Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laa

dieta 500 kcal ile schudne w 2 tyg?? kto ze mna??

Polecane posty

Gość katarsis
tak wiec sniadanie tak jak wyzej napisalam plus obiad platki nesvita 150 kcal i jogurt 100 kal plus 2 tabletki c.l.a z zielkona herbata niestety zjadlam 2 lyzki nutelli

Gość laa
wydaje mi sie ze sie tyje alice... bo ma on duzo kcal... moj jadlospis dzisiejszzego dnia 12- jogurt 130 kcal godz 16-warzywa na patelnie 200kcal godz 17 kawa z mlekiem 0,5 -30 kcal godz 18.30 - 3 wasa z serikiem 150 kcal w sumie: 510 kcal

Jeszcze trochę i pierwszy dzień będzie za mną. Nie ma zawalania, bo w takim stanie nie bede mogla pokazac sie na plazy. :( Plus mam jeszcze jedna bardzo wazna motywację, ale to dopiero gdy osiągne 51 kg. Czyli jakieś 8-9 kg przede mną ;/ Czytałam na jakimś forum bodajze, ze jedzac 300 kcal/tydzien w ciagu tygodnia traci sie 8 kg. Jestem bardzo ciekawa czy to prawda.

dzisiaj znow zawalilam. o 20. wróce jak sie ogarne ;]

Gość laa
alice 300kcal na tydz?? to tak jak glodowka wiec lepiej wogole nie jesc ale stracisz to i za 4 dni twoja waga bedzie taka sama ... a mowisz tu ze zawalilas o 20... przeciez to tak jakby nic... ja tez jednego dnia jem 500 drugiego 600 i jak widzisz chudne

Gość katarsis
dzisiaj byly 2 zielone herbaty 2 kawy z mlekiem 1 ziolka na oschudzanie 2 tabletki c.l.a z zielona herbata 2 kanapki z chleba ze slonecznikiem ogorkiem i pomindorem .... musze zmienic tabletki na FAT BURNER ACTIV LABs zaraz chyba zemdleje taka glodna jestem

hej kochane, przyjmiecie mnie? bilansik na dzis 2 x ryzowe, jajko, mayo light = 200cal lasagne warzywna = 370 salatka = 20cal pepsi light = 5cal kawa = 30 razem: 625cal

dziewczyny w jakich odstepach czasu jecie?? ja jak zjem sniadanie o 9 to juz o 14 mam 500kcal juz zjedzone:P jak wy wytrzymyjecie??

Gość laa
o 12 pierwszy pslek o 18 osotatnmi... tak co 2,5 -3 godz

Gość katarsis
dzisiaj przejeba-*am sprawe bo zjadlam czekolasde ale mam okropny humor pozatym jakies 400 kcal

Hej kochane:* chyba mogę się dołączyć:D zaczęłam od wczoraj i do końca czerwca mam zamiar schudnąć z 15 kilo w tamtym roku mi się to udało i przez prawie rok utrzymywałam wagę wiec kochane do dzieła uda nam się!!:D wczoraj jadłam: 8- płatki fitness z mlekiem ok 140kcl 18 - brokuły na parze wczoraj nie byłam głodna więc to mi wystarczyło:):) a dziś 8- płatki fitness 140kcl 11-gruszka 14-brokuły z piersią kurczaka na parze 18- płatki fitness 19-kiwi

Gość katarsis
do purchaweczka mowisz serio ze tyle schudlas ??/ jak to mozliwe ?? ja tez planuje do konca czerwca kolo 10 myslisz ze sie uda ??? pisz codziennie a jesli mozesz podaj mi nr gadu ....cwiczysz albo bierzesz jakies tabsy ??

