Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba ich zdarlo!

Kuzwa!!! Ceny w sklepach mnie powalaja!!!

Polecane posty

Gość KARDARKA
ciuchy z chin, hahahah a ty Myszlisz pani z DE , że u was w niemacach nike i adidas to gdzie sa produkowane????????????

Gość pierdolicie od rzeczy
ostatnio zawiozłam do reklamacji 7 miesięczne buty nike męża- rozwaliły się w pizdu , po dwóch tygodniach odebrałam posklejane buty, które wyglądały że pożal się Boże! buty za które mąż zapłacil 350 zł! no sory o jakich markach mówicie - może o versace albo chanel?

Gość KARDARKA
boze weżcie mi tych gebelsów bo zabije:)

Gość ZastanawiajacaSIENADu.k.
Zarabiam 1 500 zł, 600 zł mieszkanie (pokój na stancji) , 500 zl jedzenia , 150 zł dojazdy, reszta gdzieś mi sie zawsze dziwnym trafem rozejdzie:( Masakra

Gość do co nike
to kupiłam ostatnio w zeszły piatek takie buty na rower za 260zł i co? w sobotę pojechalismy na przejażdżke i pęknieta podeszwa!!!:O

pamietam jeszcze dwa lata temu jak kupiłam szpilki za 420 zł i po 3 miesiącach lekko się odkleiły to dostałam nowiutkie buty z przeprosinami za kłopot, a dziś jak przynosisz rozklejony pół roczne buty do butiku to oburzenie żadasz wymiany - wolą posklejać i stracić klienta!

Gość do co nike
tyle że teraz wszystkie nike, adidas itp to w wiekszosci sa made in china badź india

Gość KARDARKA
nawet vescace szyje juz w turcji.

Gość ano ciekawe ciekawe
O Tempora - do PL jezdze raz do roku albo raz na 2 lata, zeby odwiedzic Rodzicow, a jak ich zabraknie, to przestane jezdzic

no bo taka prawda! pamietam swoje pierwsze adidasy z adach- szłam do średniej szkoły i całe wakacje robiłam żeby kupić oryginalne buty i plecak :) to było jakies 12 lat temu- buty prałam w pralce, łaziłam non stop bo na drugie kasy nie było, deszcz, czasem i śnieg, w kosza się śmigało w tych butach a po 5 latach można było spokojnie wyciepać! a teraz! szkoda gadać! mimo to dalej kupuję te markowe chińskie buciki bo trochę się boję o stopy a to pewnie i tak to samo badziewie co za kilkadziesiąt zł na targu!

Gość ano ciekawe ciekawe
ja mam Nike za 25f, pierwsze kupilam 2 lata temu i uzywam w domu do cwiczen na orbitreku teraz, a 2 miesiace temu kupilam sobie druga pare takich samych tyle, ze czarnych, za te same pieniadze w PL ceny butow oryginalnych sa z kosmosu!!

u nas też można kupić oryginalne adidasy za 150 zł więc się nie podneicaj! ja mówię np o nowych modelach które niedawno wyszły!

Gość O TEMPORE O MORES********
a co my polacy mamy za problem z markowymi ciuchami? KOGO NA ZACHODZIE NATO STAC,za torebke markowa wydac od 100 do 1500eu za buty 300eu hyba milionera nie czarujmy sie 3/4 ludnosci w podrubach chodzi i paniusie udawaja i kazdy to w dupie ma ,nie te czasy

Gość ano ciekawe ciekawe
hahhah ale 150zl to nie 20f jesli patrzysz 1:1

Gość ano ciekawe ciekawe
ja patrze na swoje zarobki i co za nie moge kupic w UK, a co Ty za swoje w PL...

no fakt za 20 zł u nas się nie kupi! a 25 funtów to też koło stówy więc bez podniety!

uciekam i pozdrawiam wszystkich chińczyków :) pa

Gość O TEMPORE O MORES********
no za 25 f to te chinskie albo tureckie,w polsce tez kupie za 50 zl ja mowie oryginalne to nawet w takim biednym sklepie jak deichman kosztuja 50e i czym sie chwalic?kup sobie modne pumy adidas oryginalne robione w D ,wiesz ile kosztuja?300 do 500 eu takich nawet w tej twojej angli nie kupisz:P

Gość ano ciekawe ciekawe
a moze i kupie, ale nie za taka kase hahha tylko taniej :P

Gość ano ciekawe ciekawe
zreszta, skoro 2 lata chodze i sie trzymaja, nic im sie nie dzieje, to co w tym zlego, ze kosztuja 25f? Moglabym wydac na nie 2 x wiecej w innym sklepie, ale po co?

Gość sipsi
Facet do wziecia napisał """""""" byla kasa,kartki i w sklepie zmiast wk**wiajacego w czym moge pomoc to bylo wk**wiajace czego """""""" hahhahahha no jak mnie wkurwia to w czym moge pomóc i tak łazi za mną że zaraz wychodzę ze sklepu

Gość Facet do wziecia
mnie tez wkurwia to,dlatego jak naszybciej sie ewakuluje z takiego przybytku, do takich miejsc gdzie dadza popatrzec,powachac kosmetykow.

Gość bry!
To cholerne "w czym mogę pomoc" chyba wszystkich wkurwia, i jeszcze te ekspedientki łażace za tobą i patrzące na ciebie jak na potencjalnego złodzieja, który tylko czeka, żeby wsadzić coś pod pazuchę i spierdolić ze sklepu :D

Gość chyba ich zdarlo!
No widze ze sie rozwinela dyskusja.. Tylko po co te klotnie? Prawda jest taka a nie inna- w innym krajach sie zyje latwiej i taniej. Nie trzeba wybierac miedzy papryka a kukurydza, po prostu bierze sie obydwie. I jeszcze mozna isc do kina czy wlasnie kupic ksiazke! W Polsce jest strasznie drogo, i nie ma sie co spierac... Szkoda, ze tak jest, naprawde szkoda :( Ja wlasnie zrobilam surowke z tej kapusty za 10 zl. Niemal mi w gardle staje, jak sobie przypominam ze tyle kosztowala :D Niemalze towar luksusowy teraz :O

Gość poprostuAniol
No nie dziwcie się, że łażą jak coś zginie to płacą za to , chociaz wiem , że ejst to wnerwiajace to samo z ochrona ;/

Gość Facet do wziecia
to niech pilnuja gowniarzy co kradna,a nie porzadnych ludzi ktorzy przyszli cos kupic.W Angli za najnizsza krajowa wynajme mieszkanie i przezyje.W Polsce umre z glodu.

Gość poprostuAniol
Facet ja pracuje w sklepie i uwiez mi, że nie tylko gówniarze kradną. Częśc złodzieji to dziadki , a częśc toeleganccy ludzie, po których nie widac braku kasy.

Gość Facet do wziecia
zdaje sobie z tego sprawe,ale to trzeba jakos dyskretniej patrzec,a nie zakladac ze kazdy potencjalny klient to zlodziej.

Gość *sarenka*
a co dalas do tej kapusty ze 10 zl kosztuje inaczej ile kg tego zrobilas?

Gość poprostuAniol
Ja Cie oczywiście rozumie, ale To Polska każdy kazdemu na ręce patrzy. A co do cen to powiem, że kurde staram się oszcedzać na dwie osoby mamy niecałe 400 tys ale po opłaceniu mieszkania rachuków itd to w sumie na zero wychodze pod koniec ;/