Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa brooklyn fenix

wiecie co mnie dobija? laski które mają mniej niż 160 i tak patrzę na wysokich

Polecane posty

przecież już Ci kilkakrotnie odpowiedziałam na to pytanie. zadałeś je co najmniej 3 razy...

Gość Tesla is singing
dlaczego jest tak malo szczesliwych facetow ze 175cm wzrostem i mniej? Może ci faceci nie chcą być szczęśliwi. Bo o szczęście powinno się trochę powalczyć. Czasem samo przychodzi, ale to się raczej rzadko zdarza.

Gość Niektórzy niscy kolesie dzisia
j wyrywają laski w klubach, niektórzy piszą na kafeterii. Już chyba widać co robię ja :). Z tym, że jestem wysoki (186 :P)

Gość Tesla is singing
psycholog sprawi, że będę wysoki? chyba nie... Rozmową może sprawić, że zaczniesz wierzyć w siebie, może ci uświadomić pewne rzeczy, otworzyć oczy. Ludzie mają różny wzrost, dlatego świat jest ciekawy! Spójrzcie na niektóre dziewczyny, mające po 190 cm. Co powiecie o nich?

Tesla is singing - do nich nie ma co pisać. wbili sobie coś do tych głów i nie da się ich od tego odwieść. jeśli chodzi o mnie, to bez znaczenia co oni sądzą o kobietach, ale denerwuje mnie, że oni generalizują, określają wszystkie kobiety, a jak im piszesz, że tak nie jest - wmawiają ci kłamstwo. po raz kolejny pisze - dla kobiety nie są najważniejsze centymetry! dla mnie liczy sie co ma w głowie, jakim jest człowiekiem, czy jest mi z nim dobrze. jakie ma znaczenie czy ma 170 czy 180 wzrostu?

Gość ytytytyty
Tesla is singing - ale co to ma do rzeczy. mój wzrost to fakt, a nie skutek braku wiary czy czego tam. "Ludzie mają różny wzrost, dlatego świat jest ciekawy!" - tak szkoda, że mniej jest ciekawy dla niskich facetow :( a dziewczyny powyżej 190 - co za problem?

Gość Tesla is singing
Dokładnie, dla mnie też liczy się to co ma w głowie, a jeśli chodzi o wygląd to ważne, żeby miał w miarę ładną buzię i ciało! Poza tym wolę takiego co ma 170 cm niż 200 cm!

Ja bardzo lubię wysokie dziewczyny :) niskie też. Ciekawe dlaczego ? Pewnie dlatego, że mam w dupie ten cały bulszit, który się stara wciskać we mnie społeczeństwo ;)

Gość ytytytyty
aga.mala14 - wiesz jak to jest być niskim kolesiem? to po co się mądrzysz? nic sobie nie wbiłem do głowy i naprawdę niczym innym nie marzę jak to żebym był w błędzie. niestety nie jestem.

Gość Tesla is singing
No ja już wolałabym być facetem co ma 170 cm niż dziewczyną 190 cm. Jest dużo dziewczyn poniżej 170 cm, a jak wielu jest facetów powyżej 190 cm?

Gość ytytytyty
"Poza tym wolę takiego co ma 170 cm niż 200 cm! " pozwól , że zapytam raz jeszcze : GDZIE JEST SMOK?!

Gość ytytytyty
Tesla is singing - tak na pewno chciałabyś być facetem 170 - nie kpij proszę. kobiet poniżej 170 jest masa - ale one chcą dryblasów. facetów powyżej 190 też jest sporo, poza tym kobieta 190 gdyby nie wybrzydzała to mogłaby mieć dużo niżeszego faceta, bo facetom wzrost kobiety nie robi

Tesla is singing - oo tak! musze się przyznać, że na twarz zwracam uwagę. jednak wzrost jest mi obojętny, choć nie gustuje w wielkich, zaraz na mnie naskoczą, że mam wysokiego partnera, jak już pisałam - miłosć nie wybiera - tak samo bym go kochała gdyby miał nawet 170 cm wzrostu! ale wy, zakompleksieni faceci nie zrozumiecie tego. trudno, jakoś to przeżyje :)

i moze chcesz miec kobiete wieksza od siebie ja nic nie generalizuje wzrost to jeden z czynnkiow w doborze partnera i nic wiecej dopiero jak ktos jest bardzo maly np. 160 czy iles tam to staje on sie wazny i moze bardzo przeszkadzac a tak to tylko troche przeszkadza w zyciu i tak duzo sie nie traci i tak bardzo zle nie ma powodu sie przez top czuc

Gość Tesla is singing
ytytytyty ile masz wzrostu, 170 cm??? Uwierz mi, znam chłopaków, którzy mają tyle i naprawdę są szczęśliwi. Jeżeli mają kompleksy to tego nie pokazują, bo nie ma nic gorszego niż facet po którym widać, że siebie nie akceptuje! Poza tym to nie jest jakiś ekstremalnie niski wzrost. Wielu chłopaków ma ok. 175-180 cm, a te 5 cm różnicy często jest ledwo widoczne, więc wśród kolegów wcale nie wygląda się jakoś dziwacznie.

