Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmm???????????

chce sie oswaidczyc a nie mam kasy

Polecane posty

Gość celline
weź się nie kompromituj :o nie wstyd ci dać dziewczynie takiego badziewia na zaręczyny?? lepiej uzbieraj kase i oświadcz się jak już uzbierasz na złoto

ale przeciez jest napisane ze jest SREBRNY pytam czy na pierwszy rzut oka widac, ze jest tani. W koncu ona nie ma skanera w oczkach.. dlaczego ma byc mi wstyd? chce sie zareczyc czemu mam wydawac kilka tys jak moge srebry kupic za kilkadziesiat zl. Tylko pytam jeszcze nie kupilem.

a zlota tak czy siak nie kupie, bo ona nie lubi zlotej bizuterii wszystko ma srebrne obraczk itez bedziemy miec biale

Gość zzz111
nie oswiadczaj sie puki nie uzbierasz na pierscionek min.500zł. Dziewczyna woli poczekac niz poczuc sie jak 50zl. Oswiadczyny to bardzo wazny moment dla niej. Niech wie ze zbierales i planowales.Bedzie pewna ze dobrze to przemyslales i ze jak trzeba to potrafisz o nia zadbac

Gość hahahahahah
brak słów :O:O:O:O:O

Gość ja dostałam tani złoty
pierscionek z cyrkonią ale sama sobie go wybrałam bo mi się tak spodobał i nie chciałam brylantów ale ty troche przesadziłeś :o pierscionek za 30zl? :o Poza tym chcesz się oświadczyć = chcesz brać ślub a skoro na pierścionek nie masz to skąd weźmiesz na ślub?

Jak nie masz kasy, to po co sie oswiadczasz? I co bedziecie narzeczenstwem przez 15 lat bo nie bedziecie miec kasy na slub albo co w tym stylu? Oszolom, takim badziewiem pokazujesz brak klasy i sie kompromitujesz!

dla mnie to nie byloby kompromitacja ladny jest ten pierscionek a jesli Twoja dziewczyna liczy na pierscionek za minimum 5tys zl to wspolczuje facet chcesz sie oswiadczyc, nie masz kasy to znaczy ze nie mozesz sie oswiadczyc? bez sensu ten komenatzr ponizej :o a druga sprawa ze zalezy co kto lubi, ja np zlota nienawidze bo czuje sie jak cyganka

Liczy się fakt oświadczyn a nie pierścionek z brylantem :( Jacy z Was materialiści. Mi najbardziej podoba się ten drugi, choć wszystkie trzy są podobne ;)

Gość gafrwmsbshgdkfoagbdocihscl
"czemu mam wydawać kilka tysięcy, jak mogę srebrny za kilkadziesiąt złotych kupić" mam nadzieję, że Twoja dziewczyna tego nie czyta, bo przykro by jej było, że ma takiego sknerę za faceta. sorry, ja rozumiem, że nie masz kasy na brylanty, złoto itd, ale ten tekst pokazuje, że nawet jakbyś miał to wolałbyś pewnie tę kasę przeznaczyć na gadżety do samochodu np niż na porządny pierścionek. ja bym się nie obraziła za srebro na zaręczyny, złota nie lubię, ale gdybym usłyszała taki tekst kopnęłabym w dupę frajera. brak kasy to nie jest specjalna wada, ale brak szacunku już tak

Ale ona nie nosi bizuterii ma tylko lancuszek srebrny. Po co mam wydawac 500 zl. Zreszta ceny nie bedzie na tym pierscionku. 500zl to nigdy nie uzbieram. A slub wezme moze za 5 lat zareczyny nie oznacza slubu w ciagu kilku miesiecy. co za durne myslenie to co proponujecie??

moga sie pobrac i nie musza wyprawiac wesela na 100osob :o ja sama bede chciala miec skromny obiad dla najblizszej rodziny widze ze teraz juz nie licza sie zamiary a jedynie kasa kasa kasa co to za pytania ze nie bedzie mial kasy na slub, a kobieta to juz co? wydatki rozchodza sie pol na pol, wiec i kobieta musi wtedy zadbac zeby im nie braklo

roznice widac odrazu golym okiem, chyba ze w zyciu bialego zlota albo platyny nie trzymales w reku, nie rob ze swojej dziewczyny idiotki

Niestety widać, że jest tani. Mówisz, że dziewczyna nie lubi złota - jest jeszcze coś takiego jak białe złoto. Jak ktoś już tu powiedział - oświadczać się na odpierdol, to lepiej w ogóle. Pierścionek zaręczynowy to jest coś, czym Twoja dziewczyna będzie się chwalić przed koleżankami, rodziną i złośliwymi znajomymi. Naprawdę myślisz, że pierścionek za 30 zł będzie powodem do dumy? A nosić go będzie musiała...

hedwiga w kuchni :(:(:( a ślub cywilny się nie liczy? nikt nie wymaga wyprawiania mega weseliska! Chłopaku kup to na co Cie stać :)

Kurde posralo cie celline i to porzadnie. Zastanawiam sie ile prawdziwych uczuc kryje sie pod wiekszoscia babskich glow. Bo co? Bo nie z diametem bo nie ze zlota. Przyjmujesz oswiadczyny ze wzgledu na koszt pierscionka??????? Ja pierdol* , hmmmmmmmmmmmm jezeli Cie kocha to i taki jej sie spodoba z czasem jak sie dorobicie mozesz go wymienic. Moj pierscionek zareczynowy byl zwyklym jarmarcznym pierscionkiem robionym recznie , moj maz kupil go na jednej z naszych wycieczek gdzies daleko na czarnym ladzie. I kurwa mac nie zamienilabym go na zaden inny. Kocham mojego meza bez wzgledu na pierscionek.Zyjemy w zasciankowym panstwie gdzie wszystko robione jest na pokaz i dla ludzi , dosc czesto przeciw swojemu zdaniu i pragnieniom bo tak wymaga tradycja (czytaj sasiedzi , rodzina ,kolezanki w pracy) KUPUJ CHLOPIE TEN NA KTORY CIE STAC , jak szczerze kocha to zrozumie.

