Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻYĆ TU I TERAZ MAM ZAMIAR

WYSZYDZAJĄ MNIE W PRACY - CO MAM ZROBIĆ ?

Polecane posty

A ja bym odpowiedziala, ze przynajmniej mam odwage sie przyznac, a nie tak jak on. Tutaj zgrywa macho tylko po to zeby nikt nie poznal, ze jest gejem. Zapytalabym tez co robil w tym geyowskim klubie. Wszystko na powaznie i bez zlosci. Walcz ich wlasna bronia. Poza tym powiedz, ze jak jeszcze raz zauwazysz, ze ci grzebali w torebce to pojdziesz na policje. I wprowadz to w zycie. Wiesz, im bardziej bedziesz sie chowac i przezywac tym bardziej beda po tobie jezdzic. Badz dumna. To i tak jakies przyglupy. Podejrzewam tez, ze oprocz wlasnej raczki nikt ich nie chce

A wiesz jak tak mnie gnebili w jednej pracy, bo nic o sobie nie mowilam. Wszyscy uwazali ze trzeba sie obnosic z facetami, zwiazkami itd. A ja, skoro nie mialam jeszcze oficjalnego faceta, ot jakies milostki uwazalam, ze nie ma o czym gadac. Pewnego dnia nerwy mi puscily i zjechalam kolezanke przy wszystkich, ze ma pilnowac wlasnej d... i moja sie nie interesowac. Bylam tak wsciekla, ze na jej proby zartowania w stylu 'o co ci chodzi' Powiedzialam 'zamknij sie, bo dostaniesz w pysk' Na tym zarty na moj temat sie skonczyly... hehe

Gość kochanka..swojego..meza
powinnas pojsc do psychiatry, lesby i pedaly to chorzy ludzie, to nie normalne, wiec powinnas sie z tym kryc, tak jak pedofile, pedaly, psychole kazdy zyje jak chce,oczywiscie, jesli wiesz jaka moze byc reakcja to po co sie ujawniasz, lesby i pedaly nigy nie zostana zaakceptowani w PL, sa uznawani za nienormalnych mieszkam za granica i wierz mi ze tutaj tez parza sie dziwnym wzrokiem na wasze "skrzywienie" sorki, ale nienormalnosc sie kryje

kochanka..swojego..meza a może tak ty byś znalazła sobie miejsce w Tworkach albo w Świeciu i nie zatruwała innym życia swoją chorą propagandą? poza tym uważnie chyba nie czytałaś, ta dziewczyna się nie ujawniła, tylko bezczelnie przeszukali jej torebkę, gdzie miała zdjęcie swojej dziewczyny. więc wypierrdalay, bo gówno się znasz, mówiąc językiem bardziej dla ciebie zrozumiałym.

Też mam w pracy popierdolone baby. Wpieprzają się w moje życie. Ostatnio usłyszałam, że jestem już starą panną (mam 26 lat) i że one w moim wieku, to już męża i dziecko miały albo i dwójkę. Jak idę do pracy i rozmawiam przez tel., to potem słyszę od takiej jednej pytania, z kim to ja tak codziennie rozmawiam. Co to ją k... interesuje. Jak zakumplowałam się z jednym kolegą z pracy (prawie jednocześnie rospoczęliśmy pracę w tej instytucji, oboje nowi), to zaraz słyszałam komentarze, że za nim latam (było odwrotnie, ale mniejsza o to), więc zaczęłam go unikać. Wtedy to, zaczęły się gadki, że to on mnie unika, a ja dalej za nim latam. No i tak w kółko coś słyszę, a to, że dalej nie mam męża, a to, że kolor włosów za jasny, a to, że cera za blada. Już mnie kurwica bierze.

no bo 'zabojcza' takim trzeba odpowiadac z grubej rury. Powiedziec takiej babie 'odp... sie', bo z prostakami inaczej sie nie da. Mialam kiedys takiego starucha w pracy, ktory sie do mnie dowalal i potrafil przy wszystkich zapytac, czy ja dziewica jak chlopa nie mam. Raz odpowiedzialam mu 'no widze ze panu zal, ze czasy sprawdzania ktora dziewica dawno minely... bezpowrotnie' Facet spalil raka... hehe Jak zaczelam pracowac to po mnie jezdzili, bo nic nie mowilam - chcialam byc mila. Po kilku takich akcjach, w ktorych pokazalam rogi, te glupie docinki sie skonczyly.

