Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieprawiczek 1992

Moja dziewczyna to ,,intymny flejtuch"?

Polecane posty

Gość Nieprawiczek 1992

Już nie mogę. Wczoraj znowu to samo. Znów uderzył mnie ten przeklęty zapach. Jej niemytej... no, wiecie, tej na dole. Na dodatek kilka włosów było zlepionych. Śluzem, czy Bóg wie czym. Ponadto te włosy... Jak kiedys powiedziałem Kasi, żeby zgoliła ,,bobra" obraziła się. I musiałem przepraszać. A koledzy byli za mną (bo im przyznałem się, głupi....) Kocham Ją. Do szaleństwa, to moja pierwsza Dziewczyna.. Ale pewne rzeczy mi przeszkadzają. Np ,,bóbr". Nigdy nie robiłem tzw ,,minety". Ale chciałbym. Ale jakoś ...brzydzę się. Przynajmniej w obecnym stanie rzeczy to wykluczone.

Gość cuśtam
Wymień ją lub kochajcie się tylko w wannie / pod prysznicem.

Gość Nieprawiczek 1992
wymiana nie wchodzi w grę. To drugie- tak

weź sprawy we własne ręce, krem żyletka i pogoń pękniętego jeża na cztery wiatry :) moja na szczęście goli i fajnie mi się ją liże :)

Gość cuśtam
Dlaczego wymiana nie wchodzi w grę? Jesteś tak młody (sądząc po nicku), że wymiana może Ci wyjść tylko na dobre.

podaruj jej sexy bielizne ....może jak zobaczy swoje krzaki wystające zza koronek to sie zmobilizuje. I dorzuć żel do higieny intym.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuusruuuuuuu
albo jak bedziecie lezec w łózku to powiedz o jej jakim śledzime cuchnie czujesz? moze sie kapnie ze to sugestia do niej...

Gość Lilia90
Dziwi mnie to, że w dzisiejszych czasach młoda dziewczyna nie chce zgolić bobra. To powinno być obowiązkowe! Co do twojego wpisu to widać po nim jak niedoświadczony jesteś i najwyraźnij wstydliwy. "Jej niemytej... no, wiecie, tej na dole." "Śluzem, czy Bóg wie czym." Na początku pomyślałam sobie, że to jakiś żart.

to się nazywa C1PKA :o a nie BÓBR :o Minety nie powinieneś stawiać w cudzysłowie.

Gość Lilia90
Zdania nie zaczyna się od "ale". ;)

Gość oj boisz
wez powiedz jej szczerze, że obrzydza cie jej zalepiona i śmierdząca pizda, obrazi sie na tydzien ale da jej to do myslenia, po cholere bawic sie w kotka i myszke :o

Gość oj boisz
lilia to ze ktoś nie chce być wulgarny nazywasz niedoswiadczeniem? o zesz biedna ty tepa kurwo :D

Gość cuśtam
Doświadczony, czy nie, brawa za cudzysłowy!

Gość no takbb
a twoj kutas pachnie fiolkami i jest gladki niczym lustro?

Gość niezapominajka w miescie
Dajcie spokoj chlopakowi, zapytal o co innego a wy go besztacie z blotem :o Powiedz jej otwarcie, zeby sie podmywala lub przed sexem zaprowadz pod prysznic i pomoz umyc :D