Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa1311

GRUDNIÓWKI 2011

Polecane posty

Plusy: jest zajebiste do małej kuchni, bo jednak te z rozstawnymi nogami zajmują w pizdicz dużo miejsca. Tylko, że tym nie przejedziesz, jak postawisz, tak musi stać, a żeby przemieścić musisz dziecko wyjąć - więc kolejny minus za brak mobilności z dzieckiem inside.

http://www.ceneo.pl/;01512135359-10.htm biedronka poczytaj:) tez mi sie ten kinderkraft podobał dopóki tego nie przeczytałam my dalismy ksiedzu za chrzest 100 zl ale oddał nam i powiedział,że mamy małej nakupowac pampersów bo dla niego to zaszczyt przyjmowac nowych katolików:) co jak co ale pleban nam sie udał:)

nie chce link sie przesłac...wpisz sobie nazwe w wyszukiwarce na tej stronie i tam sa opinie użytkowników:)

Ewa my mamy to krzesełko BabyDesign ale jeszcze go nie wypróbowaliśmy. Na razie mały je w leżaczku. Krzesełko dostaliśmy po chrześnicy męża i nie wiem jak inne krzesełka ale to jest z lekka wytarte (tapicerka) i ma bardzo porysowaną tackę. Nie wiem czy to wina użytkowania czy krzesełka. Ale ogólnie wygląda solidnie.

Pooglądałam,poczytałam i jak na razie najbardziej odpowiednie wydaje mi się jednak te i ciężko będzie je przebić ...jednak wciąż czekam z kupnem , może Wy macie lepsze typy ;-) http://allegro.pl/krzeselko-bambi-2012-baby-design-wkladka-film-i2340738610.html Milena dzięki sama znalazłam opinie i już mi się tamto krzesełko przestało podobać :-)

No ja narazie się nad krzesełkiem nie zastanawiam. Bo w sumie póki dziecko nie siedzi to i tak się nie używa takiego krzesełka prawda??

Krzesełka niby są od 6msc . Jednak te które ja oglądam mają możliwość ustawienia w pozycji półleżącej . I jeśli dziecko jeszcze nie siedzi , można je w nim karmić w tym właśnie ułożeniu. Ja teraz się rozglądam co jest na rynku, jakie ceny , atesty , opinie. A kupić chcę jak już wrócimy do Polski ( tu mi kolejny mebel nie jest potrzebny) czyli końcem lipca....teraz mała je w leżaczku ;-)

Jestem Ja karmie Baske w lezaczku, podkladam jej jasiek żeby nie na lezaco, probowalam w wozku na siedzaco, ale leci na boki i karmienie z ciaglym poprawianiem to masakra. A tak zjada i wyciagam jasiek i ok

Czopelek wiekszosc krzeselek ma pozycje jak fotelik samochodowy

Hejka dziewczyny :) Ale jestem naładowana i wściekła masakra widziałyście ten filkik na fb który wrzuciła Asia massssaaaakra!!!!!! Ja nie moge zaje bym s ke !!! QAż nie moge się opanaowac taka estem wsciekła! a tyle kobie tak pragnie dzieci a nie moga miec (moja przyjaciólka :( ) Dobra trzeba sie uspokoic .... Ja także planuje kolejnego dzidziuśka ale dopiero jak Wikunia będzie miała ok 4 latek :) chyba że wczesniej coś zaplanujemy :) A tak po za tym byłam u gina i biore tabsy Novynette che być pewna że nnie będzie żadnej niespodzianki :P bo przez 2 lata min nie możemy - konflikt :(( Co do chrztu my aliśmy 50zł ale to i tak dużo za to jak potraktował nas kościelny ale opowiem później bo mała coś się chyba budzi :P Aguś ty też miałaś jakąś nieprzyjemną sytuację podczas chrztu???

Kasztanka Dlatego ja tego linku nawet nie kliknęłam bo serce pęka. Mąż wczoraj mówił, że jest na fb takie coś.

Nie wiem jak można nie potrafie tego zrozumiec i jeszcze ktoś patrzył na te sceny i nagrywał a później z uśmiechem wrzucił do sieci cos wstrętnego tego po prostu nie da się opisać !Chce mi sie płakać i walić pięściami ze złości i bezsilności.... :(

cześć Mamusie:) ale się coś źle czuje wymiotowałam okropnie nie dobrze mi chyba mi coś zaszkodziło :( dziewczynki jak na złość cały dzień nie grzeczne . Sylwuś-my daliśmy na ślub 600 zł a na chrzciny 50 zł bo się wkurzyliśmy na naszego księdza z parafii bo nie ochrzcił mojej bratanicy bo brat i bratowa mieli wtedy tylko ślub cywilny takich sytuacji nie powinno być że ksiądz nie chce ochrzcić dziecka co taki Aniołek jest winny . 100 zł wystarczająco . karolkajolka-kiedyś myślałam o tobie jak sobie dajesz radę z dziećmi? Sylwia-ja nie oglądałam tego filmu do końca popłakałam się zabiła bym tą sukę.Dobrze że jej dziecko odebrali. Beti-my mamy podobne jak Tobie się podoba :)jestem z niego zadowolona Juleczki jeszcze w Nim nie karmiłam :) karmie w foteliku :)

