Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruda Zardzewiała

dwa lata temu załozyłamtu topik.....

Polecane posty

czy zamieszkać z facetem, który ma dwoje dzieci (kazde z inną)... Oswiadczam, ze zaryzykowałam mimo waszego odradzania :P i bardzo jestem szczęsliwa:) dzis mamy 3-miesięczną córeczkę w lipcu slub cywilny, bo na wielkie wesele nie mamy kasy... ale moze kiedys.... Pozdrawiam!!!!

Gość to samo czyli co
zajrzyj tu za 10 lat i wtedy zobaczymy

Gość Szczęśliwa do czasu
Czwarte dziecko też będzie miał z inną. :)

Gość dfsdgfdgerdrete
A jest on bogaty chociaż żeby coś potem zostało?

Gość Ptasiek, a ja jestem
feministą i nie jestem sama. Mam nawet dwóch facetów, jednego oficjalnego, drugiego w ukryciu i na wakacjach też zawsze jeszcze jakiś się przypałęta do zabawy. Na samotność nie narzekam.

Ruda ja przynajmniej swojego faceta rozprawiczyłam, a ciebie Twój ruchał po umoczeniu w dwóch innych dupach. Hahahaha! :)

Do tego ma trzy bękarty. Co za wstyd. :P

Gość ohohoh.
pocisked ;d

Mówi o kurestwie ta co dała sobie zrobić dzieciaka bez ślubu. :D

chwalisz się, ze go rozprawiczyłas.... a sama co sobą reprezentujesz.... a teraz ty się walisz na prawo i lewo i w czym jestes lepsza?! bo nie masz cyt. bękartów?!

Gość Radek 21 z Wałbrzycha
ruda to nie ladnie,bo w 2009 pisalismy razem na gg.

Mam się czym chwalić, bo faceta mam porządnego. :) A od tego twojego gorszego już chyba znaleźć nie można było. :o

do autorki__powodzenia i wiele szczescia.sliczne malenstwo ?

@ines73 oj przesliczne.... kiedys byłam leniuchem, który lubił spać... etraz w podskokach wstaję, by przewinąc, czy nakarmić Blankę nawet o 3.00 :)))

"Tetraz w podskokach wstaję, by przewinąc, czy nakarmić Blankę nawet o 3.00" A moja koleżanka po urodzeniu córeczki nie musiała wstawać w podskokach, bo mąż jej dziecko do łóżka przynosił na karmienie. Ten twój konkubent miał już 2 dzieci i powinien bardziej pomagać... Chyba nauczył się przy poprzednich przewijać. No chyba, że miał gdzieś tamte dzieciaki. Ale to tylko moje czepialstwo. :P

Gość wińcia
tj tzw radość macierzyńska całkowicie oślepiała przypływowa radość facet narobił bachorów, nie ma kasy a ta szczęśliwa pewnie jesteś również szczęśliwa jak wysrasz kształtnego balasa do sedesu

Co wy wiecie o moim związku.... to co piszecie.... jest załosne.... :P tyle w was zawisci.... załozyłam ten topik, po to by uswiadomić wszyskim, ze najlepiej słuchac głosu serca :D

@ Ptasie, a ja jestem piszesz o kolezance, bo Ty pewnie nie masz dzieci.... Twoj ton jest tak wredny, ze az strach pomyslec jakim jestes człowiekiem... ale zwisa mi Twoje zycie....

A co jest w tym takiego cudownego i dobrego? Dziecko to prawie każdy facet zrobić potrafi. Inny też by cię "zapylił". Ten jest z doświadczeniem w majstrowaniu dzieciaków, ale to żaden plus.

sliczne imie......powodzenia i badz szczesliwa :)

Gość wińcia
a płaci na tamte dzieciaki które narobił innym babom ? pewnie nie albo wysmętnia 300 zł bidula :O ja pierdykam, ja takich dzieciatych co lubią poruchać to mogłabym mieć na pęczki może spotka kolejną którą uszczęśliwi dzidziusiem a ty zostaniesz w kolekcji byłych

Pewnie, że nie mam. W życiu bym nie zrobiła z własnego dziecka bękarta. Dzieci rodzi się po ślubie w pełnej rodzinie, gdzie jest mąż i żona.

a dlaczego tak generalizujecie? nie znacie przyczyn, dlaczego nie jest z poprzednimi kobietami.... a Ty "Ptasiek, a ja jestem" przyznajesz się ile masz facetów i ty tu mówisz o dzieciach po slubie????????????/ szczyt hipokryzji!!!!