Nie jestem sknera do cholery!!!!! po prostu nie mam kasy nie kazdy jest gobaczem co moze za kilka tysiecy pierscionek kupowac. Jakbym mial to bym nie zalowal. Teraz tez nie zaluje. Znalazlem na allegro tani i srebrny pomyslalem ze moze byc to dobra okazja. Jak bym mial na koncie kilka zer to nawet bym sie nie zastanawial i kupowal jakis z apartu za 5 k. Ale nie mam kombinuje wiec jak moge. Ona mi nawet mowila ze w ogole pierscionka byc nie musi wystarcza slowa. Ale mimo wszystko chcialbym chociaz symboliczny...

Gość zzz111
Nie materialisci -nie zgadzam sie -protestuje . Jak juz pisalam wyzej koszt pierscionka jest nie bez znaczenia. Ma starczyc na lata i pokazac jak bardzo mu zalezy by za niego wyszla,jak bardzo ja ceni ze pieniadze nie graja roli.Pokazuje ze odda jej wszystko. Za to ona tez pokazuje to samo w innych sytacjach.

Gość ja dostałam tani złoty
to po chuj sie oświadczasz skoro ślubu nie planujesz? :o Mój pierścionek kosztował 200zl i też jestem materialistką skoro sama sobie go wybrałam? :D Mogłam wybrać i za 5tys ale po co mi kawałek blachy za tyle kasy? ale za to twoje rozumowanie jest na poziomie gimnazjalisty :o Srebrny pierścionek za 30zl dziewczyna może sama sobie kupić :o Dlaczego niby nie możesz dozbierać kasy na ładny, złoty pierścionek skoro ślub dopiero za 5 lat? :o Po prostu widać że sknera z ciebie a nie facet :o

Gość cebit
Ale wychodzi na to, że zamierzasz się oświadczyć za pomocą bylejakiego śmiecia, bo jest tani. To raczej niedobrze wróży temu narzeczeństwu. Lepiej byłoby się oswiadczyć bez pierścionka, niz śmieciem. Plastykowe są jeszce tańsze, startuj do kiosku.

Ja jej moge udowodnic swoja milosc tym, ze ja kocham tym jak ja traktuje, co dla niej robi. Koszt pierscionka moim zdaniem nie ma nic do tego. Na pewno by wolala zeby te 500zl dorzucic do czynszu i zebysmy mieli gdzie spac niz zeby nosila je na palcu, a spala pod mostem. Nie jestem gogaty zarabiam 1300zl wszystko idzie na domowe wydatki. A slub tez chcemy wziac. I bez wesela tylko kosciol nawet obiadu nie zamierzamy wyprawiac bo nawet rozdziny nie mamy obydwoje jestesmy z domu dziecka. Nie marza nam sie luskusy tylko kochajacy dom pelen ciepla i milosci. A nie piersionki. Pytalem tylko czy ladne.

Gość wkurwionasmutna
wiesz, milosc miloscia, ale chce wiedziec, ile masz lat? jesli jestes pelnoletni to mozesz isc GDZIEKOLWIEK zarobic na pierscionek za kilka stow, a prawdziwy brylant kupisz juz od 400-500 zl taki malutki, zgrabny. nawet jak laska cie kocha to gdzies w srodku zaboli ja ze dostala pierscionek za 30 zl:/ a dowie sie o tym, uwierz, mi, kobiety sie na tym znaja, mimo ze ze ty sadzisz ze nie ma skanera w oczach;p no wiec, ile masz lat?

Gość olgietta84
Srebrny pierścionek nie wytrzyma próby czasu, zaraz wypadnie kamyczek, srebro się zniszczy... a pierścionek zaręczynowy ma być pamiątką na całe życie... już lepiej pogadaj z babcią, mamą, może mają jakąś niepotrzebną złotą biżuterię którą mógłbyś stopić, wymienić u jubilera itp. Najprostrzy, najtańszy pierścionek ale złoty!! (czy żółte czy białe złoto bez różnycy). Mimo że nie ma skanera w oczach bez problemu pozna że to srebro i kamyczek, że kosztował góra 50 zł

Gość cebit
Więc lepiej BEZ pierścionka, niz z bylejakim śmieciem - tak trudno zrozumieć?

Gość lalitka
spokojnie ludzie....nie gnojcie chlopaka "hhhmmm" ile masz lat?

nie planuje slubu za 5 lat. Powiedzialem, ze oswiadczyny nie oznaczaja od razu ze leci sie do kosciola. Moze my pojdziemy do niego za 5 lat, moze za 2, albo 3. Nie oswiadczylem sie jeszcze nie rozmawialismy o dacie.

Gość wkurwionasmutna
jaki tekst..... :D "500 zl to nigdy nie uzbieram" aha.....to jak cchesz w ogole zyc? z czego? gdzie mieszkac? co jesc? :D hahaha dobre, dobre....