Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruda Zardzewiała

dwa lata temu załozyłamtu topik.....

Polecane posty

Gość wińcia
cieszy sie że ją nie ruchał jak była w ciązy i jest pewna że nie bzykał innej normalnie pustak ze wsi :D

Nie wiem czy Bóg też tak nieładnie do kogoś by się zwracał Noxelio, a jeśli tak to chyba jakiś podrabiany ten Twój Bóg...nie ten taki prawdziwy:) dobrej nocy i dużo szczęścia (wszystkim)

Gość Ptasiek, a ja jestem
Jej chyba chodzi o to, że Ruda dawała takiemu dzieciorobowi, a nie o sam seks. To z kim to robisz też jest ważne.

Gość I tak uważam, że nie ma co się
cieszyć z patologii. :o Jak laska się cieszy na to, że facet się o nią troszczył w ciąży to jest coś nie tak, bo wśród normalnych ludzi to norma.

Gość (za)wzięta
czepialiście się go, to napisała że jest dobry i całą resztę, to musicie teraz czepiać się słówek, że dbał w ciąży, że nie wiem co jeszcze... macie manię czepiania się, zawsze musicie. musicie i już! udowodnić komuś, że nie ma racji, że nie ma prawa do szczęścia, że każda radosna chwila w jego życiu to jakieś urojenie. urojeni to wy jesteście, ja pierrdole, co trzeba mieć w głowie, żeby ziać taką nienawiścią do drugiego człowieka? no nie wiem, aż tak was los skrzywdził? a może po prostu macie za dużo w życiu, do tego stopnia że tego nie doceniacie? nie wiem, nie wiem, nie wiem. :o ale z tym leczeniem to ktoś tam wyżej miał rację ;)

Gość (za)wzięta
a Tobie autorko to ja radzę zamknąć temat i nie wkoorwiać się już tymi debilami :classic_cool:

ja to wiem.... nie przejmuję się tymi docinkami... tylko obawiam się, ze jest tu wielie osób, które na prawde podejmują decyzje po konsultacji tutaj z tymi zawistnymi ludzmi... stąd mój apel isc za glosem serca :)

Gość fdgsdefse
Ja znam jedną taką z dzieciorobem. Facet uciekł za granicę i na żadne dziecko nie płaci. Trzeba myśleć też rozumem, a nie lecieć na podrywacza. Kobiety to lubią oszustów typu agent Tomek, albo biednych facecików których żona nie rozumie. Łykają zawsze przynętę i komplementy bo są głupie.

Gość fdgsdefse
"stąd mój apel isc za glosem serca" O takich co poszły za głosem serca czyta się codziennie w gazetach i nie są to dobre historie.

generalizujecie! a ruda to wredna i zakompleksiona, nie? a blondynka to głupia, tak? a facet, któremu się powinęła noga to skreslony dzieciorób?

Gość fdgsdefse
Każda kobieta mówi, że jej facet jest inny. Tak samo jak każdy alkoholik mówi, że zawsze może przestać pić. Nie ma sensu dyskutować...

Gość specjalista od kobiet
Ja tam się nawet cieszę, jak jakaś głupia dostanie za swoje. Wcale bym nie pomagał żadnym ofiarom przemocy, albo tym co wyjechały z jakimś arabem i potem płaczą. Głupiej i tak się nie pomoże, a traci się niepotrzebnie czas. I przed szkodą i po szkodzie jest tak samo głupia. Te kobiety nie potrafią wyciągnąć wniosków. Tak jak ta więziona i gwałcona przez ojca dziewczyna. Jak się uwolniła to potem za nim płakała. Mówię wam, nie pomagajcie kobietom, bo one lubią cierpieć. Większość z nich ma skłonności masochistyczne i po prostu lubi być poniewierana. Najłatwiej podrywać kobiety będąc kobieciarzem i chamem. Wtedy lecą jak pszczoły do miodu. Sprawdzone.

Gość dziewczynagjkjgh
na kobieciarza poleci tylko kobieta lekkich obyczajow....

Gość kobieta lat 21
najważniejsze że jesteż szczęśliwa. a jeśli można wiedzieć to Twój partner utrzymuje kontakt z tamtymi dziećmi?

Gość specjalista od kobiet
Właśnie, że nie. Cnotkę też miałem. Ale dała mi po pół roku. Kobiety mają skłonności do matkowania i lubią złych chłopców. Jak nie ma dziecka żeby się nim zająć to szuka złego mężczyzny, którego można nawracać. A z nawracania potem robi się romans.

z pierwsza córeczką tak, bo matka nie robi problemów. przyjezdzają co weekend. za rok jej pierwsza komunia. z drugim gorzej, bo bardzo wtraca się rodzina jego ex. teraz jest w trakcie sprawy sądowej o ustalenie widzeń.

Gość kobieta lat 21
to dobrze o nim świadczy. gdyby był łajdakiem tak jak ktoś wcześniej pisał to nie interesowałyby go tamte dzieci. i fajnie ze Ty nie jesteś temu przeciwna.

Gość dziewczynagjkjgh
specjalista po części masz rację znam koleżanki którym tacy imponują. pół roku czekałeś to jednak Ty nie jesteś taki kobieciarz...

Gość wiosenne przesilenie
noxelia weź uspokuj macice bo Ci chyba pieluchy już całkiem na łeb siadły, a z szacunkiem to się jud dawno rozminełaś, o ile kiedy kolwiek go spotkałaś. Z tego co mi wiadomo to Twoja sytuacja też nie jest przykładem porządnej rodziny więc nie oceniaj moralnie innych. dorośniesz to pogadamy. I jeszcze słówko, Boga to ty zostaw w spokoju. Bo osoba wierząca w życiu by takich słów nie urzyła iprzedewszystkim nie skreslała drugiego człowieka. Od oceniania innych nie jesteś, a taką postawą jaką reprezentujesz to sorry ale Ty rujnujesz życie swojemu dziecku. Zwłaszcza że w swoim zadufaniu i egoiźmie nie masz pojecia o byciu matką.

@kobieta lat 21 Nasza Blanka bedze od poczatku swiadoma, ze ma rodzenstwo. i nie sądze, ze kiedys mi wypomni, ze zaufałam jej tacie tak jak twierdził ktos na tym topiku... bo przeciez w przeciwnym razie nie było by jej na swiecie! w uwierz, ze jej mały bezzębny usmieszek jest dla nas dowodem na to ze miłoc jest piękna!!!

Gość nie lubie hipokrytów
najwarzniejsze, ze jestes szczesliwa! i ze ty uwarzasz, ze to dobra decyzja!!!! :)

Gość tgdfgdsgsdcccc
Noxelia - czyś ty głowę z dupą zamieniła? co ty to piszesz za pierdoły? Ty boga wzywasz wampirzyco?? no coś tu nie gra, wampiry nie wierzą w Boga :o a ukochany już ze zmywaka wrócił? długi spłacił? Ty głupia lodziaro, sama rozkładałaś nogi i puszczałaś się a teraz śmiesz krytykować kogokolwiek, porażka :o

Nie rozumiem jak mogą mnie zapewniać, że nasz związek jest skazany na porażkę... wcale nie chcąc postawic się w sytuacji mojego partnera.... :-O

Gość antyNoxelia
dzis jej nie ma... szkoda pojechałbym jej :-O