Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ritmo11

Jak zaproponować następny krok?

Polecane posty

Poradźcie proszę, bo potrzebuje fajnego pomysłu. Od krótkiego czasu rozpoczęliśmy romans z koleżanką z pracy (mężatką). Spotkaliśmy się kilka razy na niezobowiązującej kawce, pogadaliśmy, zabrałem ją na wycieczkę. Obydwoje "mamy się ku sobie", widać, że ona jest chętna na dalsze etapy. Ja też. No i co teraz? W jaki sposób mam taktownie zaproponować posunięcie się trochę dalej? Przecież nie powiem przy kawie, że właśnie zamówiłem pokój w hotelu i jak chce, to jazda, bo to banalne, głupie i trochę chamskie. Znacie jakieś fajne sposoby na przekroczenie tej barierki? Fajnie, gdyby było nietuzinkowo.

Gość Zadowolony posraniec
Powiedz, że marzysz, żeby ci postawiła kloca prosto do ust

Gość ffffffffffggggggggghhhhhhhhhhh
dupek dupek dupek zasraj dupek

fajny sposób na "przeskoczenie barierki" -> bejsbolem prosto w twój zakuty łeb może coś pojmiesz

Gość aaaaaaaha
ale jesteś szybki jedna wycieczka,3 kawki i już? może jeszcze trzeba niejednej wycieczki, a najlepiej jak się zdarzy bez aranżacji..hehehe

Gość dżenkins
zapytaj, czy chce z tobą chodzić już, bo dawno nie ruchałeś i ci jaja sinieją...

Gość Podszywe rulez :::::::::::
Z zaskoczenia zapodaj jej pytonga do ust

Gość dżenkins
albo niby żartem, dowiedz się gdzie robi zakupy, i ją zaczep niby przypadkiem na warzywnym, i zapytaj, czy nie potrzebuje może ogóra. jak nie zczai przenośni, to na mięsnym powiedz do niej pieszczotliwie "hej bułeczko, nie chcesz mięska?" ta dyskretna dwuznaczność powinna jej dać do myślenia... jak to nie zadziała, to na kosmetykach przy prezerwatywach zapytaj niby nigdy nic o jakieś nowe prezerwatywy "hej, widziałaś te prezerwatywy? bo chętnbie bym cię poruchał?"

Nie potrzebuję uwag durnych bajkopisarzy. Z prostactwa i z proponowania "numerku" właśnie wyrastam. To jest zadanie ze sztuki, a nie z zoologii.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a może taki motyw: po tej naszej stresującej pracy przydałby nam się wypad do spa/ aquaparku ? znam taki fajny basen/ aquapark z kameralnym spa. jak się zgodzi to wspólny pobyt nawet na basenie, niekoniecznie od razu w saunie, bardzo rozluźnia przez bliski kontakt ledwo co ubranych ciał. Każdy krok dalej - jacuzzi, sauna oznacza większą gotowość do zbliżenia. Jak już się zgodzi się na basen możesz zainwestować, zamówić pokój żeby: było pójść gdzie odpocząć po spa (taka nawijka) a naprawdę oczywiście na seks. Jeżeli zgodzi się pójść do pokoju to już żadnych dalszych wstępów nie potrzebujesz

Gość dżenkins
"W jaki sposób mam taktownie zaproponować posunięcie się trochę dalej? Przecież nie powiem przy kawie, że właśnie zamówiłem pokój w hotelu i jak chce, to jazda" "Z prostactwa i z proponowania "numerku" właśnie wyrastam." Bardziej się staraj, robisz to źle :D

@ritmo11 „Od krótkiego czasu rozpoczęliśmy romans z koleżanką z pracy." A ona o tym wie?