Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinnaa

Moja kolezanka zostala moja szefowa!!!!!!

Polecane posty

Gość Kalinnaa

Pracuje juz 11 lat w tej firmie, moja kolezanka, rowiesniczka, troche krocej ode mnie. Teraz zostala moja szefowa i juz widze jak sie zmienila. Juz nie jest taka towarzystka i dowcipna jak kiedys. Czepia sie wszystkiego i chodzi z glowa w chmurach. Jestem dosc bezposrednia i chyba jej zaraz powiem zeby zeszla na ziemie i nie robila z siebie kretynki. A jak mnie zwolni? :o i musze jej mowic na "pani" :o

Gość 888888888888.
Nie o taką Polskę walczyłem.

Gość Jarosławe Alike Kaczyńskie
Podobnie było z moim bratem tylko ja musiałem mówić "panie prezydencie".

Gość TEZ TAK MIALAM!_________
nie przejmuj sie ludzie maja wiecej kasy i im palma odbija! tez przez to przechodzilam tyle ze z kuzynka. mija 4 lata a my nie mamy ze soba zadnego kontaktu. zwolnilam sie sama bo juz nie moglam wytrzymac. szmata i tyle!

Gość Kalinnaa
No to swietnie :o Nie mam zamiaru sie zwalniac, ale myslalam ze obedzie sie bez konfliktu. Tak sie chyba nie da.

Taaaa zaraz palma odbija, a nie przyszło do głowy że za każde wasze potknięcie, spóźnienie, niedociągnięcie jej się obrywa? Moja znajoma nie przyjęła oferty kierowniczej tylko wpakowała w to właśnie młodszą stażem pracownice z tego względu że to za duża odpowiedzialność a płaca minimalnie większa ( no chyba że mówimy o awansie ze sprzątaczki na kierowniczkę ;) ) Pewnie ciągle szef teraz nad nią wisi i jej truje dupe żeby poprawić wyniki waszej pracy itp Albo jesteś ograniczona umysłowo, że o tym nie pomyślałaś ... albo bardzo mocno zżera Cię zazdrość ( "ja pracuje 11 lat a ona krócej") Co do mówienia Pani - w wielu firmach nawet na tych samych stanowiskach jest do wymagane ( zwłaszcza jeśli ludzie mają możliwość zobaczenia was przy pracy) więc nie wiem co Cie tu dziwi. Osobiście wkurwia mnie jak jestem w jakimś miejscu np urzędowym a dwie babki za okienkiem ćwierkają sobie " Basieńko, słuchaj kochanie, wiesz może jak wypełnić ten raport" Zawsze, ale to zawsze myślę w tedy " ja pierdole już koleżaneczki będą sobie pomagać a klientkę w dupie mają" a jakby podeszła per Pani mówiąc to formalniej lepiej to wygląda, że faktycznie potrzebuje pomocy... bla bla bla .. nie o tym temat :P