Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruda Zardzewiała

dwa lata temu załozyłamtu topik.....

Polecane posty

Gość wińcia
zapytaj położną która przychodzi do ciebie jak zabezpieczyć sie przed narobieniem dzieci :D naucz swojego konkubenta zakładania prezerwatywy bo jak teraz w lato napali sie na jakąś laskę to znowu dzieciak :D a tak przynajmniej trochę edukacji by sie przydało

Ruda Zardzewiała, Ja bym Ci radziła uważać, w życiu różnie się układa, i moim zdaniem lepiej kierować się rozumem niż sercem, bo później tylko kłopoty i zranione uczucia mogą z tego wyniknąć. A co do życia Twojego narzeczonego(?) to też nie wiesz jak to było dokładnie, może to trochę podkoloryzował, a Ty to wszystko łyknęłaś.

@wińcia aha i nie pisz ze bylismy 9 miesiecy ze sobą :P po pisałam wyrazie, ze dwa lata temu zastanawiałam się,czy z nim zamieszkać!!!! a nie się związać!!! :D

Gość YREKKKKKKKKKKKK
Reproduktor pewnie powiedzial jej ze starczy jak wymyje piz de po stosunku :O

Gość wińcia
może ma grubego kutasa i każda przygłupia sie w nim zakochuje i rodzi mu dziecko :D

Gość YREKKKKKKKKKKKK
Ruda Zardzewiała- dobra spie rdalaj w podskokach bo naiwna jestes jak dziecko :O zal nam cie!

Aneto, nie jestem z nim od miesiąca... wielokrotnie rozmawiałam z jego matką a nawet znajomymi, którym nie zalezy na jego dobrym imieniu. Pozatym, jestesmy na prawde szczęsliwi! I on nie jest jakims napalonym ogierem na wsvystko co się rusza... :D

Gość wińcia
jestem starom pizdom i mnie jusz twoj ogier bynie dymnol :(

Gość wińcia
a gdzie on zarabia na tą trójke dzieciaków ? utrzymuje jeszcze ciebie ? :D

Gość YREKKKKKKKKKKKK
milcz bo cie wychlostam :classic_cool:

Gość Ptasiek, a ja jestem
"olej ich-----do autorki" W sumie masz rację. Niech się nie uczy zabezpieczać. Będzie większy przyrost naturalny w Polsce o te kilka osób i jej dzieciaki zwrócą nam w podatkach zasiłek jaki będzie brać. :P

Gość wińcia
naprawde chyba nikt cie nie chciał i jesteś zdesperowana żeby chcieć faceta z tyloma dzieciorami i jeszcze mu rodzić i nie jest powiedziane że zakończył reprodukcję :D

Może faktycznie popełnił błędy w życiu....ale może one się już nie powtórzą. Trudno powiedzieć, Ty tego też nie przewidzisz. Ja nie miałabym odwagi związać się z człowiekiem z taką przeszłością, to piszę szczerze. Ale skoro jesteś szczęśliwa, życzę żeby tak pozostało. Pamiętaj też o jednym, że tamte dzieci też już są na świecie i on nigdy nie może sprowadzać ich na dalszy plan.

Gość wińcia
mam 49 lat i jestem dziewicom :(

Gość wińcia
moze utrzymywac i mnie jak ma za malo darmozjadow :) kto wie moze i dam mu trzepnac potomka nr 4 ;)

Aggie85 :D Nie sprowadza na dalszy plan.. Teraz jest w trakcie walki o widzenia z synem, bo ma problem z rodziną byłej... ja go podziwiam, ze walczył o niego! niejeden dzieciorób cieszyłby się, ze skłamała w akcie urodzenia i ma spokój z alimentami, on jednak walczył, by uznać dziecko...

Gość Moja odpowiedź brzmi
O NOXELIA ! Ty za to wysoko mierzysz utrzymanko. A gdzie milosc? Tak mowilas ze ona jest najważniejsza. Dlaczego teraz wykluczasz prawdziwą milosc miedzy autorka i jej narzeczonym. Aaa juz wiem bo jako materialistka uwazasz ze facet całą kasę powinien ladować w swoją utrzymanke, alimenty to za duży uszczerbek w budżecie

Gość wińcia
podszyw ma rację :D na złość autorce dam sobie zrobić 4 dzieciaka sobie :D🖐️

Gość Izolda76
Ja również jestem chętna na krycie przez tego zacnego reproduktora :)

No ok:) Nie mnie oceniać, przecież go nie znam:) Tak jak mówię, ja po prostu nie miałabym odwagi, chociaż nawet nie wiem czy to o odwagę chodzi, po prostu nie chciałabym takiego związku. Za wiele komplikacji, jako kobieta też wierzę że chciałabyś mieć po prostu takie poczucie bezpieczeństwa i że wszystko jest ok. Masz takie? Nie musisz odpowiadać mi, tylko samej sobie. Skoro masz, to myślę że jest w porządku. Na pewno święty nie byl, no ale cóż jesteśmy tylko ludźmi.

Gość Ptasiek, a ja jestem
"Dlaczego teraz wykluczasz prawdziwą milosc miedzy autorka i jej narzeczonym." Bo facet zakochuje się ciągle w innej i do tego robi, każdej dziecko? Nie ma między nimi niczego szczególnego, bo to samo miał on już 2 razy. To czy to miłość, czy zauroczenie okaże się po 4 latach jak minie pierwsza fala pożądania. Na razie autorka myśli macicą i do tego jeszcze doszło macierzyństwo, więc łyka wszystko.

Gość Moja odpowiedź brzmi
Autorko, nie przejmuj sie tymi zawistnymi komentarzami. Przeciez związanie sie z facetem bez przeszłości nie daje gwarancji, ze w przyszłości wszystko bedzie sie układała. Zdecydowalas sie na bycie z nim i jestes szczęśliwa, a co bedzie kiedys jest niewiadomą nie wazne z kim bys sie nie związała

Gość wińcia
Izolda76 - padłam i kwicze :D która sie zapisuje na krycie przez zacnego reproduktora ? robimy liste

powodzenia! i tak trzymaj , jak widzisz warto ryzykować :)

Aggie85 oczywicie, uwazam, ze wina lezy gdzies po połowie, ze tamte związki skończyły się tak jak skończyły... ja jestem spokojna :) mamy plany, marzenia wciąz dąrzymy do realizacji... niestey mamy obciązenie finansowe... cóz... musiał poniesc konsekwencje alimentacyjne. ale jest dobrym człowiekiem, bardzo go kocham, a on mnie i az mi isę łezka zakreciła w oku :D