Sylwia to nagrywała jej koleżank,która musiała sie zawziąc i to zrobic by miec dowody...poszła z tym od razu na policje...a musiała czekac bo za samo uderzanie poduszka nic by jej nie zrobili...uderzanie reką i noga dopiero jest karalne... maleństwo miało wtedy 10 mies ,teraz jest w rodzinie zastepczej i ma sie ponoć bardzo dobrzea ta suka ma wyjsc w listopadzie i ma miec sprawe czy dostanie dziecko zpowrotem!!! Ja bym jej Q...ie dała zakaz zbliżania sie do jakiegokolwiek dziecka i wysterylizowała!!!...tłumaczyła sie frustracją i tym,że jest niezamęzna! ja ryczałam jak głupia...najbardziej jak to dzieciątko z litoscia sie chciało do niej przytulic a ta je tak traktowała i jak odpychała jego rączki!I na poczatku to co się teraz dzieje z tym maleństwem ale film jest z maja 2011. ja np niechcacy drapne moja mała i juz mam wyrzuty sumienia...jak tak mozna! a my koejna dzidzie planujemy tak od listopada,żeby na nasz koscielny już pomykała:D

cześć Mamusie :) u Nas dziś było tylko jedno karmienie w nocy a raczej wieczorem o 10 30 i całą noc spała do 6 45 :) spała by jeszcze tylko Amelka się obudziła i przyszła do Nas i zaczęły się śmiechy :) teraz leżą na łóżku i sobie rozmawiają :) w nocy jak się nie budziła to patrzyłam czy oddycha mamy chyba tak już mają :) Milena-a kiedy planujecie kościelny ? co do filmu mam takie samo zdanie jak ty powinni jej jajniki podwiązać żeby nigdy nie mogła mieć dzieci . trzymam kciuki za Was dziewczyny które chcą mieć jeszcze dzieci będę się cieszyć razem z Wami :) kochane powiedzcie mi jaki rozmiar pieluszki używacie ?my 3 ale są tak w sam raz mąż kupił wczoraj 3 ostatnią paczkę i 4 będziemy używać :)

Hej Ja tak szybko bo zalatwiac becikowe idziemy Po szczepieniu ok. A co do pieluch też na 4 bedziemy przechodzic. Bo trojki od 4-9kg a 4 sa już od 7 wiec bedziemy też zmieniac.

kasztanka mam pytanie.. w twoim wpisie jest mowa że przez 2 lata min nie możesz bo konflikt ?? chodzi o konflikt serologiczny ?? pytam ponieważ u mnie był konflikt ja a- mąż a+ i dziecko też a+ to tego samego dnia w szpitalu dostałam zastrzyk w pośladek. I jeśli to o ten konflikt chodzi to czemu 2 lata nie można ?? przepraszam jeśli źle zrozumiałam wpis styczniówka

Gość pelepetka 123
witam moja mała chuda i długaśna wiec my dopiero przeszlyśmy na 3. jeszcze nie dawno jak ją warzyłam to było 5.7kg

widze ze sie grupka zbiera na kolejne za ciazenie hihi ania przysłałas nam brzytka pogode wiec wracaj do kraju i zabierz słonce ze soba

dziewczyny podawałyście może brokuły maluszkom ? my byliśmy w 3 dużych sklepach i nie było :( wiem że są z gerbera nawet myśleliśmy że może je wycofali .

Hejka my tez jeszcze 3ki uzywamy, sa chyba juz tak na styk, kupie juz 4ki zobacze jak duza jest miedzy nimi roznica , Młoda nieco ponad 7kg wazy te nastepne sa od 7 az do 18 kg a ja wole taka pogode niz takie upaly jak byly ostatnio, w miescie sa one nie do wytrzymania :/ byleby nie padalo a tak to jest super i przed sloncem Mlodej nie musze zaslaniac :)

WITAMY ;) NIUNIA my uzywamy nr 4 od miesiaca...bo SA wyzsze""" a MOJA jak sie obsruta to po pachy ;) tak wiec te SA duzo wygodniejsze;) ( dziewczyny dziekuje za wszelkie odpowiedzi odnosnie chrztu...zdecydowalismy ,ze damy 150 zł ) MOJA z samego rana takie cuda odwala ze szok ;) wytrlala sie z maty pod moje nogi...potem pod stol I tam GADALA do nowej PACZKI pampersow nastepnie, przywedrowala z powrotem na mate I hulabula byla atakowana ;) a ja posikuje ze SMIECHU I ja nagrywam bo wlasnym oczom nie wierze!!!!

u Nas pogoda okropna cały czas pada :( dziewczynką nadmuchaliśmy basen i wrzuciliśmy kulki i frajda jest :)

NIUNIA JESZCZE nic nie podaje tylko kaszke od rana...bo tylko na Nia nie bylo reakacji kolkowej, doctor kazal JESZCZE raz zaczac nowe pokarmy od 5 mca ( gdyz Layla miala kolki) reakcja na marchewke byla okropna...placz prykanie prezenie jak przy kolakach. Wiec za tydzien znow po troszeczku...zobaczymy...jak nie da RADY to po 6 mcu ;( BOJE SIE ALE MUSZE...