Aga, Samii sobie tego wszystkiego ludzie w głowy nie wbijają. Znam kolesi, którzy nigdy z dziewczynami nie gadają, a wiedzą o nich wszystko... z gazet... z netu. Dlaczego tak się dzieję ? Społeczeństwu opłaca się frustrować ludzi, ludzie sfrustrowani są lepszymi klientami dla firm. Ludzie nieszczęśliwi będą kupować więcej towarów i usług aby się uszczęśliwić. Frustrowanie to jedna z podstaw biznesu, bo jeśli się kogoś już sfrustruje, to można mu sprzedać lek na te frustracje. Jak się wmówi komuś, że laski lecą na kasę, to komuś takiemu będzie łatwiej sprzedać drogie auto grając na jego emocjach.

Gość ytytytyty
"i moze chcesz miec kobiete wieksza od siebie" mnie wzrost kobiety nie interesuje

Gość ytytytyty
"Jeżeli mają kompleksy to tego nie pokazują, bo nie ma nic gorszego niż facet po którym widać, że siebie nie akceptuje! " - ja nie mam kompleksów tylko obiektywnie jestem niski

Gość ytytytyty
"Znam kolesi, którzy nigdy z dziewczynami nie gadają, a wiedzą o nich wszystko... z gazet... z netu. " - może po prostu z obserwacji otoczenia?

Gość Tesla is singing
Tesla is singing - tak na pewno chciałabyś być facetem 170 - nie kpij proszę. kobiet poniżej 170 jest masa - ale one chcą dryblasów. facetów powyżej 190 też jest sporo, poza tym kobieta 190 gdyby nie wybrzydzała to mogłaby mieć dużo niżeszego faceta, bo facetom wzrost kobiety nie robi Co ty za głupoty gadasz! Chciałbyś mieć kobietę 20 cm wyższą od siebie? Oczywiście, że facetom wzrost kobiety robi, właśnie często spotykam się z tym, że ma on większe znaczenie dla nich niż dla nas wasz wzrost! Większość mężczyzn nie chce zbyt wysokich kobiet. Oczywiście zgadzam się, że wiele kobiet lubi wysokich, ale cały czas próbuję was uświadomić, że to nieprawda, że niski nie ma szans, bo miłość nie wybiera!

Gość ytytytyty
"Chciałbyś mieć kobietę 20 cm wyższą od siebie?" - jasne ,czemu nie?

ytytytyty Jesteś obiektywnie niski, to jest fakt, ale nadajesz temu znaczenie co jest wysoce subiektywne. I właśnie te skrajnie negatywne znaczenie jest kompleksem.

Gość ytytytyty
"właśnie często spotykam się z tym, że ma on większe znaczenie dla nich niż dla nas wasz wzrost!" to dlaczego to kobiety, a nie faceci w rubryczce "wymagania" wpisuja odpowiedni wzrost?

Gość Tesla is singing
Samii sobie tego wszystkiego ludzie w głowy nie wbijają. Znam kolesi, którzy nigdy z dziewczynami nie gadają, a wiedzą o nich wszystko... z gazet... z netu. Dlaczego tak się dzieję ? Społeczeństwu opłaca się frustrować ludzi, ludzie sfrustrowani są lepszymi klientami dla firm. Ludzie nieszczęśliwi będą kupować więcej towarów i usług aby się uszczęśliwić. Frustrowanie to jedna z podstaw biznesu, bo jeśli się kogoś już sfrustruje, to można mu sprzedać lek na te frustracje. Jak się wmówi komuś, że laski lecą na kasę, to komuś takiemu będzie łatwiej sprzedać drogie auto grając na jego emocjach. Inteligentny człowiek nie pozwoli sobie byle czego do głowy wbić! Czy my jesteśmy robotami???

Gość ytytytyty
Niektórzy niscy kolesie dzisia - jak to subiektywne znaczenie? z mojego wzrostu wynikają jakieś tam konsekwencje i to jest fakt

Niektórzy niscy kolesie dzisia - nie przesadzaj, na handlu,PR, reklamie i "wciskanie ludziom kitu" świetnie sie znam - z racji studiów. część w tym jest prawdy, ale takie stereotypy "że laski lecą na wysokich i na kase" są z tyłka wyjęte. nie można uogólniać. każda osoba jest inna

Gość Tesla is singing
"właśnie często spotykam się z tym, że ma on większe znaczenie dla nich niż dla nas wasz wzrost!" to dlaczego to kobiety, a nie faceci w rubryczce "wymagania" wpisuja odpowiedni wzrost? W jakiej rubryczce?

Tesla is singing Nie każdy facet zrzędzi na wyższe od siebie dziewczyny :). Ja bardzo lubię wysokie. Jak pisałem wcześniej, jeśli się zakocham to mi wisi czy dziewczyna jest niska czy wysoka. Musi spełniać jakieś subiektywne wzorce estetyki, ale na wzrost nie zwracam akurat uwagi.

Gość ytytytyty
"ale takie stereotypy "że laski lecą na wysokich i na kase" są z tyłka wyjęte." - to czemu te tematy brzmią jak brzmią, a nie są abarot : "dlaczego laski patrzą na niskich"?

Gość ytytytyty
W jakiej rubryczce? - ojej tak mi się powiedziało. w rubryczce np na portalach randkowych czy choćby przy pytaniu. zapytaj zanjomych jaka powinna być kobieta a jaki facet. zobaczysz, że kobiety wypowiedzą się co do wzrostu, nie faceci