Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa brooklyn fenix

wiecie co mnie dobija? laski które mają mniej niż 160 i tak patrzę na wysokich

Polecane posty

Gość Niektórzy niscy kolesie dzisia
Niektórzy niscy kolesie dzisia - uwierz, tacy "faceci" jak nasz wszechwiedzący kolega potrafią wyprowadzić z równowagi Wiem, że potrafią, ale sądzę, że lepiej nerwy zamienić na uśmiech :). Seratonina produkowana jest wtedy przez mózg w dużej ilości, a tam gdzie ona jest, jest też dobry humorek :).

śmiejesz się z tego, że jako niski mam zj**ane życie. więc na jedno wychodzi Nie śmieję się z ludzi, którzy mają z jakiś powodów zjebane życie. Nie raz daję pieniądze żebrakom. Śmieję się z kretynów, jak już pisałem.

Gość ytytytyty
aga.mala14 - zdałem sobie sprawę już dawno. za to ty cały czas starałaś się wmówić, że niski wzrost to nic takiego...ktoś tu wyszedł na hipokrytę

Niektórzy niscy kolesie dzisia - moge wiedzieć co studiujesz? chce wiedzieć na przyszłosc gdzie szukać mądrych ludzi panu ytytytyty z gimnazjum dziękujemy.

Gość ytytytyty
:D dziękować to se możesz...

ytytytyty Widzę, że przejrzałeś Agę cwaniaczku. Powinieneś pracować w ABW. Zrób screeny z forum, idź potem do nich i pokaż, jak w wyniku brawurowej akcji złapałeś hipokrytkę i bełkoczącego o psychologii frustrata.

Gość ytytytyty
aga.mala14 - skoro cały czas pisałaś, że niski wzrost jest ok, a teraz przyznajesz, że jestem żałosny, to jak cie nazwac?

Niektórzy niscy kolesie dzisia - zaczynam sie od jutra chować. koleś mnie przejrzał na wylot :p

Gość ytytytyty
Niektórzy niscy kolesie dzisia - na cwaniaczka to akurat ty próbujesz pozować

Aga - politologia :) Magisterium chcę robić z historii, a pracować w handlu :P Wiem, że może się to wydawać dziennie, ale studia to przygoda intelektualna dla mnie, a nie wrota kariery zawodowej, :) Każdy oczywiście może mieć różne podejście do tego.

ytytytyty = nie pisze, że jesteś żałosny, bo jesteś niski, tylko jesteś żałosny przez swój intelekt, przez swoje zachowanie, swoją osobowość, swój charakter. wzrost nie ma tu znavzenia

Niektórzy niscy kolesie dzisia - na cwaniaczka to akurat ty próbujesz pozować Jasne że tak. Od urodzenia.

Gość ytytytyty
aga.mala14 - właśnie ma. przecież jakbym był wysoki to miałbym fajny charakter, przecież nie miałbym powodu być taki, jaki jestem

Gość ytytytyty
Niektórzy niscy kolesie dzisia - jasne politologia/historia - wszyscy wiemy kto idzie na takie kierunki;)

Niektórzy niscy kolesie dzisia - ambitnie :) jednak ja stawiam na sztuke i zdecydowanie widze siebie w artystycznych zawodach :)

Fakt Aga :), musisz się kryć Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn. :)

Gość ytytytyty
Niektórzy niscy kolesie dzisia -ale jej jedziesz bez mydelłka :D ale wysoki jesteś, szanse masz :D

Niektórzy niscy kolesie dzisia - jasne politologia/historia - wszyscy wiemy kto idzie na takie kierunki No kto ? :) lubisz generalizować widzę :)

i wszystkie puste laseczki, dla których portfel, wzrost i "zawartość spodni" u faceta jest najważniejsza też mnie nie lubią... :D

Gość hjkl;'
nie ma nic gorszego jak niski facet taki co to łeb i dupa razem i jeszcze te niskopodwoziowe baby kompletnie do kasacji.nie po to matka dziecku jesc daje dba ,zeby pózniej jej np.wysoki syn znalazł sobie taką młą przybłęde i miał dzieci niskie.full takich po miescie chodzi pofarbowanych na czarno ,małych i brzydkich.jak tobędzie wyglądało jak to stare będzie? pokurczy się całkiem,dupsko urośnie i patrz na to cuś fuuuj

Gość ytytytyty
może i generalizuję, ale takie stereotypy z sufitu się nie biorą

Na sztukę się nie nadaję :). Nie widzę siebie w tego typu zawodach. Co do moich ambicji, zależy mi na pernamentnym rozwoju :)

"nie ma nic gorszego jak niski facet taki co to łeb i d**a razem i jeszcze te niskopodwoziowe baby kompletnie do kasacji.nie po to matka dziecku jesc daje dba ,zeby pózniej jej np.wysoki syn znalazł sobie taką młą przybłęde i miał dzieci niskie.full takich po miescie chodzi pofarbowanych na czarno ,małych i brzydkich.jak tobędzie wyglądało jak to stare będzie? pokurczy się całkiem,dupsko urośnie i patrz na to cuś fuuuj" są wypowiedzi, których nie warto komentować....

Gość ytytytyty
"są wypowiedzi, których nie warto komentować...." - takie z którymi aga się nie zgadza

może i generalizuję, ale takie stereotypy z sufitu się nie biorą Każdy stereotyp ma jakiegoś ojca/matkę. Tak samo, jak każdy jełop. Często jest tak, że jak rodzice jełopy, to nie wyprodukują nic mądrego. Tak samo jest ze stereotypami i ich twórcami.

hjkl;' Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Niektórzy niscy kolesie dzisia - ja jednak mam artystyczną dusze i bez względu na przeciwieństwa dąże do spełnienia marzeń. a jedynie taka praca dała by mi bezgraniczną satysfakcję. a my artyści nie damy sobie w kasze dmuchać i nie boimi sie takich "ytytytyty"

ytytytyty = teraz sie bedziesz czepiał mojego wzrostu? śmiało, pokaż klase!

Gość ytytytyty
??? gdzie się czepiam twojego wzrostu. przecież masz normalny wzrost