Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa brooklyn fenix

wiecie co mnie dobija? laski które mają mniej niż 160 i tak patrzę na wysokich

Polecane posty

Tak laski wola wysokiego niz malego i z kasa niz bez przy zalozeniu ceteris paribus niektorzy co z tego ze ty sobie nie dasz doklowy wbic tego szitu jak wiekszosc ludzi w tym laski w to uwierza mnie tez wkurza te wbijanie ludziom szitu zwlaszcza nastolatkom a w ameryce i tak ludzie sa coaraz grubsi chociaz tam jest najwiecej szitu ze wszyscy musza byc szczupli i piekni

Gość Tesla is singing
Nie każdy facet zrzędzi na wyższe od siebie dziewczyny . Ja bardzo lubię wysokie. Jak pisałem wcześniej, jeśli się zakocham to mi wisi czy dziewczyna jest niska czy wysoka. Musi spełniać jakieś subiektywne wzorce estetyki, ale na wzrost nie zwracam akurat uwagi. No i wyobraź sobie, że jak kobieta się zakocha to też jej to wisi czy facet jest wysoki czy niski! No chyba, że jest pusta i nie zależy jej na prawdziwym uczuciu, chociaż to też różnie bywa bo znam przypadki, w których dziewczyna zarzekała się, że nie będzie z niskim facetem, a co się potem okazało? Że świata nie widzi poza niskim! Dlaczego robicie z nas kobiet potwory???

między innymi dzięki tobie jest stereotyp, ze laski wolą wyższych. dziewczyny tego nie wymyślają, tylko faceci, którzy czują się gorsi od innych i chcą wyładować swoją frustracje. dobzre wiesz, że ja sie z tym nie zgadzam, dlatego pisze, że jest to z tyłka wyjęty wywód i tyle

Gość ytytytyty
" No i wyobraź sobie, że jak kobieta się zakocha to też jej to wisi czy facet jest wysoki czy niski!" - tylko jak jest niski, to kobieta się w nim nie zakocha. i nikt nie robi z Was potworów, każdy ma swoje preferencje. tylko po co im zaprzeczać?

Gość Tesla is singing
W jakiej rubryczce? - ojej tak mi się powiedziało. w rubryczce np na portalach randkowych czy choćby przy pytaniu. zapytaj zanjomych jaka powinna być kobieta a jaki facet. zobaczysz, że kobiety wypowiedzą się co do wzrostu, nie faceci Kiedyś na vivie był taki program randez vous czy coś takiego, jeśli źle napisałam to wybaczcie, nie chce mi się teraz sprawdzać. W każdym razie pytano ludzi: Jak powinna wyglądać twoja druga połówka? I właśnie kojarzę, że faceci bardzo często mówili: wysoka; niższa ode mnie; nie za wysoka. Różne opcje, w każdym razie podawali wzrost!

jakub89 - reklama dźwignią handlu. sorry, ale z wyboru studió nie bede Ci sie tłumaczyć

jak ogladacie czasem vive to tam jest taki program ze pytaja sie ludzi jakie dziewczyny mezczyznie sie wam podobaja a potem jaka piosenke wybieracie io zwroccie uwage ze prawie kazda dziewczyna wymienia na drugim albo trzecim miejscu wysoki i co wy na to przyklad empiryczny generalnie tak jest

Gość Niektórzy niscy kolesie dzisia
aga.mala14 To nie jest żaden argument. Wierze, że znasz się na PR, mediach itd. Pomyśl jednak o tym, że w sprzedaży dla korporacji nie liczą się argumenty, ale emocje. Chodzi mi o nadanie wartości socjalnej produktom. Harley Dawidson nie jest tylko motorem, łączy się z nim cały sty życia "Harleyowca" i nie jest to argument, to wywoływanie odpowiednich emocji. A wracają do dziewczyn i samochodów, weźmy sobie takie pismo jak Playboy. Na jednej stronie masz fajną laskę, a na drugiej te samą laske występującą w foto-reklamie obok Ferrari. Czy jest tam napisane, że laska leci na samochód ? Nie. Ale mózg działa tak, że lubi łączyć :) w tym przypadku dziewczynę z samochodem. Znasz się na reklamach zatem wiesz, że generalizacja jest narzędziem zarówno klasycznej propagandy jak i handlu. Jeśli chodzi o sprzedaż (dajmy na to telemarketing) to wyższą sprzedaż mają ci, którzy umiejętnie manipulują emocjami klienta niż ci, którzy wyskakują z argumentami. Nie mówię co jest dobre, co złe. Przepuszczam to przez filtr "skuteczne działanie/nieskuteczne działanie".

aga nie bierz tego do siebie i jakie studia ale sie zgralismy z ta viva hahahha

jakun89 - oglądasz bardzo inteligentne programy - gratuluje. ytytytyty - jak możesz twierdzić, że w niskim kobieta sie nie zakocha? ja byłąm nie raz zakochana, w nie jednym niskim chłopaku. jak widać twoje teorie nie są prawdziwe. w przeciwieństwie do facetów dla kobiety liczą się uczucia i nie ma znaczenia czy facet jest wysoki czy niski. kocha człowieka - nie jego wzrost

Ja nie studiuję nic związanego z handlem. Wolę praktykę niż teorie. Studiuje zupełnie coś innego :)

Gość ytytytyty
aga.mala14- to dlaczego...ehhh mógłbym takie pytania zadawać w kółko i tak mnie zbędziesz...

ytytytyty Pisałeś,że z Twojego wzrostu wynikają konsekwencję. Ale w dużej mierze od Cb zależy jakie.