Witajcie :) Wróciłam :) Jak narazie nic nie zjadłam i nic nie piłam, oprócz wody mineralnej. I mam nadzieje, że tak mi upłynie dzisiejszy dzień. :)

Gość Edzia)
Zaczynam od dziś. Chcę wytrwać na tej diecie 30dni. Startuje z az wstyd przyznać masakrycznej wagi 82,6 kg. Planuje jeść jakieś 500-600kal i codziennie cwiczyc 30minut conajmniej.

katharis uważam że jak będziesz jadła 3 posiłki dziennie o ustalonej porze bez podjadania to schudniesz do 10:) ja jedynie brałam błonnik w tabletkach bo po tym mi sie jeść nie chciało no i robiłam po 200 brzuszków + 400 skoków na skakance:) 3 DZIEŃ!!:):) Dziś zjadłam: 8-płatki fitness 140kcl 15- warzywa + pierś z kurczaka na parze i wieczorem zjem z 2 chlebki waza:):)

Gość katarsis
no jak narazie 8 dzien i juz widac efekty ;p tez cwicze wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze ... musze tylko skakanke kupic bo juz kilka razy slyszalam ze to dobre na odchudzanie .... ale pewnie mi sie piersi pomniejsza co ??

Gość Edzia)
Troche za dużo zjadłam a to Dzień 1 bułka ciemna z trójkątem serka topionego 250kal jablko kawałeczek schabu bez panierki,2 małe ziemniaki,kilka liści sałaty na rowerku straciłam 500kal

Gość laa
sorkiz enie pisalam ale mialam mega imprezowy wekkend:P no i bilans taki ze w ten weekend ani nic mi sie nie schudlo ani nie przytylo;p 59 kg dalej... a jeszcze 3 kg ma byc w dol... zjadlam dzis 12 jogurt 130kcal 16 big milk 200 kcal 18 warzywa na ptelnie 200 kcal razem 530 kcal

Gość katarsis
nie wiecie laseczki ile spala kcal 200 brzuszków i 10 min areobiku ??[ dzsiaj byly 2 tabelty 3 ziel;one hebart pol pomindora i pol ogorka wiem ze malo ale nic dietetycznego nie mam juz w domu jutro dopiero zakupy

Gość katarsis
wczoraj sie wazylam jest 68 masakra ... dzis na sniadanie jajko na twardo i kawa

Ja w tamtym roku jakoś w październiku ważyłam 75 kilo no i przez jakieś 13-14 dni jadłam tylko same warzywa na parze + skakanka ćwiczyłam dużo i doszłam do wagi 64 więc dziewczyny nie martwcie się jak będziecie się trzymać waszych diet to schudniecie:):) dziś zjadłam 9-płatki fitness a o 18 zjem jakieś warzywa na parze + przed chwilką zrobiłam 50 brzuszków, za chwilkę idę na tańce a wieczorem 100 brzuszków +skakanka

Gość katarsis
do purchaweczka .. jak ty to zrobilas tyle kilko w tak krotkim czasie ...jestes niesamowita... u mnie dzis bylo tak bulka z ziarnami plus ogorek i pomindor jogurt 103 kcal i jajko na twardo 3 zielone herbaty 2 tablety 200 brzuchow 10 min areobiku w nocy nie moglam spac taka glodna bylam ale nic nie zjadlam

Purchaweczko, jestem pod wrażeniem, może też postawie na warzywa? :D zjadłam: jogurt 90 kcal 3x wasa z szynką i odrobiną keczupu 120 kcal 2x kawa z mlekiem 2% 80 kcal suma: 290 kcal +1,5 L wody mineralnej +250 brzuszków +30 min orbitrek 1 dzień pod względem diety uważam za udany !!!

Przed 19 wypilam jeszcze 2 kawy zbozowe z mlekiem 2%. Czyli bilans na dziś=370 kcal. Myślicie, że te mleko jest odpowiednie na diecie?? Może lepiej kupić 0,5%?? :D

Gość katarsis
jestem splukana wyplata w pn .. niue mam kompletnie nic co nadaje sie do jedzenia tak wiec przes 3 najblizsze dni glodowka

Gość laa
przytylam 1 kg waze 60... dzis jem : 13 kawa z mlekiem 0,5 ok 40 kcal 15 warzywa na patelnie 200 18 3 wasa z serkiem wiejskim 150 razem : 390

1 dzien serek wiejski lekki kawa z mlekiem 2% kilka kromek wasy dwa jogurty z otrebami ponizej 500 kcal 300 brzuszkow 30 min rowerek

Gość laa
bilans na dzis:) 11 jogurt 130kcal 13 warzywa na patelnie 200kcal 16 kawa z mlekiem o,5 % 30 kcal 19 jajko gotowane 90 kcal suma: 450:)