Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agagagata

czemu faceci tak patrzą na przeszlość seksualną kobiet?

Polecane posty

Gość agagagata

ciągle pojawiają sie tu tematy typu" wszystkie dziewczyny w moim wieku straciły dawno juz dziewictwo", "wszystkie maja za soba anala", "wszystkie miały za wielu partnerów"? widziałam tu pełno takich topiców. a przeciez to faceci wmawiaja dziewczynom ze jak kochaja to musza współzyc. ile razy to faceci namawiają kobietyna seks analny. Faceci chcą współżyć jak najszybciej i na najróżniejsze sposoby. A potem jak dziewczyna kilka takich związków przejdzie trafia na takiego co jej mówi, że miała zbyt bujną przeszłośc seksualna. Pamiętam jak moi byli mnie do tego namawiali, a ja nie chciałam. I chyba był to powód dla którego ze mna zerwali. tak źle i tak niedobrze? o co wam faceci chodzi???? A kobiety rzadko kiedy sie tym interesują, nie słyszałam, żeby kobieta nie chciałą być z facetem, bo nie jest prawiczkiem O_o To niesprawiedliwe.

Gość jalapeno w kompocie
Jak to o co chodzi? Kompleksy + "po mnie choćby potop". :P

Gość agagagata
irytujące.

Gość olka14556
właśnie że ja chciałabym zeby mój chlopak był prawiczkiem a nie taki który z inną się kochal. być może dla tego że ja szanuję swoje ciało i tego samego wymagam od partnera

Dziewica to moze i by wolala prawiczka ale jak juz wszystko umie to czegos tez oczekuje.

Gość agagagata
no prawiczków jest chyba mniej niz dziewic ale powodzenia. ja jeśli się w kimś zakochuję to nie pytam wpierw ile miał partnerek, jak kocham to kocham i już. i nie uważam że nie szanuje swojego ciała bo uprawiałam juz seks.

Gość olka14556
może źle się wyraziłam nie chciałam nikogo urazić. myślę że większość osób nie patrzy na przeszłość seksualną. być może akurat na takiego trafiłaś. Ale on chyba święty też nie był więc nie powinno mu to przeszkadzać

Gość wydaje mi się
że kobieta pisze te prawiczkowe wątki. Eliminuje konkurencję :)

Gość agagagata
nie trafiłam na takiego w realu, po prostu tutaj jak wchodzę prawie zawsze jest założony temat tego typu. jesli ktos zdecydowal ze bedzie prawiczkiem, czy dziewicą- ok. rozumiem tez ze moze wolec byc tez z osobą ktora seksu nie uprawiała ( tak jak ja wolę np facetów z podobnymi zaineteresowaniami jak moje). ale jezeli poznam wartosciowego mężczyzne ktory ma zupełnie inne zainteresowania- nie przekreślę go. Wydaje mi sie ze trzeba szanowac cudzy wybór. jeśli ja wybrałam seks z moim partnerem to kolejny meżczyzna powinien to uszanować a nie myślec w duchu "zuzyta", "nie szanowała się". Mogłabym byc z prawiczkiem i mogłabym być z mężczyzną który wiele doświadczył, ale chciałabym aby on pokochał mnie za to jaką jestem osobą, a nie za moje doświadczenia łóżkowe lub ich brak.

Gość agagagata
wydaje mi się albo moze prawiczki, których po prostu zadna nie chciala i nie mogą sobie z tym poradzić, że jak już trafią, to na "uzywany" towar.

Gość olka14556
w tych czasach wydaje mi sie ze 99% facetów nie interesuje przeszłosc seksualna wiec na pewno na takiego nie trafisz.

Gość wydaje mi się
też nie spotkałam takiego w realu, chociaż paru prawiczków znam i są całkiem do rzeczy :) Dlatego tak trudno mi uwierzyć, że to pisze facet.

Gość olka14556
ale co pisze facet?

Gość olka14556
wydaje mi się albo moze prawiczki, których po prostu zadna nie chciala i nie mogą sobie z tym poradzić, że jak już trafią, to na "uzywany" towar." jakoś niezrozumiale to napiasałaś. co miałaś namyśli?

Gość wydaje mi się
jak to co, a o czym mowa w wątku?

Gość agagagata
a co do tego co powiedział Jakub, fajnie jeśli facet wie co i jak. ale jeśli nie wie, to wspólna nauka też może być bardzo podniecająca.. także uważam, ze nie ma to wiekszego znaczenia czy potencjalny partner miał seks za sobą czy nie. nie ma lepiej, gorzej, bo na ten aspekt można spojrzeć z dobrej strony;)

Gość agagagata
olu, chodziło mi o to że faceci nas traktuja jak przedmiot który po seksie juz jest zużyty. i takiego prawiczka, który nie jest prawiczkiem z wyboru boli to 100 razy bardziej, bo on nie ma szans na taką bez doświadczenia (może bardziej wyrozumiałą?) a nawet srednio na tę z doświadczeniem, której się po prostu boi.

Gość agagagata
i że oni właśnie zakładaja takie tematy, o których pisałam na poczatku. A czy jest 99 % takich co sie nie przejmują? nie wiem, bo z niewieloma facetami o tym gadam, jak gadam to raczej z tymi doświadczonymi co podchodzą na luzie do tego. Może wprost nie powiedzą a na forum się zalą?

Gość wydaje mi się
ale Blondynko, tego stukniętego prawiczka (prawiczków w liczbie mnogiej?) można znaleźć tez na innych forach.

