Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa brooklyn fenix

wiecie co mnie dobija? laski które mają mniej niż 160 i tak patrzę na wysokich

Polecane posty

Jest mozliwe ale akurat moj brat jest do mnie podobny w rysach twarzy.

Jak ty masz 175 i kompleksy ze jestes za maly to cos z tobo nie tak jestes nizszy ok ale nie za maly ile wynosi srednia wzrostu w polsce?

Gość co za idiotyczna dyskusja
Wzrost ma najmniejsze znaczenie. Glownie liczy sie pewnosc siebie, zeby byc poprostu meski. Nie wiem kto rozpetal ta idiotyczna duyskusje. Wiele niskich kobiet woli tych nizszych facetow, bo przy tych wysokich czuja sie poprostu zle i naprawde nie saz nimi dlatego ze sa brzydkie, albo zdesperowane. Bardzo czesto sa zakochane w nich po uszy. To, ze ktos jest wysoki to jeszcze nei znaczy ze musi byc atrakcyjny. Sa rozne gusta.

Gość ytytytyty
jakub89 - rysy mogą być po genach matki. jaka jest średnia nie wiem. tzn niby 178 ale wiadomo, że zaniżają ją faceci po pięćdziesiątce, tak jak patrzę na znajomych w moim wieku to z 185 będzie

jaub89 - zgadzam się z Tobą w 100% facet z 175cm wzrostu jest w średnim wzroście, nie niski!

Ale glupole i tak beda dalej ciagnac ta bezsensowna dyskusje. Ale tak naprawde ich problem lezy w zrytej psychice.

Gość ytytytyty
"Wiele niskich kobiet woli tych nizszych facetow, bo przy tych wysokich czuja sie poprostu zle i naprawde nie saz nimi dlatego ze sa brzydkie, albo zdesperowan" - :D A GDZIE JEST SMOK? :D gusta są różne , to prawda - jedne wolą białych inne murzynów, jedne z ostrzejszymi rysami inne z łagodniejszymi, jedne chudych inne miśków. ale pod względem wzrostu to akurat jest jednomyślność. facet musi być wysoki

Gość ytytytyty
aga.mala14 - sredni mówisz...jeszcze przed chwilą był wysoki :D. kurduple z nas i tyle, po co się oszukiwać? :P

Mam 170 i dziewczyne 160. Ona nie chce wysokiego bo by sie zle przy nim czula jest zakochana we mnei po uszy i wielu sie za nia oglada. Dziekuje za rozmowe:) Mam lepsze zajecia:)

Gość ytytytyty
Mam 170 i dziewczyne 160. - i poroże jak stąd na madagaskar :D wysoki nie chciał , to wzięła ciebie, ale zawsze coś

Ale z Ciebie zakompleksiony glupi chloptas:) Siedz sobie tutaj cala sobote i lecz te swoje kompleksy bo masz ich sporo pomimo wysokiego wzrostu:D

Gość ytytytyty
nie wysokiego. wysocy to są knypki po 200 cm. ja wręcz choruję na gigantyzm

jasne ze musi byc wysoki jak ma 160 to moze zapomniec ze znajdzie kobiete moze sobie zostac dżokejem najwyzej albo poszukac kobiety z niedoborem wzrostu to taka choroba genetyczna widzialem niedawno film o takich ludzia i babka ktora miala moze 1,20m i tak byla z facetem ktory mial 180 i mu to nie przeszkadzalo chociaz zrobil jeje tylko dziecko a potem sie rozeszli ale to ona chyba chciala a corka i tak byla na to chora bo to gen dominujacy czy cos

ytytytyty - tak, według mojego wzrostu jesteś wysoki, ja bym była przy Tobie kurdupelkiem. ale jeśli chodzi o średnią krajową należysz do średniego wzrostu

Ja bym nie chcial miec wiecej niz 185. YTYTYTYYYTYty a co bys wolal miec 170 czy 11cm penisa

Mlody jestes Jakub i jeszcze malo wiesz o swiecie. Zobaczysz, ze nie jest tak jak piszesz i glowa do gory. Teraz juz naprawde ide stad.

Gość ytytytyty
aga.mala14 - i co z tego, że przy mnie byłabyś kurdupelkiem? przy twoim 188 jesteś tym bardziej. co do średniej krajowej - zaniżają ją dziadki co mają po 160+, przecież nie będę startował do kobiety 60 letniej. a moje pokolenie jest już wysokie. jakub89- sam widzisz

ytytty faktycznie rysy moga byc po genac matki moj tata i jego ujciec byli lysi zobaczymy jak ja z bracmi i w sumie u nas wszyscy sa raczej podobni do matki niz do ojca przez ciebie stracilem pewnosc

Gość ytytytyty
jakub89 - ja bym chiał mieć powyżej 185,a Ty niby czemu nie? wiesz jakie byś miał powodzenie.a z tym penisem to nie kumam o co ci chodzi

ytytytyty - no właśnie, dlatego źle sie czuje przy moim partnerze. ale chyba nie utne mu głowy, żeby był niższy :p a co do 60-letnich kobiet? chyba one nie zwracają uwagi na wzrost? czy według Ciebie dla nich też jesteś za niski?

Gość ytytytyty
jakub89 - jak jesteś niski to pewnie jesteś swojego ojca tzn męża matki, a twój brat nie. i nie wiń za to mamy : chciałbyś dla brata takiego losu jaki masz Ty?

tak sie pytam bo nie wiem co gorsze ale ja bym wolam miec 160cm i penisa przynajmniej 13cm niz moje 170 i 11cm kazdy wie ze laski wola wysokich i nie wiem po co cie wszyscy oszukuja

Gość ytytytyty
aga.mala14 - 60 letnie kobiety mają niskich mężów, bo kiedy były młode to większość facetów taka była. i dla nich mógłbym być wysoki. taaa wszystkie się źle czujecie przy wysokich, aż dziw że tylko takich wybieracie.

pewnie, miałam setki bardzo wysokich facetów, niektórzy mieli ponad 2 metry. poprostu sami olbrzymi w moim życie

Gość ytytytyty
jakub89 - i na co ci penis 13 jak i tak byś go nie używał? ja tam oddałbym parę cm z wacka za wzrost - chociaż do pierwszego stosunku miałbym powodzenie :P

Gość ytytytyty
jeśli rozwaliłem w pozytywnym znaczeniu, to dzięki :D

nie wiem czy to takie oczywiste moze poprostu moja matka gdyby byla facetem bylaby wysoka bo to moze roznie sie dziedziczy dla kazdej plci rodzice mojej mamy byli wysocy a ona jest mala chociaz dziadek mial problemy z plodnoscia i dlugo czekali na dziecko jedyne a mama ma jakby nie pasujaca grupe krwie do dziadka nie jest niemozliwe takiedzie dziczenie ale jest bardzo zadkie i dziadek byl wysoki a ja jestem niski ale rysy mam podobne wlasnie do tego dziadka i do mamy.

jeju, tak nudno sie zapowiadał dzisiejszy wieczór, ale dzięki waszym absurdalnym wypowiedziom poprostu spędziłam go "ciekawiej". haha ludzie potrafią być specyficzni....