Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmm???????????

chce sie oswaidczyc a nie mam kasy

Polecane posty

Gość cebit
Nikt tu nie pisze, że powinien kupować pierścionek za 5 tys. Ale zaręczanie się śmieciem - to raczej nie jest wyrażenie szacunku dla całej instutucji narzeczeństwa.......

Gość barrakuda..
jezeli sie kochacie, a ona nie poczuje sie urazona a wrecz ucieszona pierscionkiem to w czym problem? wazniejsza milosc w sercu niz brylant na palcu Przykre tylko, ze na pare zwyklych dzinsow pewnie wiecej wydales niz masz zamiar wydac na ten pierscionek. No ale skoro masz az tak ograniczony budzet to co robic?

cebit nic nie zamierzam jej wmawiac. A dzieci myslisz, ze beda nieszczesliwe jesli na palcu swojej mamy nie zobacza piersionka? Nie rzeczy sa wazne, a gesty i czyny. Dzieciom mozemy opowiedziec o naszej milosci i tyle. Zreszta moze za wiele lat sytuacje znaczenie sie zmieni moze wyjdziemy z dolka moze sie wyrobimy i wtedy bedzie czym sie popisywac przed znajomymi. Haha ale wiesz nam jakos nie zalezy na popisywaniu sie przed znajomymi. Nie kazdy ma taki priorytet. Zeby bylo komu pokazac i sie pochwalic cena.

Gość barrakuda..
poza tym odejrzewam na 80% ze to prowo Wiadomo ze takie temat ciesza sie zawsze duza popularnoscia i autor pewnie ma niezla beke :D

Gość Biettka
Nie robicie wesela, nie macie rodziny, nie macie perspektyw na normalne zycie... A ty jeszcze chcesz jej odmówić nawet pierścionka za 300-400 zł????????????? Super fajnie. Mam nadzieję że ona się obudzi (ma dopiero 20 lat albo i mniej) i da sobie spokój z idiotą, który od razu traktuje ją jak śmiecia.

zajrzyj do jubilera a z pewnością kupisz tam dużo ładnych pierścionków i wcale nie drogich nie kupuj na allegro bo to tandeta

Gość barrakuda..
a tak w ogole to co wam sie tak spieszy do tego narzeczenstwa?

"Nie robicie wesela, nie macie rodziny, nie macie perspektyw na normalne zycie... A ty jeszcze chcesz jej odmówić nawet pierścionka za 300-400 zł????????????? Super fajnie." A tak, kupi pierścionek za 3 wypłaty a potem będzie jadł tynk ze ściany :(

Gość Cebit
Jesteś totalnie głupi, jeśłi o tym co piszę, nadal myślisz ze chodzi oo popisywanie się przed znajomymi! Chodzi o dziewczynę - to ona ma się poczuć wyjątkowa. Ma poczuć, że kochasz ją na tyle, zeby przez parę miesięcy pooszczędzać i zrobić jej naprawdę fantastyczną niespodziankę. Tylko dla niej, tym bardziej, że cię nie stać. To by coś znaczyło - poświęcenie. A ty chcesz ją "uhonorować" smieciem z allegro, bo tani...

Gość barrakuda..
no za 3 wyplaty nie muso kupowac, ale moglby chociaz postatac sie o lepszy i warty wiecej niz jego trykotowa koszulka

Gość aleksisja
posłuchaj, wyobraź sobie że ja potrafie rozróżnić czy srebro jest czyste czy gorszej jakości. Nie masz co zamawiać z allegro. Mogę to zrozumieć że nie stać cię na pierścionek z diamentem, ale możesz sie bardziej postarać chyba. To że ona złota nie lubi nie znaczy że masz jej kaszane kupować. Poza tym jest jeszcze białe złoto ( wygląda jak srebro tylko jest ładniejsze) powinieneś pochodzić po sklepach, najlepiej weźz ze sobą koleżankę, siostrę mamę kogokolwiek kto mógłby Ci doradzić. Bo oglądając linki jakie wrzuciłeś uważam ze gustu to ty nie masz. Po drugie mógłbyś przeznaczyć na pierścionek do 150 zł, zrozum że to jest pamiątka, skoro pieniędzy narazie nie macie, ona będzie ten pierścionek długo nosiła. Gorsze srebra robią się poźniej bardzo brzydkie:/ Jeżeli masz jej dać taki co wrzuciłeś tu to lepiej wcale nie dawaj:/ pozdrawiam

