Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telkamorelkapomarancza

Dziecko chodzi do prywatnego przedszkola i tu problem!

Polecane posty

Gość telkamorelkapomarancza

placimy miesiecznie 710zł!!! ale... mama daje 400,tescie 200 i reszte ja dokladam,wiec skladka.Zle sie z tym czuje,bo mnie nie stac naprawd ena takie przedszkole, mamy chodz poubierane ze aż oczy bola!a ja taka szara myszka... nie moge sobie nowej bluzki kupic bo mnie nie stac,a dziecko chodzi za takie pieniadze do przedszkola!niestety do panstwowego sie nie dostal,ja nie pracuje.

Gość jolawuwiyieywoyeo
to moze zrezygnuj z tego przedszkola i zajmij sie dzieckiem w domu? :)

Gość ollolllola
no a jak ma prace znalezc jak dziecko w domu?

Gość ollolllola
poza tym przedszkole rozwija a nie jest tylko przechowalnia, kazde dziecko powinno chodzic, niektorych krajach jest to obowiązkowe od 3 lat.

Gość jolawuwiyieywoyeo
ollooolo masz racje w 100 proc! a ja napisalam zeby zrezygnowala, bo skoro ma takie wyrzuty sumienia...

Gość akurat kwestia bluzki i
ciuchow to najmniejszy problem, nie sadze,zeby inne matki to zauwazały. Zresztą mozesz kupic ciuhc fajnej firmy w lumpeksie. Wazne,ze przedszkole jest dobre( o ile jest)

a szukasz pracy ? bo narzekać każdy umie swoją droga podziwiam że wszyscy pałac za przedszkole a ty ze bluzki nie możesz kupić

Gość to idz do roboty leniu
dziecko w przedzkolu wiec w czym problem? pewnie w tym ze jakbys pracowala to by ci sie rodzina nie sciepywala na to przedszkole tak? i musilabys pracowac na przedskole.. kolejny len i pazerna na kasiore baba ;/

A dlaczego do pracy nie idziesz??? Ciuchów nie kupuje sie co tydzień! A że praktycznie do przedszkola dorzucasz tyle co nic to kup od czasu do czasu jakieś spodnie czy blukę dziecku ;)

Gość ja piernicze ale glupe baby...
kurr. jak mnie wkurzaja takie baby! to ja tyram , zapierdalam dzien w dzien na 8 00 pociagiem do pracy aby zarobic na kredyt na mieszkanie ktory mam na 30 lat, przedszkole i zycie, NIKT mi sie nie doklada ani 100 zeta, nie ma mnie w domu po 12 godzin a taka pizda placze ze na bluzke nie ma ;/ dokladaja sie jej aby dziecko do przedszola wyprawila, miala czas na Pytania na sniedanie w TV i pisanie pierdol na kafe i JESZCZE jej kurwa zle! jedyne co mnie pociesza to to ze ja bede miec emetyture i bede zyc godnie na stare lata a taka co w domu na dupie siedziala i nie kalala sie praca bedzie miec wielkie gowno ;) bo renty po mezusiach juz zniesli ;P

i takich "damulek" od siedmiu bolesci jest wiele! bedzie placz i zgrzytanie zebow jak maz sobie ladniejsza znajdzie i w dupe kopnie, w jednych majtach taka zostanie jak nie pracowala

Gość rozczaruję Cię
"jedyne co mnie pociesza to to ze ja bede miec emetyture i bede zyc godnie na stare lata" za te emeryture chcesz żyć godnie?...

tak, bede miec choc wlasna kase a te co nie robily ani tego nie beda miec ;) co lepsze? emetytura nawet mala czy nic zupelnie?

Gość do pracyyyy
nie stac na przedszkole, nie pracuje, siedzi w domu, najgorzej jak szmata zrobi sobie dziecko i myśli, że wszystkie rozumy pozjadała