Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BRZYDCY;;;;;

Brzydcy ludzie są na marginesie , nikt nas nie chce , wszyscy obrażają

Polecane posty

IMO, ignoruję cię :D :D Prawiczek, hmm, heh, no trudno, nijak cię przekonam, ale wiesz, ja strasznie chciałabym coś zrobić w waszym kierunku. Straciłam kontakt z tamtą dziewczyna, jak i wszyscy, którzy ją znali. Mieszka dosłownie w centrum miasta, a nigdy nie mozna ją zobaczyć gdziekolwiek. Mam nadzieję, że kiedyś tam w przyszłości, jak będę miała dziecko, pomogę mu. Ale wierzę, że będzie to mega pewniak albo pewniara i da radę, bo przecież fobia nie bierze się z niczego. Mnie w domu wychowali tak, że ciągle mnie pchali do przodu, na występy, przedstawienia, bałam się jak cholera, ale to mi ogromnie pomogło. Teraz jestem gotowa sprostać wszelkim zadaniom, a porażkami się nie przejmowac, bo ciągle mi powtarzano, że dam radę, że potrafię. No :D :D

Prawiczek, o widzisz, zdrowie :) Masz rację. Jesteś naprawdę inteligentny i dużo rozumiesz. Wiesz, może zbytnio przesadziłam i przepraszam, fobia jest na pewno ciężką chorobą, ale da się ją leczyć pewnie jakoś. Wsparcie jest najważniejsze.

Prawiczek, będziesz na pewno dobrym ojcem, bo świetnym człowiekiem jesteś. Może kiedyś uda ci się znaleźć dziewczynę, a jak ci na tym nie zależy, to może nawet dobrze, bo jak da się zauważyc, faceci strasznie narzekają na kobiety :D

IMO, haha :D ożesz ty, nie piszę z tobą, to próbujesz mnie sprowokowac, nieładnie, nieładnie :classic_cool: hehe, to pokaż mi wpis, który świadczy o moim przeczuleniu na punkcie Grzywki. Może o tym zaświadczyć Darker, z którym właśnie o tym pisałam ;) Powiedziałam mu, że jakby mnie zobaczył, to powiedziałby, ze mam przetłuszczoną grzywke. Rzuciłam ironią, IMO to podłapał i masz babo placek :D heh

Hehe, no wiesz, ja myję włosy co dwa dni, co i tak nie jest źle, bo koleżanki myją codziennie ;) Wiesz, mam bardzo długie włosy codzienne mycie byłoby cieżką sprawą, a jak mi sie grzywka przetłuści, no to samą grzywke nad kranem myję ;) Nie masz już włosów? No nie wygłupiaj się! :)

Hihi, no to widzisz, nie jest źle. Dbasz o siebie ;) Nikt nie jest idealny i gdyby człowiek nie zrobił coś w kierunku swego wyglądu, to by wyglądał jak kloszard :) Dokładnie tak jest ze mną, gdy się budzę hehe.

Gość Zezowaty Pech
Prawiczek bez wiary po 1 jeszcze bardziej te Twoje wyzwiska odpychaja od Ciebie ludzi po 2 nie musisz sie wyzywac na innych... Sory ale człowiek w nastoletnim wieku czyli14-18 lat moze zdac sobie sprawe, ze nawyki zywieniowe które wpoili im ichrodzice nie sa DOBRE i zaczac sie ODCHUDZAC??????? taki jestes ograniczony???????? Mnie odpychaja najbardziej tacy ludzie, naburmuszeni wiecznie, z pretensjami KAZDY Z NAS ma jakies mankamenty nikt powtarzam nikt nie jest DOSKONAŁY i czegos sie wstydzi!!!! sa o wiele wieksze zmartwienia w zyciu jak chocby smierc;/...Ludzie ogarnijcie sieeeeeeee

Heh, no prawda jest taka, że użalający się ludzie są irytujący, ale lepiej wyładować swoje emocje w necie, niż w realu zamęczać. WIęc pisz śmiało Prawiczku! ;)

Gość Zezowaty Pech
Prawiczek wiesz nie ma sensu z Toba dyskutowac bo jestes beznadziejnie pyskaty, tak to boisz sie ludzi ale ryjek masz niewypazony ...żałosny jestes ;/ emo? czy ty wiesz czym jest śmierć? śmierć bliskich strach rozstania jak nie to jestes bardzo ubogi w rózne doznania takie, które zmieniaja zycie człowieka na zawsze...

Gość Zezowaty Pech
I jeszcze jedno jak sie chce 50 kg zrzucic w "tydzien" to sie nie dziwie ze skóra wisi!, zrzucac kg trzeba powoli a własnie dlaczego skóra mojej siostry po ciazy wrociła do stanu sprzed i ma idealnie płaski brzuch?? to teraz mi wytłumacz????? przemadrzały czubku;/

Gość Zezowaty Pech
Wspołczuje Ci Twojego beznadziejnego zycia, naprawde nikt z takim połgówkiem by nie wytrzymał i nie ze wzgledu na wyglad...sory wspolczuje Twoim bliskim, ze zyja z takim pustostanem;]

Gość wypowiem sie, bo byłam
i piekna i brzydka. Kiedys byłam mlodą, zgrabąa, piekna dziewczyna. Ale i tak mialam kompleksy, bo kazdy ma, bylam niesmiala i niełatwo mi bylo nawiazac kontakty. Teraz jestem juz starą, grubą babą, o urodzie "stosownej do wieku". I tylu znajoomych i przyjaciól anie mialam jeszcze nigdy w zyciu, Pod wzgledem towarzyskim mam sie znakomicie. Oczywiscie ,jesli ktos jest mlody, jest mu trudniej, bo trochę inne sa kryteria oceniania ludzi, zwlaszcza, jesli sie szuka partnera Ale nie mozna powiedzic, ze nigdy sie nie bedzie atrakcyjnym dla innych , ze sie nie bedzie mialo powodzenia towarzyskiego. Jednak najbardziej liczy sie zyczliwosc w stosunku do innych a nie koncentrowanie sie na wlasnych kompleksach.