Wiesz co autorze. Byłam zaręczona 2 lata temu, ale związek nie wyszedł. Rozstaliśmy się i pierścionek został u mnie. Nie oddałam mu go, bo zniknął z mojego życia nagle więc nie miałam okazji. Sprzedać też nie chciałam, bo gdzieś w głębi serca dzięki temu pierścionkowi czułam się lepiej. To on mnie rzucił, a ja go kochałam. Nie istotne. Teraz już wyleczyłam się z tej miłości, ale pierścionek nadal mam. Chętnie Ci go podaruje:) nie wiem ile jest wart, ale jest to normalny pierścionek z białego złota bardzo ładny:) napisz do mnie na maila to się dogadamy: kopczynskasandra@wp.pl

Gość barrakuda..
polac alkesiji kielicha :D dziewczyna madrez pisze Co innego, ze prawdopodobnie odpowiada na prowokacje..

Gość aleksisja
zgodzę sie z koleżanką wyżej, musisz pochodzić po jubilerach, bo można naprawdę na coś ładnego trafić. ja 3 lata temu trafiłam na piękny pierścionek srebrny za 60 zl , i piękny jest do tej pory, srebro błyszczy sie a oczko nie zrobiło sie takie " mętne" jak w niektórych pierścionkach

niuusia napisze do Ciebie, ale chyba sobie ze mnie zarty robisz. Nie napisalem ze juz kupuje te z allegro. Przymierzam sie dopiero. Zapytalem czy wygladaja tandetnie. Ok niby wygladaja. No to moze ich nie kupie. Ale tak czy owak wiecej jak 100 zl nie moge przeznaczyc na ten cel. Pochodze, poszukam. Zobacze. Ale przykre jest to, ze oceniacie drugiego czlowieka po tym ile wydaje na bizuterie i myslicie ze jak chcialem kupic za 50 zl to jej nie kocham? kocham ja i to bardzo.

a ja znalazłam ładny srebny pierścionek fakt że z cyrkonią ale był śliczny i kosztował 89 zł a widziałam go chyba u jubilera w Aparcie

Gość aleksisja
"Wiesz co autorze. Byłam zaręczona 2 lata temu, ale związek nie wyszedł. Rozstaliśmy się i pierścionek został u mnie. Nie oddałam mu go, bo zniknął z mojego życia nagle więc nie miałam okazji. Sprzedać też nie chciałam, bo gdzieś w głębi serca dzięki temu pierścionkowi czułam się lepiej. To on mnie rzucił, a ja go kochałam. Nie istotne. Teraz już wyleczyłam się z tej miłości, ale pierścionek nadal mam. Chętnie Ci go podaruje nie wiem ile jest wart, ale jest to normalny pierścionek z białego złota bardzo ładny napisz do mnie na maila to się dogadamy: kopczynskasandra@wp.pl< /a>" dziewczyna skapnie się że był używany Facet sam powinien zapracować na pierścionek... takie jest moje zdanie...

Gość barrakuda..
hmmm masz racje, moze faktycznie jestes wtakiej sytuacji ze tylko cie stac na taki pierscionek.. dziewczyny sa troche przewrazliwione na kafe, bo niestety sporo jest tutematow o skrajnym skapstwie mezczyzn (kobiet zreszta tez)

Gość aleksisja
a gdybys np pozyczyl od kogos 200 zli dogadal sie w splacaniu rat miesiecznych po 50 zl? To napewno dogodne raty dla ciebie, musisz pomyslec, pokombinowac.

I co z tego jeśli się skapnie nawet, że był używany? myślisz, że go znosiłam tak, że jest cały pozdzierany? Nosiłam go 3 miesiące tylko. Kolejne dwa lata leżał schowany, szczelnie zapakowany w pudełeczko. A jak ludzie sobie z pokolenia na pokolenia przekazują pierścionki to jest dobrze? Ty jesteś naprawdę dziwna dziewczyno. Chłopak chce tani to źle, bo dla Ciebie to jest śmieć. Ja oferuję z prawdziwego złata to źle, bo używany. Wspolczuje facetowi, ktory Tobie sie zaraczal. Jestes jakas niezadowolona i marudna kobieta. Chłopaku zmywaj się z tego forum napisz do mnie maila to Ci wszystko powiem.

