Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zly Kwiat

Która jest ładniejsza, ja czy ona (była mojego obecnego faceta)?

Polecane posty

Gość zielona poziomka,
mam propozycje ..niech każy teraz wstawi swoją fotkę żeby było wiadomo kto się wypowiada :-)

Gość Krystnnnnnnnian
donkapatke ale o co ci chodzi? ja na serio pytałem kim jest jej facet, skoro takie fajne laski wyrywa... bez zadnej ironi, widze ze juz sobie cos dospiewalas buahha w sumie moglem sie spodziewac, ze jakiś "fighter" tylko tacy goscie potrafią wyrwać sexowne niunie dlatego kurwa musze zapisac sie na boks i wznowic treningi na silowni! na koniec walne se dziare na łapie bo laski na to lecą :)

Takie myślenie, że jak kto krytykuje, to jest zazdrosny- to mylenie 12latków, "idiotko z forum".

do zielona poziomka Nie no jak to, to nie wiesz ze tutaj same ideały piszą?;-)

Gość poziomka pozioma
autorko daj jeszcze jedno swoje zdjecie , bo buzię niewyraźnie widać na tej fotce co dałaś

Gość Der Blaue Reiter
Okropne są te włosy blond z czarnym, kto wymyślił tak oblesną fryzurę :o Żadna z was nie jest ładna...

Gość potwierdzaaaaaaaaam
///mam propozycje ..niech każy teraz wstawi swoją fotkę żeby było wiadomo kto się wypowiada /// ooo wtedy to dopiero by był ubaw.. juz widze twarze tych lasek które tu krytykują autorke tematu haha pewnie jakies zblazowane szare idiotki autorko napisz ile masz lat i ile brunetka, ob widac, ze miedzy wami roznica jest wiekowa

Nie daje już zadnych fotek, a w szczególności swoich.. wystarczająco mnie tu wszyscy zjechali , podziękujcie im. co do wieku, ja mam 23, a brunetka 26 Mój facet ma 25

Gość krejzi madafaka
nie dajesz fotek, bo są fotkami z netu gdybym dowiedział się, że ktoś moje fotki wstawia.. do sądu za włosy i płać miękka fajo za naruszenie praw osobistych

Gość GTR_88
wolę czarną !!

Gość krejzi madafaka
@ efrghrege po prostu lubię, gdy nogi potrafią coś więcej niż tylko się rozłożyć :P

do krejzi madafaka Mnie się podoba taniec Shakiry, ruszanie brzuszkiem i biodrami i nawet idzie mi to dobrze :-)

Gość zielona poziomka,
Zastanawiam się czemu tak jest w Polsce że dziewczyna farbuje się albo na biało albo kruczoczarno...przecież to tak sztucznie wygląda..zobaczcie sobie na jakieś katalogi z modelkami tam nie ma takich dziewczyn...dlatgeo tego nie rozumiem czemu myślicie , że czarna jest ładna bo ma czarne włosy i wybieliła zęby? Że niby taka latynoska piękność? Wolne żarty :P

Gość fsdee
krejzi madafaka jakies gowno wkleilas i sie prujesz, chuj ci w dupe cwelu

Gość krejzi madafaka
to spróbuj się tak ruszyć, cwaniaczku

Gość fsdee
ale co ma piernik do wiatraka???? laska rusza nogami, tkoryc nawet nie widac ja jebe to jest temat o tancu czy o sexownych nogach? potwierdzam , nogi blondynki zajebiste, ruchal bym ja

Gość Genek2999
Ze cie rucha nie znaczy zaraz ze jestes jego dziewczyna :classic_cool: ohhhhhh nawet wyra sie nie pofatygowalas zascielic brudasko , czy to foto zaraz po seksie?

Gość zielona poziomka,
Dobra dajcie już spokój dziewczynie , ale Autorko jeśli myslisz kiedyś o jakiejś sensownej pracy to koniecznie powinnaś zmienić styl

Gość krejzi madafaka
dzięki donko, fajny klip :)

Gość dfsddffdf
obie denne, przefarbowane, przerobione, tapeta na ryju. jakby zmyc makijaz to obie bardzo przeciętne, w sumie dlatego sie tak malują, gdyby byly ladne nie musialyby nakladac tyle tapety na mordy.

Gość dfsddffdf
a facet i tak cie kopnie w dupe, wiec nie rozumiem po co sie tak przejmujesz.

Gość znawca kobiecej urody,,,,/
blondynka-twarz brzydka, widac od razu, figura niezla, szatynka-geba spuchnięta, nic specjalnego. obie wstrętne. ale dobrze "zrobione"

Gość gg5
ona ładniejsza

Maladie Tak, zazdrościmy Ci. Nas nie stać na solarium , taki luksus, jaki masz w tym pokoju, takie gustowne ciuchy i ilorazu iq- tego najbardziej zazdrościmy... A tak na serio, to takiej nie wytłumaczysz, że jest wieśniarą, bo to jeden z tych niereformowalnych mózgów. Brawo za tą wypowiedź :) luksus w pokoju ahahahaa ;p