Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ms. jones II

LWTB - wykurrwiaj stuleju na efe

Polecane posty

w podskokach...tłuste lochy z kafe wyklaszczą ci rytm swoimi pośladami - co ty na to? :classic_cool: 🖐️)))

Co to znaczy jo ? bo nie kminie tego :classic_cool: Czujesz czyjs wzrok na sobie ... masz wrazenie ze ktos Cie sledzi... hmm ;) To mozna zypisac pewnym schorzeniom z dziedziny psychologi :D

Wybacz... wiesz jak okresla sie ludzi wytykajacych bledy innym ? :classic_cool: Tacy tyci tyci :D

Gość :D:D:D:D:D
Mephisto87: zgadzam się w 100%, co czyni z very icony calineczkę :D a w zasadzie jakąś amebę albo innego jednokomórkowca ;D

@Mephisto87 -- Osobliwa samokrytyka, ale czego spodziewać się po kimś, kto używa slangu podwórkowego i infantylnych wyrażeń.

:D:D:D:D:D - nudny juz jesteś. Siedzi cały dzień na forum i konfabuluje. Żałośniejsze poczynania od moich. 👄 Jones - motzne tyrkie. Ale LWTB taki śliczny. :D W sumie to nie spodziewałam się, ze ktos moze byc brzydszy ode mnie. :O

vera: och, jesteś po prostu uprzejma ;D staram się, ale z byciem żałosnym na kafe jesteś schumacherem f1 z jego lat świetności: Ty, długo długo nikt i dopiero reszta:D

Gość uri boykaaaaa
wiecie co? jesteście nudne :o jesteście typowymi tepymi krowami których sensem życia jest siedzieć na dopie robić obiadki swojemu nalanemu mezysiowi i glupio pierrodlić na necie :o żal mi was krowy bo jesteście niczym :D zero pasji zero oglady inteligencji zyciowych celów tylko beznsensowna egzystencja az do śmierci gdzie zostaniecie spuszczone jak gowno w kiblu :o naprawde żal mi was lochy :o

no popatrz...nie mam meża....jestem muoda, piękna, zgrabna und powabna, inteligentna, z poczuciem humoru, wulgarna (((:classic_cool:))), elokwentna i dobrze wykształcona ($) jak tylko skończę te pierrdolone studia, co zapewne się stanie, gdyż jestem ambitna und zdolna. Do tego lubię seks :classic_cool: Jestem ideałem kobiety (((:classic_cool:)))

przeczytaj vera, to powyżej to najwyraźniej do ciebie...

Gość uri boykaaaaa
skonczysz studia wyjdziesz za jakiegoś frajera ktory ci zrobi bachory bedziesz lazic do gownianej roboty i robić swojemu mezusiowi obiadki ktory zgrubnie jak prosiak zreszta ciebie też to czeka :D z tego marazmu i bezsensu nie bedzie ci sie chcalo nawet ogolić peezdy i zostanie ci tylko dalsze pisanie glupot tutaj :D jesteś idealna do garów :D

Gość mmimmi
a ty co, uri? masz eliksir mlodości i znasz hasło do skarbca, że nie zestarzejesz się i nie będziesz musiał pracować?

do rodzenia bachorów wynajmę sobie surogatkę...Nie chcę mieć rozstępów i rozklapiochy :O:O🖐️ poza tym...szukam męża wśród ludzi dobrze się kształcących ($) :classic_cool:

Gość :(:(:(:(
Proponuje wynająć inny łeb ms. jones II zakompleksiona prowokacjo

Gość yyyyyy
a gdzie Perwersja

Gość :(:(:(:(
Pewnie liże słownik i się nim masuje :)