Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa brooklyn fenix

wiecie co mnie dobija? laski które mają mniej niż 160 i tak patrzę na wysokich

Polecane posty

Gość ytytytyty
"masz szanse na normalne zycie jesli wiesz co to normalnosc" w normalnym życiu ludzie są w związkach, zakładają rodziny. niestety na to szans nie mam

Kobieta moze miec 5cm mniejsze wargi i nie miec biustu byc plaska i moze miec normalnego faceta i byc szczesliwa bo dla facetow to nie ma znaczenia juz wyjechalem

ytytytyty - po co pytasz jej ilu miała niskich mężczyzn? ja Ci przyznałam, a TY i tak nie wierzysz

Gość Tesla is singing
Miałam facetów różnego wzrostu. Po prostu zwracam głównie uwagę na charakter i na twarz. Owszem, nie chciałabym mieć faceta niższego od siebie, ale jakoś nie czuję potrzeby spotykania się z dryblasem. Może być mojego wzrostu.

ytytytyt i jego wnisek facet ktory ma 175cm wzrostu i mniej nie moze miec rodziny i zony ktora go kocha i nie zdradza hahhahahahaaahhahahhaha pojebalo cie

jakub89 - jak ty niesamowicie znasz kobiety, i ich fizyczność i psychike, nic tylko pogratulować

Gość ytytytyty
aga.mala14 - masz rację, nie wierzę. ale w necie wszystko można napisać, tylko czemu nie spotyka się takich par na ulicy ( mam wrażenie, że zadaję to pytanie setny raz)

Gość Tesla is singing
Okay, przyznaję, faktycznie więcej było tych wysokich, ale wiecie dlaczego? Dlatego, że takich facetów ogólnie jest więcej niż niskich! Jednak nigdy przy wyborze chłopaka nie kierowałam się wzrostem.

Gość ytytytyty
jakub89 - o desperatkach jak nasze mamy nie mówimy :P

rownej kobiety z mezczyzna faktycanie nie spotkasz ale mniejsza o 5cm niz facet spokojnie

Gość ytytytyty
Tesla is singing - a widzisz. lalala lalala lalala lalala - niech ktoś skasuje to głupie 60 sekund .eeehhh

Gość Tesla is singing
A wiecie, że niscy mężczyźni często mają większe penisy od tych wysokich? Sprawdźcie!

jakub89 ytytytyt i jego wnisek facet ktory ma 175cm wzrostu i mniej nie moze miec rodziny i zony ktora go kocha i nie zdradza hahhahahahaaahhahahhaha poj**alo cie haha - zgadzam się

Gość ytytytyty
jakub89 - gdzie? fiku miku na patyku, abecadło z pieca spadło

Gość Tesla is singing
rownej kobiety z mezczyzna faktycanie nie spotkasz ale mniejsza o 5cm niz facet spokojnie Żałosny jesteś! Na pewno znasz dokładnie wszystkie pary. :-/

o jakich desperatkach wyciagasz bledne wnioski zamiast nie mam szans powinno byc mam mniejsze szanse niz gdybym byl wysoki pojebalo cie jak to nie ma szans

Gość ytytytyty
aga.mala14 - haha no tak po kobiecie która nie ma takich problemów innego komentarza się nie można było spodziewać.

tak jasne maja wieksze tylko ze ja mam 170 cm i 11cm

Gość ytytytyty
A wiecie, że niscy mężczyźni często mają większe penisy od tych wysokich? Sprawdźcie! - eee ja to mam normalnego o jakich desperatkach wyciagasz bledne wnioski zamiast nie mam szans powinno byc mam mniejsze szanse niz gdybym byl wysoki - moje sznse są prawie zerowe , więc o czym mówimy

ytytytyt - tak, w necie można wszystko napisać. nawet to, że jestem grubym, 2-metrowym, 40 letnim facetem i gustuje w małych chlopaczkach - teraz wierzysz?

Gość ytytytyty
aga.mala14 - tryskasz dowcipem

Gość ytytytyty
aga.mala14 - a na pytanie odpowiedzi jak nie dałaś, tak nie dajesz

Gość Tesla is singing
tak jasne maja wieksze tylko ze ja mam 170 cm i 11cm No to współczuję. Ja znam takiego, który ma 171 cm i co najmniej 18 cm tam gdzie trzeba. ;) A tak w ogóle o co ci chodzi bo już nic nie rozumiem. Myślałam, że jesteś wysokim facetem, który atakuje tych niskich. Nie chciało mi się tracić czasu na czytanie całego forum. Czy nie lepiej nabrać trochę pewności siebie i pokazać, że niski wzrost świetnie nadrabia się innymi zaletami zamiast się tutaj użalać? :-/

Gość ytytytyty
Tesla is singing - tyle, że niskiego wzrostu nie da się nadrobić

Gość ytytytyty
aga.mala14 - dlaczego faktu, że tyle kobiet ma/miało niskich facetów nie widać na ulicy

Gość Tesla is singing
No cóż, nie rozumiem dlaczego tak twierdzisz,że się nie da nadrobić. Ja tam jestem zdania, że można i wręcz powinno się cieszyć w pełni życiem bez względu na wzrost, ale do zakomplekionych ludzi ciężko przemówić. Może pomoże Ci jakiś psycholog?

dlaczego jest tak malo szczesliwych facetow ze 175cm wzrostem i mniej?

Gość Tesla is singing
aga.mala14 - dlaczego faktu, że tyle kobiet ma/miało niskich facetów nie widać na ulicy No ja akurat widzę.

Gość ytytytyty
psycholog sprawi, że będę wysoki? chyba nie...