Gość aleksisja
< barrakuda> w dzisiejszych czasach jest naprawdę ciężko, ja jeszcze się uczę nie pracuję, i rok temu potrafiłam uzbierać 230 zl na brąsaletke dla mojego chłopaka. dużo wyżeczeń ale chciałam mu zrobić niespodziankę i udało się;) a z kasą mi sie nie przelewa, do tego męczy mnie nałóg i 10 zł dziennie na papierosy mi idzie, wiec nie wierze ze ona nie da rady sie postarac!!

Gość dsfsdfss
Autorze ty lepiej daj sobie nawet z rok zeby odkladac glupie 20zl na miesiac -skoro i tak slub planujesz za 5lat. Po co kupywac pierscionek za 30zl? Uzbieraj na zloto: http://tnij.org/lvl3 -zobacz jaki wybor nowych zlotych jest do 400zl

Gość aleksisja
po to jest forum i kazdy ma chyba inne zdanie prawda? Ja nikomu nic nie narzucam. Poza tym skąd mogłam wiedzieć że nosiłaś go 3 miesiące? Nspiasałaś to dziewczyno? Będzie chciał to weżmie od ciebie, nie wezmie to niech poczyta co inni mu radza.

Wyobraź sobie, że Ty by kupic prezent zrezygnowalas z wlasnych przyjemnosci, nalogu na rzecz zakupu. A ja mam zrezygnowac z oplaty za mieszkanie, wode, prad, energie, jedzenie? Moja kobieta nie bylaby zadowolona gdyby sobie dlugow narobili, albo glodowali. Teraz starcza na styk. Gdyby mozna bylo odlozyc to dawno bym kupil np. telewizor, komorke itp. Szczerze piersionek za 500zl to ostatnia rzecz na jaka wydalbym oszczednosci swoje. Moja dziewczyna nie zna sie na bizuterii nie nosila jej nigdy wiec nie jest znawaca. A jesli nawet skapnie sie, ze to tyllko srebro to co? lubi srebro. A ceny nie odgadnie bo rownie dobrze mogl kosztowac 30 zl jak i 50 czy 100zl. niuusia napisalem.

Napisalam tylko, ze moge zaoferowac pomoc. Tyle. Po to podalam maila by facet dowiedzial sie szczegolow. Moim zdaniem to jest prowokacja! Bo oferuje pierscionek wart kilka stowek, a facet nawet nie zainteresowal sie tym tylko ciagnie dyskusje o tym, ze go nie stac. Wiec chlopie jesli Cie nie stac to wlasnie chcialam pomoc. Rownie dobrze moglbys sam sprzedac ten pierscionek i kupic jakis nowy wedlug wlasnego gustu. Nie wnikalam w to. Ale widze, ze lepiej podyskutowac, powyklocac sie. I pogadac jaki to jestes biedny i nieszczesliwy, ale zakochany. Wiesz milosc miloscia, ale miloscia zony i dzieci tylko nie wykarmisz. Dzieki za uwage. Spadam. Dziewczyny przeciez to prawokacja. Tylko nienormalny by sie nie zainteresowal moja propozycja.

Gość dsfsdfss
Autorze nie zartuj sobie :O 20zl na miesiac nie odlozysz? Juz nie mowiac ze jako facet mozesz gdzies dorobic te 500zl .... Albo jestes strasznie niezaradny albo to prowo...

Gość dsfsdfss
niuusia- zgadzam sie z toba :)

Gość aleksisja
człowieku ja Ci tylko radzę, nikomu nic nie narzucam.. opisałam Ci swoją sytuacje. a skoro ona złota nie lubi to białe złoto jakie oferuje ci tu koleżanka bedzie dobrym rozwiazaniem. Nie lubie takich ludzi, po co wchodzisz na forum pytaasz czy jest tandetny skoro zaraz atakujsz?