Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruda Zardzewiała

dwa lata temu załozyłamtu topik.....

Polecane posty

Gość Ptasiek, a ja jestem
"a płaci na tamte dzieciaki które narobił innym babom ?" Oto jest pytanie. Ajajajajaj! Ile będzie musiała teraz własnemu dziecku odjąć od buzi i mniej zabawek kupić żeby tamte inne dzieci też miały. No chyba, że facet będzie ryzykował i pracował na czarno.

Gość jaka żółć
Ptasiek a ja jestem - jaka żółć normalnie z Ciebie wypływa, że żal serce ściska. Chyba nie do końca szczęśliwa jesteś w tych swoich 'romansach'. A ten facet mówisz, że porządny tak? Szkoda gościa

"przyznajesz się ile masz facetów i ty tu mówisz o dzieciach po slubie????????????" No. Przecież mówię o dzieciach, a nie o seksie. :P Dla dziecka najlepiej jest jak się rodzi po ślubie. :)

Gość wińcia
pytam sie ile płaci alimentów ? pewnie nie napiszesz prawdy żałosne i jeszcze zwracasz uwage osobie która uważa że trzeba mieć dzieci po ślubie że ma facetów pipidówo ze wsi :D można mieć faceta , uprawiać seks i nie mieć dzieci wiesz o tym ? tak żyją ludzie nie jak ty albo twój facet co bzyknie to ciąża i alimenty :D

Gość YREKKKKKKKKKKKK
nie osmieszaj sie :O tylko 2 lata z dzieciorobem i juz po roku dalas mu zrobic 3 :O pogadamy za jakies 3-5lat :O idiotka!

nie miałam o tym pojęcia, ze mozna bzykać się i nie mieć dzieci! dziękuję, ze mnei uswiadomiłas/es!!!! czy masz dla mnei jeszcze jakies złote rady, oprócz tego, ze mam pozwac Go o alimenty i isć w pizdu?

Gość wińcia
pobyła z nim pare miesięcy i dała sobie zrobić dzieciaka bo przecież ciąża trwa ,nie ? :D 9 miesięcy ja pierdoIe jak niektóre mało potrzebują do szczęścia :D

Gość wińcia
i pewnie nawet w życiu orgazmu nie miałaś :D bo nie wypada wypada natomiast rodzić dzieci , prawdopodobnie w tym roku jeszcze cie zapłodni na czwarte

Mi osobiście też się wydaje, że Cię zostawi, takie śmiecie jak on sie nie zmieniają. Ciekawa jestem czy chociaż interesuje się dziećmi z poprzednich związków. Wasza córka ma dopiero 3 miesiące, więc się nie podniecaj że jest tak cudownie bo może już rozgląda się za jakąś nową dupą, oczywiście równie naiwną jak Ty czy dwie poprzednie.

"Nie zrozumie Cię nigdy." I całe szczęście, że są tacy co nie rozumieją takich Rudych, bo ona jest jedną wielką naiwniarą. A właściwie nie jedną, bo wiele jest kobiet takich jak ona. Niejedna myślała, że facet się zmieni pod wpływem miłości i potem budziła się z ręką w nocniku.

Nic nie musiałam zmieniać.. Nie tylko ja widzę twoją naiwność.

Gość wińcia
taki facet który zanurza sie w tzipach i płodzi dzieciaki każdej partnerce jest walnięty może ma słabość i lubi kobiety , tak podejrzewam na autorce nie poprzestanie, juz znam ten gatunek facetów na pewno szuka dopy kolejnej do zamoczenia może lubi młode które sie w nim zakochoją i popuszczają szpary na pewno znajdzie kolejną

Aneto, dlaczego tak generalizujesz? z pierwsza wpadł jako gówniarz... ale płaci alimenty i spotykają się co weekend. a druga.. to juz dłuuuuuuuuuuuuuuga historia... zbyt wpiepszała się rodzina... mieli wyznaczoną datę slubu, ale dlatego, ze nie miał własnosciowego mieszkania (bo mieszkał z matką) rodzina odradziła jej slubu.... potem uknuli, ze ona poroniła...ale to nei była prawda, kiedy urodziła to On skierował sprawe do sądu, w celu przeprowadzenia badan dna. wygrał! płaci teraz alimenty, ale ona utrudnia mu spotkania z synkiem. niebawem kolejna sprawa o widzenia z jego powództwa..

Gość YREKKKKKKKKKKKK
ale pochwalila sie? pochwalila :D w sumie nie my zapier dalamy na kolejne bekarty -ale taka tepota mysli ze to juz na zawsze :D

Gość wińcia
och jaki ten świat okrutny , uczciwy prawy facet a wszyscy go krzywdzą :D tak wygląda naiwniara, a jak nadinterpretuje wszystko na korzyść chłopa , trzeba go będzie beatyfikować , taki cudowny :D

Autorko bądź ostrożna w tym związku, skoro już taki wybrałaś. Bo faktycznie czasem różnie może być, też uważam że tacy ludzie raczej...się nie zmieniają. Owszem nie znamy powodów dla których zakończył związki z tamtymi kobietami....ale jednak. Skoro już wybrałaś i tak żyjesz to jednak życzę, żeby było bo Twojej myśli. Przykre jest to, że u Was wyrażenie innej opinii wiąże się z bluzganiem i wyzywaniem od najgorszych. Nie wiem czy już naprawde nie można inaczej....

Gość wińcia
i pewnie bierze zasiłki i zapomogi bo prawnie jest samotną matką a podatnicy muszą robić na takie zakochane szpary

Ale bajeczki ci naopowiadał. Swoją drogą, że tyle lat się facet nie nauczył prawidłowo gumki zakładać i po pierwszej wpadce miał jeszcze dwie...

Gość wińcia
Ptasiek, a ja jestem - :D wpadka za wpadką , normalnie jak zwierzęta :D

Gość YREKKKKKKKKKKKK
wroc za kolejne 2 lata i powiedz co u ciebie :classic_cool: 10 dzieci i 5 konkubent :O pozdro, powicz antykoncepcje :D

Gość YREKKKKKKKKKKKK
pocwicz* - mozesz nie zrozumiec o czym pisze :O