Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruda Zardzewiała

dwa lata temu załozyłamtu topik.....

Polecane posty

Gość Moja odpowiedź brzmi
Sam jestem dzieciorobem i dlatego musze dbac o swoja opinie na miescie, bo zadna mi nie popusci szpary, a chce machnac jeszcze 4 dzieciaki. :) Lubie zalewac cipke sperma. Powidzialem moja laska, ze jak jej po wszystkim nasikam do pochwy to nie zajdzie w ciaza!

Gość TEGO NIE DA SIĘ CZYTAĆ
ludzie, no oniemiałam z wrażenia po przeczytaniu niektórych postów... przecież Ruda pisała - 1. dziecko było w młodości, pewnie przed 20, niejednemu się zdarza. przy 2. był problem z kobietą, matką dziecka. może teraz facet ma z 30 lat i co - ma nie układać sobie życia, bo te 12 czy ileś lat temu coś nie wyszło? jesteście rąbnięci :o a jakby nie miał tych dzieci, ale np. 10 lasek za sobą to byłoby OK? ale jak ma dziecko to już taki i owaki? leczcie się. nigdy nie wiecie, co wam się w życiu przydarzy, facet dba o tamte dzieci i wy chyba tego nie rozumiecie. Autorko! Życzę Ci dużo szczęścia, ciesz się ukochanym i dzieckiem :) trzymajcie się i nie denerwuj się tymi wyjałowionymi opiniami :o złość piękności szkodzi, a widzę po zdjęciu, że szkoda by było. NIE SŁUCHAJ TYCH ASPOŁECZNYCH... zazdrośników? no nie wiem jak was nazwać ;)

A skad wiesz ze kochał je wszystkie? Sama bzykasz sie z kilkoma, czy we wszystkich przypadkach to milosc? No daj spokój

Gość wińcia
na czym polega jego dobroć że kobiety tak nogi rozkładają gotowe do poczęcia nowego życia ? :D

Noxelia nei wiesz co czeka Cię w zyciu.... a moze taki sam scenariusz.... a moja córeczka dostanie od nas to co najlepsze.... wiesz? mało tego, bedzie od poczatku swiadoma rodzeństwa... ot cała patologia.... nauczymy blankę, ze ludziom nalezy dawać szansę. ja dałam takąszansę i jestem bardvo szczesliwa :)

Gość Jak was bieda przydusi tak
porządnie i dzieci bedą się smiać z twojej córki to zobaczysz.

noxelia; ''cóz... musiał poniesc konsekwencje alimentacyjne. I dobrze, gnij teraz w ubóstwie i niech cię wypieprzy do harówy jak najprędzej, tego ci życzę, bo niszczysz świat kobiet szanujących się''' odpowiedz warta nobla!

"gnij teraz w ubóstwie"? luuuudzie:O Sorry za mały offtop, ale naprawdę nigdy nie zrozumiem jak może Wam tak łatwo przychodzić życzenie komuś wszystkiego co najgorsze, wyzywanie od szmat, kurew, pizd i wiele wiele innych. Rozumiem na serio że nie podoba się Wam to czy tamto, nie szanujecie takich czy innych ludzi...ale widać wyższej klasy, choć pewnie za taką się uważacie, też nie tworzycie takim zachowaniem. Tak czy inaczej, autorko życzę powodzenia:)

Gość Ptasiek, a ja jestem
"A skad wiesz ze kochał je wszystkie? Sama bzykasz sie z kilkoma, czy we wszystkich przypadkach to milosc? No daj spokój" Autorka pisze, że chciał brać ślub z tą swoją poprzednią, ale rodzinie się nie podobał. Jakby nie kochał to by nie chciał się ożenić. Proste. Po za tym bzykanie bzykaniem, ale dzieci powinny powstawać z miłości.

Gość wińcia
ale tamte dzieci istnieją kobieto ! będą chodzić do szkoły , będą mieć komunie, twój konkubent musi na to łożyć, a czy wyjedzie z nimi na wakacje ? a zafunduje im kolonie ? rower ? podreczniki ? chyba nie ,musiałby z 15 tys na mies zarabiać pusta pało i jeszcze twój dzieciak a może w przyszłości czwarty jak nie piąty i co ? żeby żyć potrzebne są fundusze skąd on bierze ? żałosne i ty jestes załosna

Noxelia... jakiś czas temu dałaś (mi) się poznać na jakimś temacie, że jesteś nienormalna. po jakimś czasie przypomniałaś się. teraz znowu... dziewczyno, zlituj się :) nie lubię nikomu wrzucać, ale powiem to wreszcie - nie dość, że jesteś brzydka, to jeszcze pierrdolnięta (a może nie dość, że pierrdolnięta, to jeszcze brzydka?:D). wypisujesz jakieś farmazony, nie wiem wbijanie komuś noża w plecy daje ci jakąś satysfakcję? NIE ROZUMIEM takich ludzi jak ty. wińcia i ptasiek to ja - to samo. daje doopy kilku facetom, ale tu morały prawi. hipokryzja, nic więcej :) do noxelii jeszcze słowo piszesz o swoim facecie, że jest tylko twój, wspólne dziecko i inne banały... ok, tego ci życzę (bo nie jestem tak zawistna jak wy:) ), ale co jeśli np. wam nie wyjdzie? macie być skreśleni już do końca życia przez jakiś etap waszej przeszłości? zastanów się dziewczyno. poza tym nie bądź taka pewna, że zawsze będziecie razem, wszystko ładnie pięknie... oj życia nie znasz, ale może to i lepiej, bo byłabyś JESZCZE BARDZIEJ zgorzkniała.