Gość agagagata
chyba masz rację . w głowie może sie poprzewracac od niektórych herezji śmiało tu głoszonych:P a jak cię do tego z błotem zmieszają zamiast pomóc to w ogóle miło^^

No to za dużo internetu ;) Osobiście znam nie jednego prawiczka... jedni są nadal inni już nie i takie "marudzenie" to tylko w sieci desperaci uskuteczniają.... nooo i oczywiście zawsze są wyjątki od reguły, ale większość facetów delikatnie mówiąc leje na to. Chyba, że mowa o wieku szkolnym no to im się nie dziwie ;) Ale tu niestety często jest tak że dziewczyny wybierają starszych a oni są po prostu wkurwieni bo muszą czekać aż sami będą na tyle starsi żeby zechciała ich taka co prokurator nie siada ;) Jasne, że będąc w "prawdziwym" związku można żałować zaliczonego pierwszego razu i takie tam, ale sama nie spotkałam jeszcze prawiczka szukającego dziewicy, tak jak i dziewicy szukającej tylko prawiczka - byleby nie trafić na "szmatę" w obie strony

Gość wydaje mi się
a ja się w życiu nie zetknęłam z taką wrogością wobec kobiet, to chyba jakiś patologiczny przypadek. I faktycznie, może byc bardzo smarkaty. Ale żeby tyle wątków naprodukował, ciągle mi tu coś nie pasuje...

Gość agagagata
może i masz rację, ale po przeczytanym setnego topiku o tym samym musiałam zapytać. niestety żaden z tych prawiczków sie nie odezwał, ale trudno;)

Gość Coolek
Myślę, że może być wiele powodów dla których "faceci" patrzą na przeszłość seksualną kobiet. Jeżelli kobieta miała bujne życie seksualne, to partner może przypuszczać, że kobieta będzie go zdradzać, szczególnie gdy minie najsilniejsza chemia, to baba może zechcieć wrócić do swych dawnych zwyczajów. Poza tym, gdy kobieta jest dziewicą to można przypuszczać, że się szanuje i jest "porządna" (zależne od wieku np. dziewczyna dziewica 23 letnia zapewne odmawiała stosunku nie raz, czekając na kogoś odpowiedniego, to się ceni, taka dziewczyna zyskuje plus pięć do atrakcyjności i plus dziesięć do szacunku . Natomiast w wieku bardziej dojrzałym np. 30 lat naprawde nikt już nie zwraca uwagi na dziewictwo, bo wiadomo, że w tym wieku ma się już bagaż doświadczeń, raczej wręcz patrzy się w przeciwną stronę - 30 letnia dziewica - możliwe, że coś z nią "nie tak"). Kolejnym aspektem jest społeczność,religia i kultura. W naszym kraju seks jest tematem tabu, dzieci przynosi bocian, wyskakują z kapusty, jest grzechem, trzeba się spowiadać i w ogóle to jest brzydkie. Dlatego jeśli mloda dziewczyna jak to okreslilyscie w poprzednich postach jest "zuzyta" to podswiadomie kojarzy sie to negatywnie, taka kobieta jest brudna, naznaczona, "pokalana" (przecież w religii podkreśla się "niepokalane poczęcie", "Maryja dziewica" itp). No i inne marginalne powody, to np. ktos sie moze obawiac chorób, próby wrobienia w ciążę, odrzucenia przez kobietę, myśli, że baba używana może patrzeć na partnera-prawiczka z góry, jak na niedoświadczonego cepa, a i tu chciałbym zauważyć drogie Panie, że często z Waszej strony(nie osobiście i nie na własnej skórze bo dosyć wcześnie straciłem "prawictwo") odnosicie się z pogardą dla niedoświadczonych mężczyzn, słyszałem nie raz prześmiewcze opinie i ironiczne teksty na temat prawiczków, ogólnie przez takie zachowanie wydaje się, że dla Was taki mężczyna jest mniej atrakcyjny, a na niektórych wręcz patrzycie z litością, jakby był niezdolny do zdobycia partnerki. Może dlatego zwracają na to uwagę. Wg. mnie natomiast to, że dziewczyna straciła ze mną dziewictwo i się kocha tylko ze mną jest bardzo wyjątkowe, dla takiej kobiety również jest się wyjątkowym, taka dziewczyna do końca życie będzie na chłopaka z którym "miała pierwszy raz" patrzyła inaczej. Jest to skonsumowanie związku. Uzupełnienie do miłości niecielesnej. Podkreślenie oddania. Masz wrażenie, że kobieta jest Twoja, nikomu innemu wcześniej się nie oddała tylko Tobie. Pogłębia to uczucia, poprawia relacje, wzmacnia więź i poczucie jedności. Przybliża do siebie. Taka kobieta ciągle jest dla Ciebie "czysta", nieskazitelna, tylko Twoja. Dla takiej zrobisz wiele.

Gość obstawiam że
to jest działacz/ka ruchu na rzecz dziewictwa albo ksiądz, który nie ma co robć i siedzi w necie bo na plebanii jest fala. Gdyby to był prawdziwy mężczyzna, to od wielu lat miałby juz tę swoją wymarzoną dziwicę.

Gość sknery oj te sknery
A ch.. im w d.pe, niech i oni maja radosc. Buahahahahaha

Gość Coolek
A najgorsze w tym wszystkim, że mam stulejkę i taka kobieta co juz nie jest dziewicą, mogłaby się połapać i mnie wyśmiać a ja sie tego okropnie boję :(

Gość Was pogięło kompletnie!
Ha, ha, ha, pojeby! Na przeszłośc seksualną patrzycie, a sami maczacie średnio 50x w cipie, za każdym razem w innej! Cholerni hipokryci...