Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa brooklyn fenix

wiecie co mnie dobija? laski które mają mniej niż 160 i tak patrzę na wysokich

Polecane posty

Gość ytytytyty
Niektórzy niscy kolesie dzisia - kolejny z dowcipem, może kabaret załóżcie ?

Gość Tesla is singing
zzz ja mysle, ze ty bys sie niezle nadawal do kabaretu ze swoimi teoriami.

Gość Niektórzy niscy kolesie dzisia
Ja mogę założyć spoko. Ale Ty będziesz występował. Wyjdziesz na scenę, będziesz gadał w mikrofon, to co tutaj piszesz. Ludzie oszaleją ;)

Gość ytytytyty
"nie lecisz na kasę" ," nie uważasz siebie za księżniczkę" - czy ja dobrze myślę, czy daliście mi już łatkę kolesia który ze złości uznał, że kobiety to złoo, zepsute materialistki i w ogóle lepiej się trzymać od nich z daleka?

Gość Tesla is singing
a po wystepie dostaniesz porzadny wpierdol od mezczyzn mierzacych 175 cm i mniej.

"nie lecisz na kasę" ," nie uważasz siebie za księżniczkę" - czy ja dobrze myślę, czy daliście mi już łatkę kolesia który ze złości uznał, że kobiety to złoo, zepsute materialistki i w ogóle lepiej się trzymać od nich z daleka? Uderz w stół, a nożyce się odezwą :D. Skoro się tłumaczysz, a moja wypowiedź w ogóle nie dotyczyła Ciebie (była żartem), to może jednak te etykietkę Ci doczepimy, sam pokazujesz, że coś w tym jest ;)

Gość ytytytyty
a se doczepiajta , szkoda tylko , że jest fałszywa

Sądzę, że jeśli nie lecisz na kasę, nie masz nic do niskiego wzrostu facetów, a na dodatek nie oceniasz ich po wyglądzie i nie uważasz samej siebie za księżniczkę, to powinnaś przejść resocjalizacje, Ten YYY coś tam szybko może Cię nauczyć bycia jednostką przeciętną i sfrustrowaną. coo? czyli ja nie jestem normalna? to sie dowiedziałam...

a se doczepiajta , szkoda tylko , że jest fałszywa Skoro Ty tak mówisz to to MUSI być prawda :)

Gość ytytytyty
o kurczę. jakbym czytał jeden z tematów Krzycha :(

Niektórzy niscy kolesie dzisia - to Ty nie wiesz, że "ytytytyty" ma ZAWSZE racje?

coo? czyli ja nie jestem normalna? to sie dowiedziałam... Nie, nie jesteś. Normalność. Norma to przeciętność. Przeciętne są masy, motłoch. Dzisiaj normalnym jest bycie takim jak inni, nie bycie sobą. Nie Jesteś więc normalna i nie bądź ;)

Niektórzy niscy kolesie dzisia - to Ty nie wiesz, że "ytytytyty" ma ZAWSZE racje? Oczywiście, że wiem, jego świadomość jest jedyną, która uwzględnia wszystkie punkty widzenia wszystkich ludzi świata, a podświadomość zna wszystkie ich przekonania. NIE ! To chyba nie jest jednak Bóg ;)?

Niektórzy niscy kolesie dzisia coo? czyli ja nie jestem normalna? to sie dowiedziałam... Nie, nie jesteś. Normalność. Norma to przeciętność. Przeciętne są masy, motłoch. Dzisiaj normalnym jest bycie takim jak inni, nie bycie sobą. Nie Jesteś więc normalna i nie bądź wkońcu coś mądrego przeczytałam ;)

Gość ytytytyty
aga.mala14 - no już kurde nie ironizuj. moim marzeniem jest się mylić w tej kwestii. ale niestety wszystko wskazuje na to, że się nie mylę:( i co? mam zatkać uszy i robić "lalalalalalala"?

wkońcu coś mądrego przeczytałam To czego dostajesz mało, bardziej cieszy :). Zasada niedostępności. Na forum, do którego ma dostęp motłoch wielu mądrych rzeczy nie przeczytasz. :)

ytytytyty - proponowałabym żebyś poszedł już spać i nigdy więcej już tu nie wchodził

Gość ytytytyty
no tak, co innego możesz powiedzieć

aga.mala14 - no już kurde nie ironizuj. moim marzeniem jest się mylić w tej kwestii. ale niestety wszystko wskazuje na to, że się nie mylę Wszystko ? Nawet kupa mojego kota, która przed chwilą zgarnąłem z kuwety do klozetu ? NAWET ONA jest przeciwko Tobie ?

a wy tu dalej oszukujecie ze wysocy mezczyzni nie sa w cenie a on dalej ze nie ma szans na normalne zycie wszyscy przesadzacie

Niektórzy niscy kolesie dzisia - dokłądnie. po pełnej nerwów dyskusji z panem wszechwiedzącym, twoje słowa są hmm... relaksem :D

Gość ytytytyty
hahaha hahaha hahaha

Aga, Relaksem ? :) Kurcze może hipnotyzorem zostanę, skoro moje słowa sprawiają relaks. :P Po co się denerwować ? Lepiej sobie pożartować.

Niektórzy niscy kolesie dzisia aga.mala14 - no już kurde nie ironizuj. moim marzeniem jest się mylić w tej kwestii. ale niestety wszystko wskazuje na to, że się nie mylę Wszystko ? Nawet kupa mojego kota, która przed chwilą zgarnąłem z kuwety do klozetu ? NAWET ONA jest przeciwko Tobie ? oo matko! coraz weselej tu :D

Gość ytytytyty
no jesteś tak zabawny, że można się posrać ze śmiechu. ale spox rozumiem, jakbym był twojego wzrostu też bym pewnie śmiał się z niskich

hahaha hahaha hahaha Kochani, widzę, że kolega odpalił kamerkę internetową i zobaczył w ekranie samego siebie...

Niektórzy niscy kolesie dzisia - uwierz, tacy "faceci" jak nasz wszechwiedzący kolega potrafią wyprowadzić z równowagi

no jesteś tak zabawny, że można się posrać ze śmiechu. ale spox rozumiem, jakbym był twojego wzrostu też bym pewnie śmiał się z niskich O matko !!!!!!!!!! Jakbym dostawał sraki ze śmiechu to na Twoim miejscu bym skoczył do lekarza. Nie śmieję się ze wzrostu ludzi. Śmieję się z kretynów :)

Gość ytytytyty
śmiejesz się z tego, że jako niski mam zjebane życie. więc na jedno wychodzi

ytytytyty - kiedy zdasz sobie sprawe z tego, że jesteś żałosny i my na prawde współczujemy ci. idź chłopaczku spać, nic nowego tu już nie wniesiesz