Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa1311

GRUDNIÓWKI 2011

Polecane posty

hej dziewuszki wierciłam sie tej nocy ojjjj !!!!!!!!!!!!!!!! stękałam mężowi na łóżku i biedaczek nie spał zemną :O ale teraz już jest dobrze i robimy śniadanko znów tosty :) dziewczyny jak wy wszystkie na raz bedziecie w szpitalu to z kim ja tu bede pisać !!!!!!!!!!!!!!

Melduje się i ja! Noc jako tako że 3 razy wstawalam, ale zanim zasnelam to musialam do toalety że r razy- masakra jakas. Do tego nogi mi w nocy jakoś tak cierpna i pozycje trzeba zmieniac często, ale z boku na bok ciezko się przewrocic bo tu i tam boli, wiec troche to trwa, no to się Krzysztof za kazdym razem budzi, bo mysli że się cos dzieje- biedny się nie wysypia:/ No nic trzeba się ogarnac, sniadanko zrobic, i zaczac dzialac.

Jestem...!!! Wstawanie dzs ciezko mi szlo...I pospalam do 8:20 jak nigdy!!!! Cala noc snila mi SIE TA dzieczyna ze skurczami...I mnie wszystko bolalo....;( Ale nad ranem te dwie godzinki spalam naprawde DOBRZE! Teraz pos sniadanku kawke spijam...I meza mam dzis przy sobie ...wzł. Dzien wolnego;). CO SIE OKAZALO LIKWIDUJA TEN DZIAL W KTORYM ON JEST TLUMACZEM...I NIE BEDZIE JUZ PODROZOWAL DO INNYCH KRAJOW...;) ZA to NIE wiadomo gdzie nas teraz wyrzuca....gdzie BEDZIE jego nowy przydzial....NIEMCY??? oj chcialabym BO do POLSKI blisko;) NIE chcialabym NA Cypr...tak DALEKO ;( no zobaczymy czo przyniosa kolejne miesiace. Milego dnia Mmuski ;)

Aniu ze mna bedziesz pisac:D Witam sie i ja z rana!u mnie noc zupelnie nie przespana:( Mezusia babcia wczoraj zmarla i jutro leci na pogrzeb...tak myslelismy czy ma leciec czy nie...rodzice absolutnie sie nie zgadzali no ale ja sie dobrze czuje a wiem, ze byli z babcia bardzoo, bardzoooo blisko i chcial byc na pogrzebie wiec jutro leci... nie mam sily dzis na nic...oczy mi sie zamykaja nie wiem po co ja do tej pracy przyszlam...moglam siedziec w domu...ehhh, moze wczesniej sie urwie

Dziewczyny wlasnie ogladam wiadomosci...ZA 8 dni w UK wchodzi ustawa o prawie wyboru porodu...taw cesarka NA zyczenie....'!!!!!!!!!!

ANDZIA!!! to co Ty tam JESZCZE robisz kobieto!!!! Wez sobie dzien wolny...I zrelaksuj SIE troche w domu przy szklance cieplej herbatki!!! PRZYKRO mi z powodu MEZA BABCI ;(

a kuzwa nawet nic nie mow!!najgorzej bo koelzanka jedna jest chora i nie zabardzo pasuje mi wychodzic...wiesz moge pow, ze ide i pojde przeciez nikt mnie sila nie zatrzyma ale tak troche nie fair to bedzie a w sumie w domu co bede robic-przed kompem siedziec...wiec chyba posiedze a najwyzej weekend w piatek zaczne;) zreszta nie wiem...nie chce mi sie nawet z abarzdo myslec...cholera no!!!przez to ,z e nie spalam jestem jakas taka jakbym w leb czym dostala :O

w leb CZYMS dostala;) mialo byc.... dobrze, ze szefowej poki co nie ma to luzk, gadamy o dupie marynie...wiecie co wczoraj zrobilam? rezerwowalam mezuli bilet i zamiastr jego imienia zabukowalam na swoje....przyjemnosc zmiany imienia w Ryanerze (ale odmienilam ladnie;)) 110 euro!!!!!!!!!!!!!!no myslalam, ze mnie wczoraj rozniesie- a najgorzej bo nawet nie moglam na nikogo zgonic:O

A ja strajkuje dzisiaj i nie robir nic! Niby spalam a się nie wyspalam,(a wlasnie snilo mi się że mi wody odeszly-za kazdym razem jak wstawalam szukalam plamy na przescieradle:) )niby tyle mialam zrobic, a wstawilam pranie i mi przeszla ochota na prace. Także coz, siedze pije kawe tylko obiad jakis bedzie trzeba wymyslec- moze jakas domowe pizze, albo zapiekanke ziemniaczana- do 17 mam czas wiec cos wymysle. Ania Przykro mi z powodu Babci Meza :( ja boje się o swoja babcie (mame mamy) ostatnio kiepsko się czuje, a mowi że czeka na prawnuczke, bo prawnuka już ma- no i boje się że jak się doczeka, to już moze dlugo nie pozyc:( ale jestem dobrej mysli. Sylwia A jak dziś Twoja mala- nadal taka ruchliwa?

ANDZIA znam ten Bol....rok temu przed swietami napisalam swoje stare nazwisko zamiast nowe...a dowod JUZ byl niewazny tylko passport z nowym....tez zaplacilam....ZA zmiane;) wku...wiona jak NIE Wiem ;) Od wrzesnia do Lodzi Lata wizzair NA szczescie I JUZ NIE bede musiala z tych deblinych linii ryanair korzystac!!!!!!!!

Klaudus masakra...kazdego dnia to samo....zwlaszcza po ran eject kawie;) Ale mam wrazenie ,ze wczoraj w nocy troszke pospala...

Kawa jest pobudzajaca- moja wczoraj od 21do polnocy taki dala wystep że szok- tu nozka tam tylek to znow cos trafilo mnie w watrobe:) ale mile uczucie;)

Witam dziewczynki ja tylko parę słów jestem na patologi ciąży mam właśnie ktg robione w nocy i rano nie czułam Julki wogóle i mam skurcze nie regularne boli mnie krzyż zadz. do mojej gin. kazała mi natychmiast jechać do szpitala Narazie nic więcej nie wiem odezwę sie jeszcze.

Niunka....JESTESMY z Toba ....;););) Pamietam ,ze jestes pod dobra opieka...I pewnie niebawem bedziesz sciskac swoje malenstwo...

No moze Niunia bedzie nastepna rozpakowana mamusia- a my Sylwia chyba faktycznie w ta pelnie urodzimy:):):) hihi

Anka narazie to ja mam czas na relaks;) obiad zaczne robic tak kolo 15. Mysle nad zapiekanka ziemniaczana. Pol godz roboty pol godz zapiekania, syta i smaczna mój na pewno bedzie zadowolony- bo lubi takie wynalazki

Kobiecie w ciazy wypada:) wiec się nie martw. A ciekawe co tam u Bernadety- nie fajnie się czula wieczorem, dziś jeszcze tu nie zajrzala, ma się cos na rzeczy czy jak?

A sylwek ....dzis jest bezplackowy...choc kto wie co mi do glowy strzeli....DZIS BIORE SIE ZA PIEROGI Z MIESEM;)

A ja mialam jeszcze posprzatac, ale jakoś tak slabo się czuje. Glowa mnie boli, wszystko z rak mi leci i spac mi się chcę a wstalam 3 godz temu