówka z 40-stopniową temperaturą i napisała angielski podst. na 90 procent. więc głowa do góry, nie jesteś jeden w takiej sytuacji ! ;) powodzenia i zdrowia ! ;)

Gość okim
.

Gość adam.001
strasznie mi się w głowie kręci :(

Gość adam.001
jak mam się uczyć, skoro leżę w łóżku i mi świat przed oczami wiruje ? :C

Gość hehdhemg
oj tam za rok napiszesz ;)) ;]

Gość heimggg
oj tam za rok napiszesz ;)) ;]