Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruda Zardzewiała

dwa lata temu załozyłamtu topik.....

Polecane posty

Gość pofodzeniaaaa
zycze powodzenia - wszystkeigo najpiękniejszego!

dziekuję! cieszę się, ze obok tych którzy wiecznie wrzucają i wysmiewają są ludvie którzy tak jak Ty po prostu dobrze zyczą! i takim osobom jak Ty równiez zyczę wsvystkiego cuuuudownego!!!!

O kurcze!!!!!!!!!!!!!! Gdzie zaszłam przez przypadek :)))) Melduję się po trzech latach!!! Miałam mieć 4 dzieci, on 4 nowe kobiety... miałam być już nieszczęśliwa:-) Trzy miesiące, jak żeście mnie tu atakowali wzięliśmy ślub cywilny. W zeszłym roku zaś kościelny :) Nasz córka - póki co - nie ma rodzeństwa. A ja jestem szczęśliwą matką i żoną :) Pozdrawiam

Gość gość
3 bachory każde z inną kobieta, ten facet jest naprawdę gównem. I jako dziecko tego faceta czułabym się obrzydliwie.

Gość gość
gratuluję szczęście czy kochasz dzieci bardziej od męża?

Skąd to pytanie? Ty masz dziecko/ci? Przecież miłość do męża jest inną miłością jak do dziecka... Porównywalą w skali...

Gość gość
nie wiem, ale niektóre kobiety porównuja i jakos im się udaje i jestem ciekawa czy np Ty też;-p w jakiej skali?

Gość Ptasiek a ja jestem
Ale mnie chcica naszła - niech mnie ktoś zerżnie prędko...

Gość gość
no to gratuluję, jak widac trzeba słuchać serca, ja mojego też póki co słucham, chociaż mało mam do siebie zaufania, cóż...wiele jeszcze się musze nauczyć w tym zyciu

Gość gość
zobaczymy do macierzyństwa to mi akurat dużo jeszcze czasu potrzeba mam co prawda 25 lat, ale stanowię całkiem inny przypadek;-/ jeśli już, to zasilę pokłady matek w dojrzałym wieku, moze tak ma byc... ale tak jak ty napisałaś, to ja też bym kiedyś chciała móc napisac, o tej miłości;-) dobrze, że jesteś szczęśliwa, dziękuję, lubię tego słuchać u ludzi;-) nioe u wszystkich, bo nie każdy mi imponuje, ale czasem mi sie zdarza

Wszystko jest gdzieś na górze zapisane :) I pamiętaj wszystko się może zdarzyć :* Polecam wpaść tu za trzy lata :) Kto wie, na jakim etapie życia będzimey :))) Pozdrawiam! Niech Ci Bozia pomaga. Dobrej nocy!