Gość ytytytyty
niestety - w przypadku relacji damsko-męskich nie zależy

Gość Tesla is singing
ytytytyty kończę te wywody. Widzę, że masz poważne problemy ze sobą i cię nie przekonam. Chciałam tylko na koniec wspomnieć, że to co pisałam opieram głównie na własnych doświadczeniach. Zakochałam się w niskim mężczyźnie i po prostu w głowie mi się nie mieści, jak czytam wasze wypowiedzi, że niski facet nie ma szans na udany związek, chyba że jest bogaty itp. Na brak powodzenia naprawdę nie narzekam. Spotykałam się kiedyś z wysokimi, ale nigdy nie skreślałam tych niskich. Gdybym nie dała mu szansy to pewnie nigdy nie poznałabym czym jest prawdziwa miłość no ale nie będę was zanudzać. W każdym razie robi mi się trochę przykro jak czytam co sądzicie na temat dziewczyn, że uważacie nas za takie płytkie.

Niektórzy niscy kolesie dzisia - oczywiście, musze przyznać Ci racje, bez wątpienia. ale temat dyskusji zaczął się od tego, że laski lecą na wysokich. i to "ytytytyty" wbija to wszystkim i tak nie jest. jestem tego dobrym przykładem, miałam wysokiego i niskiego partnera. ale do niego nie docierają argumenty. a skąd sie to wzięło w jego głowie? raczej wątpie, ze reklamy i stereotypy miały na to wpływ

nie wazne jaki program musieli by miec pecha zeby ciagle trafiac na malo inteligentnych poza tym tam leca pisoenki wiec co moze byc madrego albo glupiego w tym programie to tylko muzyka laski mowia ze chcialy by miec wysokiego potem roznie bywa zakochuja sie tez w niskich ale nigdy nizszych od siebie to jest dla mnie dowod empiryczny ze tak jest nierobmy z tego tragedii i nie bierzcie tego do siebie tak samo kobiety wola umiwsnianych z niskim glosem meskimi kosmi policzkowymi fajna klata pewnego siebie zabawnego usmiechnietego i zeby nie mial mikropenisa

Gość ytytytyty
Tesla is singing - nie za płytkie tylko za rozsądne. przynajmniej myślicie tym czym trzeba, a nie jak moja matka która dała sobie zrobić dziecko kurduplowi. aga - "a skąd sie to wzięło w jego głowie?" z mojego codziennego życia

i jeszcze dodam ze nasz byly premier i prezydent byli mikrosami i jeszcze jeden prezydent z wasem tez byl mikrosem i nasz obecny premier jest mikrosem

Gość Tesla is singing
ytytytyty jeśli nie możesz sobie znaleźć kobiety to jestem pewna na 100%, że problem tkwi gdzie indziej, prawdopodobnie w braku pewności siebie co sprawia, że wydajesz się niemiły i automatycznie odpędzasz od siebie ludzi. Na pewno wzrost nie jest problemem, przynajmniej nie jeśli masz ok. 170 cm!

wiecie co jest najgorsze? że po tych wszytskich przeczytanych komentarzach, po dyskusjach z wami - facetami, zaczynam wątpić w prawdziwych facetów. nie bez powodu mówi się, że "dzisiejsi" faceci są niedojrzali, że wśród chłopaczków trzeba odnaleźć prawdziwego mężczyzne. i nie jest łatwo. sami zniewieściali, zakompleksieni gówniarze. chyba koniec świata sie zbliża....

Gość ytytytyty
Tesla is singing - nie jestem niemiły. po prostu niski.:(

Gość ytytytyty
"że wśród chłopaczków trzeba odnaleźć prawdziwego mężczyzne. " no widzisz, jednak jest to ważne. mam 175 - więc jestem chłopaczek

niestety - w przypadku relacji damsko-męskich nie zależy Bzdura, znam wielu niskich facetów, którzy nie mają żadnych problemów z dziewczynami.

Gość Tesla is singing
Prezydent Francji też jest tzw. mikrusem, a spójrzcie na jego żonę. :) Premier Rosji również jest niski. No i jeśli was to w jakikolwiek sposób może pocieszyć to dawni wodzowie: Hitler, Stalin też byli mikrusami! No i nie zapominajmy o Napoleonie. ;)

w słowach "chłopaczków" nie chodziło mi o wzrost tylko o dojrzałość. jeśli mamy brac dojrzałosć to faktycznie - jesteś chłopaczkiem

Gość Tesla is singing
Ja naprawdę nie wiem w jakim świecie ty żyjesz skoro 175 cm to dla ciebie aż taka tragedia. :-/

Gość ytytytyty
Tesla is singing - i widzisz!!!! trzeba być sławnym/bogatym żeby zrekompensować kobiecie niski wzrost! a sama pisałaś że tak nie jest

Aga Skąd się wzięło, tego nie wiem, ktoś mu musiał czegoś kiedyś nagadać. Kiedy ktoś ma kompleks, to argumentami go nie wyleczysz. Odnośnie prawdziwości facetów. Mało kto jest sobą. Wszyscy chcą być kimś, np. wysoki facetem, np, bogatym facetem itd :P