Buhahaha podszyw nie trafiony bo jestem kobieta. Noxelia jestes zawistna zla osoba, pamiętaj ze kazde zło jakie wyrządzimy wraca, wiec przyhamuj swój parszywy język. Moze juz cie pokaralo tym kalectwem czy śmiercią żywiciela rodziny(skoro masz rete) wiec moze zacznij uwazac na przyszłość.

Aggie85 dziękuję :D ubolewam nad tym samym co Ty.... i nie chodzi o to, ze siadły na mnie... ale wszystkei topiki są przesączone chamstwem, wulgaryzmami, zawicią.... wszedzie zle zyczą.. a ja i Tobie zyczę szczęscia i miłosci!!!!

aha i mam jeszcze jedno pytanko tak już na koniec - jak ona niby niszczy świat kobiet szanujących się??! :D:D

Również dziękuję:) to są 'uroki' forum. Jesteśmy bezkarni więc można sobie poużywać, a czemu nie.

dwa lata temu słysvałam większę wrzuty! :D więc mi to lotto ;D ale dzis jestem pod wrazeniem, ze az tyle stoi po mojej stronie ;)

Gość wińcia
tamte dzieci muszą mieć ojca kto im kupi komputer ? kto poczyta książkę ? kto kupi dobre buty ? masz pojęcie ile dziecko kosztuje ? myślisz że wystarczy robić dzieci i być szczęśliwym ? jesteś zwierzęciem ? zero odpowiedzialnosci ruchanie, rodzenie i branie zasiłków i zapomóg i dalej ruchanie sie i życie miłością

Noxelia: ''Bóg byłby po mojej stronie w tym przypadku, a nie tej głupiej nieszanującej się dziewki.'' zawiało pychąąąąąąąąąąąąąąąą :D

"daje doopy kilku facetom, ale tu morały prawi. " A co ma do tematu i mojego zdania to komu co daję. Dziecka nie skrzywdziłam tak jak dzieciorób i ta jego ruda cipka. Ciekawe jak w szkole będzie wypracowanie moja rodzina, albo rysunek to co dziecko napisze. "mam mamę i tatę, moja siostra ma inną mamę, brat inną, to taki muzułmański model rodziny"

Gość wińcia
ale weźmy pod uwage że facet może jeszcze gdzieś wystrzelić kolejnego dzieciaka nie znasz dnia i godziny czy to będzie tej konkubinie czy inna którą sie zachwyci, stanie mu , zamoczy i zrobi dzidziusia i będzie szczęsliwy bo dzidziuś jest słodki :D ja pierdoIe

"mam mamę i tatę, moja siostra ma inną mamę, brat inną, to taki muzułmański model rodziny" I jeszcze córka do tego doda w wypracowaniu "tata dba o każde swoje dziecko tak samo, bo Allach tak przykazał, ale o synka bardziej, walczył o niego jak lew, bo jeden mężczyzna jest wart tyle co dwie kobiety." :P

My też np. rysowaliśmy w szkole swoją rodzinę i ciekawe co to dziecko narysuje. Przecież będą potem pytania. Żal.

widzę, ze jak tylko napisze jaka jestem szczęsliwa to mieszają mnie z błotem :D dodam, ze bardzo dbał o mnei w ciązy... i w czasie celibatu zdał egzamin na 6! pewnie wam sie nie układa... przykro mi...

Gość wińcia
zanim dzieciak pójdzie do szkoły to będzie miał już conajmniej 5 rodzeństwa tatus będzie szczęśliwy :D bo dzieci są fajne :D mają buzie, oczka i siem ładnie bawią najważniejsze być szczęśliwym :D

Oj Noxelia, nie wiem co jest tego przyczyną czy Twoj mlody wiek, to ze wszystko w zyciu jak do tej pory przyszło Ci latwo tzn mieszkanie po babci, zyjesz sobie beztrosko za rentę z naszych podatków i tak malo wiesz o zyciu. Kiedys przekonasz sie, ze nie mozna byc niczego ani nikogo pewnym na 100% bo życie różnie sie uklada, komus i po 20, 40 latach sie odwidzi i zostawia partnera choc zapewniał o wiecznej miłości, zdarzają sie wypadki etc etc A kiedy dostaniesz od życia kopa to zycze Ci zebys spotkala na swojej drodze lepszych ludzi od siebie

"dodam, ze bardzo dbał o mnei w ciązy... i w czasie celibatu zdał egzamin na 6!" W ciąży to już za późno na celibat. O tym się myśli wcześniej. A to czy zdał egzamin to nie wiesz na pewno...

Gość wińcia
ty Ruda chyba w życiu faceta nie miałaś że sie tak cieszysz cokolwiek zrobi "dbał jak byłam w ciąży " no jeszcze brakowało , a co w tym niezwykłego ? cieszysz sie że kopa w dope nie dostałaś i za to mu dziękujesz ? jak kobieta jest w ciąży to sie ją traktuje lepiej, wszędzie tak jest chyba w życiu nie miałas do czynienia z chłopem albo ojciec cie bił i nie szanował że jesteś wdzięczna mężczyznie Panu i Władcy za miske ryżu