No widzisz, ja też chciałam być miła, a teraz mam za swoje. Opowiedz jeszcze jakieś akcje z pracy i Twoje teksty. Może mnie coś zainspiruje :D

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA DOBRE RADY. CZUJĘ SIĘ PODBUDOWANA I NAPEŁNIONA ENERGIĄ, BY WALCZYĆ O SWOJE PRAWA. DO TEJ PORY BYŁAM SZARĄ MYSZKĄ, BO NIE CHCIAŁAM SIĘ ZA BARDZO WYCHYLAĆ PRZED KOLEŻANKI W PRACY, KTÓRE MAJĄ PO 10 LAT STAŻU. ZASTOSUJĘ SIĘ DO WASZYCH UWAG I OBIECUJĘ, ŻE NAPISZĘ REZULTATY MOICH KROKÓW. W ŻYCIU WAŻNA JEST RODZINA ZGODNA I KOCHAJĄCA SIĘ. WAŻNI SĄ PRZYJACIELE SZCZERZY OD SERCA, WAŻNE JEST TEŻ TO JAKIM JESTEŚ CZŁOWIEKIEM. NIKT NIE JEST GORSZY, CZY LEPSZY. NIKT NIE JEST DO KOŃCA NORMALNY, CZY NIENORMALNY. JEST WIELU KALEKICH, OPUSZCZONYCH, SAMOTNYCH, KTÓRZY CHCĄ ŻYĆ... CZY WIĘC ZA WZÓR POWINNIŚMY BRAĆ RODZINĘ SKŁADAJĄCĄ SIĘ Z MATKI, OJCA I DWÓJKI DZIECI ? MYŚLĘ, ŻE TAK, DLA WIELU TO JEST WZÓR RODZINY I NIECH TAKI DLA NICH POZOSTANIE. CZY WIĘC NIEPEŁNOSPRAWNI, ODMIENNI SEKSUALNIE CZY STARSI WIEKIEM JUŻ NIE ZASŁUGUJĄ NA MIŁOŚĆ ? ZAPEWNIAM WAS, ŻE MY TEŻ CHCEMY ŻYĆ, KOCHAĆ I MAMY DO TEGO TAKIE SAME PRAWO JAK INNI. NATURALNOŚĆ NIE JEST ODMIENNA. NATURALNOŚĆ JEST AKCEPTACJĄ. TO TYLE MOJEGO PRZEMYŚLENIA... JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ WAM. DOBRANOC MAGDA

ZABAWIAMY SIĘ CZĘSTO Z MOJĄ LUBĄ JAK DZIEWCZYNY Z 2 GIRLS 1 CUP

Gość Kinga G.,
I jak tam Kochana, jak tam było dziś w pracy ? Dalej Ci dokuczają ? Czekam na wieści :)

Gość lollercoaster
Zgadzam się, że najlepiej zostać Mistrzem Ciętej Riposty :) Jak raz i drugi tak dogryziesz komuś, że to jego wyśmieją, to się skończy - po prostu Cię sprawdzają, na ile można Ci jeździć po głowie.

Gość to dajcie jakiś tekst
co powiedzieć osobie, która mówi, że powinnam już wyjść za mąż? albo po co ci ta magisterka, jak i tak nic nie wiesz? Dodam, że są to stare baby, które się boją, że je zwolnią, bo teraz w tym zawodzie przychodzą ludzie po studiach, a kiedyś tylko po liceum czy studium.

Gość to dajcie jakiś tekst
Albo np. jak powiedziałam ze zapisze się do pewnej organizacji, to usłyszałam od jednej, że może tam w końcu znajdę męża :O Dodam, że sama ma drugiego, który nie pracuje i siedzi na jej utrzymaniu, w dodatku jest gruba, czego nie komentuję, a ona nie wstydzi się powiedzieć mi, że powinnam pomyśleć o aparacie na zębach.