Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa1311

GRUDNIÓWKI 2011

Polecane posty

Sylwia robie go pierwszy raz i nie mam pojęcia co z tego będzie jeśli pychotka to napisze. szkoda ze teraz muszę długo czekać jak zgęstnieje

Ok ;) Ja dzis znow zrobilam sernik na zimno ;) ale jak to Twoje ciacho bedzie dobre to na weekend bym mojemu zrobila ;) daj znac I z gory dziekuje;););)

hej!!!:D jestem.....................uffff ale mialam dzien:D o 8 pojechalismy ze znajomymi do lasu na grzyby, na miejscu bylismy o 9 do 12 chodizlismy po lesie:D:D o 13 bylismy u nich-rozpalilismy grilla i tak uplynelo do 16-nikt nie mial sily nic robic po takiej wycieczce- a w lesie raz z gorki raz pod gorke:D potem pojechalam do kolezanki i dopiero wrocilam do domu:D mezula tylko mnie zawiozl do niej i pojechal do domu spac:D niby dwa razy w tyg gra w pilke-wiec kondycja ok ale grzybobranie go wykonczylo:D za duzo swiezego powietrza:D a ja czuje sie wysmienicie- dzidziaka tak wykolysalam,ze przez najblizsze dwa dni bedzie spal;) no ani glodna nie jestem po grillu, ani co...wode grzeje, wykapie sie i do wyrka-dac noga odpoczac:D:D

a ja wybrałam się dziś do centrum miasta na...paradę smerfów:) fajnie przypomniec sobie stare dobre czasy:):):) a teraz coś bym zjadła tylko sama nie wiem co... hmmm....

he, he często mam to samo:) teraz robię parówki zapiekane z serem i ziołami:)

Dzien dobry !!! Jak tam Kobietki....widze ,ze nadal cisza po weekendzie ;) Jedni w galopie praco a inni byc moze jeszcze spia....choc w Polsce juz 11. ...to moze nie...zycze milego poniedzialku !!!!

he, he:) Sylwia, ja nie mam z tym problemu:) Póki co boję się, że w czwartek lekarz mi L4 będzie chciał wcisnąc, a ja mam zamiar do końca września pracować:) Mieliśmy na weekend skoczyć nad jezioro, ale pracy na budowie jest trochę,więc raczej nic z tego...

Olcik ;) To dobrze, bo przynajmniej sie tak nie nudzisz... Ja juz czasem sama nie Wiem co robic ... Wysprzatany domek na blysk, nawet z szafek w kuchni wszystko powyciagalam I pomylam ...poprane...sernik w lodowce...no za cholere czasem nie Wiem co ze soba zrobic ;( ciasta kolejnego robic nie moge...myc okna 2 raz w tyg. nie bardzo ;( czasem mi n glowe boje row no....siadam wtedy I kupuje kolejne rzeczy do pokoju dla Lajlusi, Maz wraca do domu a tam znow na koncie mniej ;)....ojjjjjjjjj

ja jeszcze nic nie kupiłam, dla mnie za wcześnie na takie zakupy, jak już będę na zwolnieniu to będę się delektować zakupami:)

Witam:) ale cisza... ja dzis nie ide do pracy, robie sobie wolne:) wczoraj w pracy brzuch mi twardnial, w nocy tez nie spalam za dobrze, zadzwonie sie umowic do mojej dr, pewnie za male dawki mg albo cos, nie wiem-sama go wiecej brac nie bede-zapytam co i jak:) takze dzis bedzie relaksik w domu:) pieprze, nie bede sie tak jak wczoraj w pracy meczyc, wstawac, siadac...eeee dzien lenia dzis:D

hej dziewczynki właśnie zajadamy śniadanko bo strasznie zgłodniałyśmy bardzo. w poniedziałek po pracy poszłam do siostry z ptasim mleczkiem i powiem ze bardzo im smakował wiec jednak była to pychotka

Hej, a ja byłam na pobraniu krwi i dałam mocz do badania. Trzeba sprawdzić co tam się u mnie dzieje. Na glukozę pójdę w piątek lub w przyszłym tygodniu

Dzien dobry Mamusie Pelepetka to czekamy na przepis na to ptasie mleczko:) Ja po sniadanku leze sobie przed tv a pozniej prasowanko i pakowanie bagazu bo jutro wyjazd do siostry a w czwartek rano nad morze:) już się ciesze:):):) jeszcze tylko musz cos Mojemu na gotowac cos żeby nie padl mi z glodu bo niestety ale On nie moze że mna pojechac bo urlopu nie dostal. Ale odpocznie sobie ode mnie:) Wczoraj bylam w pracy zawiezc zwolnienie- fajnie mnie przyjeli wszyscy mowili że ciaza mi sluzy i wogole, ale powiem wam że strasznie mnie ten wyjazd autobusami zmeczyl:( A na obiad dziś beda nalesniki z dzemem bo... Mam straszna ochote;););) Pozdrawiam i milego dnia

ja wlasnie siedze jeszcze w szlafroku i gadam z siostra na gg:) jak bede wracac od dr to kupie sobie swiezy chlebek w lidlu bo mam ochote na taki cieply chlebek z maslem, pomidorem, cebulka i piperzem ziolowym:D:D:D:Dmniam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do szefowej juz zadzownilam, ze mnie dzis nie bede, teraz musze sie zarejstrowac do lekarza:D

PTASIE MLECZKO 15dag pokruszonych herbatników 5 łyżek masła 2 łyżki żelatyny 1 szklanka gorącego mleka 1/2 szklanki cukru pudru i szklanka śmietany 18 i jogurtu naturalnego herbatniki wymieszać z roztopionym masłem, włóż do tortownicy i schłodz. żelatyne rozprowadzić w odrobinie wody zimnej połoczyć z gorącym mlekiem, zagotuj,dodaj cukier puder ostudz. połącz mleko ze śmietaną i jog. wymieszać i odstaw w chłodne miejsce. gdy zacznie teżeć, zmiksuj i wylej do tortownicy wstaw do lodówki gotowe. ja na wierzch dałam owoce i zalałam galaretką

och ja zrobilam z podwojonej ilości bo nie chcialam takiego płaskiego a tortownice mam na klasycznej wielkości tort

Ania mi nibby nie wybilo-tzn masz na mysli czy jest wypukly? nie nie jest, ale jest twardy do okola i widac dno;)i pod bluzka sie odznacza:) sie zarejstrowalam na 10:30 do dr a teraz na sniadanie jem wczorajszy obiad:)

ponoć pępek wybuja dopiero jak dno macicy jest na jego wysokości/lub powyżej, czyli u nas to już niedługo, ale nie zawsze się tak dzieje. Ja mam nadzieję, że mi nie wyjdzie do przodu:) teraz mam taki własnie głęboki, brudy w środku rozprostowane:) A tu link a propos wysokosci dna macicy: http://ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=308&Itemid=103