Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem was

nie rozumiem was kobiety

Polecane posty

Gość nie rozumiem was

pytacie na forum czy jesteście w ciąży -jak tam myślicie to zróbcie test za 10zł lub do lekarza a nie co chwila powstaje temat - ,,czy jestem w ciąży?,, -,,czy poroniłam?? ,, tych tematów codziennie jest kilka takie tematy powinny moim zdaniem być usuwane zaraz po zakładaniu... piszcie o czymś normalnym

Niestety testy działają dopiero po jakiś 2-3 tygodniach, a my chcemy wiedzieć już :). Teraz riposta są badania Hcg (tak, tyle, że płatne)

Za test ciążowy domowy też się płaci. I za wiele innych rzeczy w ciąży też. :D Zamiast zakładać codziennie kilka (naście) takich samych tematów, wystarczy poszukać.

Gość zgadzam sie w 100%
za duzo tego a przeciez nikt nie jest jasnowidzem. ciagle jakie sa najwczesniejsze objawy, czy to ciaza itd....... madrze piszesz. najlepiej niech zrobia test a najpewniej test z krwi a jezeli kogos nie stac to niestety tutaj tez nie dostanie odpowiedzi na 100% jestes w ciazy . glupota zakladac takie tematy

Gość ale ale ale ale ale ale ale
acha to znaczy ze odpowiedz kafeteriaek jest wazniejsza od testu , ale objawów ciazy tez nie ma przez pierwsze 3 tyg, wszystko to wkręcanie sobie, wydaje mi się, ze tylko ,małolaty zakładaja takie topiki bo poważne kobiety znajace swój orgaznizm i cykl miesięczny, jego zaburzenia etc. nie zadawałaby takich pytań tylko -zrobiłoby betahcg, które jest napewniejsze albo była cierpilwa, bo jak ktoś nie potrafi poczekac 2 tyg by zrobic test to wiadomo ze 9 miesiecy bedzie 1000 pytań do, zanim się zaczynacie starac czy współżyc moze warto poczytać troche i dowiedziec sie wiecej niz tylko wiediec do jakiej dziury trzeba wkładać

Gość jak źle się czuje
zgadzam się z ale ale ale trochę wiedzy i mniej durnych pytań, już kiedyś był taki topik

Teraz to i tak spokój. Na feriach to dopiero był wysyp "Czy jestem w ciąży? On we mnie nie skończył, ale nie mam okresu od dwóch godzin i mam wzdęcie." :O

Chyba lepiej już zapłacić za test Hcg niż pytać wróżek na forum:D. Jezeli kogoś męczy i jest ciekawy to idzie robić badanie , proste, albo uzbraja się w cierpliwość i czeka do miesiączki . Każdy chce wiedzieć już ale wierzcie mi, nie satysfakcjonowała by mnie odpowiedź z forum typu "nie nie jesteś w ciąży" albo "tak to pewnie ciąża" :D Ludzie, pewne rzeczy można między sobą wymieniać np. przepisy kulinarne, porady dotyczące pielęgnacji nad dzieckiem albo opisywać jakieś historie z których można jakiś morałek wyciągnąć tyczący np. wychowania malucha ale nie pytać czy jest sięw ciąży bo to tylko niepotrzebnie nastraja, albgo negatywnie albo pozytywnie a rzeczywistość może być odwrotna .

Gość popieram w 100 a nawet 200%
a jeżeli kogoś nie stać na badania, to za co, w przypadku ciąży, wychowa dziecko?

Gość nieukiiii
bo najgorzej jak przygłup da dupy a później nie wie co z tego wyszło

Gość nie rozumiem was
no sądzę że jak ktoś ma neta to i stać go na test nawet najtańszy

a mnie rozwalają wątki z cyklu "staram się o fasolkę, boli mnie brzuch, prawy jajnik, mam dziwny śluz, do okresu jeszcze 5 dni" i cała rzesza "staraczek" wkręcających takiej osobie, że to pewne objawy ciążowe. takich tematów też jest codziennie po kilka.

Gość nie rozumiem was
te kobiety nie mają poprostu co robić w domu nudzi im się

To nie czytaj tych postow... bo widocznie sama sie nudzisz wchodzac tu i wyczytujac cos co ciebie nie dotyczy... sama nazwa mowi ze to forum i mozna tu pisac nawet o dupie marynie wiec nie wiem o co tyle szumu.... :/

Poza tym na forum Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci nie znajdziesz pytan o to np jakim autem jezdzicie i ktore jest najlepsze bo chce sobie kupic... wiec zmien poprostu forum jak nie pasi

"te kobiety nie mają poprostu co robić w domu nudzi im się" za to ty wydajesz sie byc niezwykle zapracowanym człowiekiem o imponujących pasjach.... Spadaj prawiku.