Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba ich zdarlo!

Kuzwa!!! Ceny w sklepach mnie powalaja!!!

Polecane posty

Gość bry!
Cukier.. mąka...

Gość ano ciekawe ciekawe
mnie tylko dziwi o co to wielkie halo z cukrem, bo ilez kg cukru mozna zjesc przez miesiac?? Rozumiem, zeby o chlebie tak krzyczeli, ale cukier? Mnie kg cukru starcza nie przesadzajac na pol roku albo i dluzej :D

Gość bry!
No bo "obywatele sobie poradzą"

Gość Facet do wziecia
KARDARKA to chyba kg miesa i kgwedliny starcza Ci na tydzien:)U mnie pies zjada miesa z 2 kg tygodniowo:)Same jablka po 5 zl kg,pomidory tez 5 zl kg.

Gość bry!
Nie pierdol

Gość jestem w szokuuuuuuuuuuuuuuu
no tak ale jak ludzie pieka ciasta itp to potrzebuja cukier nie? ja tez bez cukru zyje ale jak pojde do sklepu tu to zaplace 50 centow za kg cukru...to sobie porownaj....

Gość yuyuyuyuyuy
tylko ze podwyzk acen cukru pociagnela za soba podwyzke cen np pieczywa cukierniczego, slodyczy,lodow,napojow i sokow:O:O

Gość ano ciekawe ciekawe
cukier to biala smierc :P

Gość fg333333
Kardarka a co ty masz do Jarka!?Co to jego wina,że takie sa fakty???A co może w biedronce to krezusy kupują!?!?! Nie zapominaj kto rządzi obecnie i w jakim okresie skok cen nastąpił niezależnie od jego przyczyn.....kto powinień tworzyć śrdoki ochrony przed spekulacjami w zwiazku z jakimi skok cen jest tak intensywny...opozycja czy rząd może raczej!?!?!Ciekawe na kogo pójdziesz głosować...za każde goowno chcesz obwiniać tylko ludzi których sie gani w mediach a potem sie dziwisz ze jest zle.

Gość KARDARKA
przeraża mnie to wszystko, a będzie coraz gorzej.

Gość pierdolicie od rzeczy
i pamiętajcie wszędzie dobrze gdzie nas nie ma! ja tam nikomu nie każę ubierać się u mnie - wolny wybór - tylko że ja staję na głowie by zadowolić klienta- promocje, rabaty, zawsze miła i uśmiechnięta do klienta i jak czasem w zamian dostaję zjebkę że chyba powariowaliśmy z tymi cenami to zwyczajnie mnie trafia! ja nie zarabiam więcej ani grosza, wręcz przeciwnie po podwyżkach musiałam obniżyć marże by klienci nie odeszli - i jakoś się kręci... tak więc jedna prośba do was wszystkich - nie oceniajcie zbyt pochopnie! dziwicie się że cena truskawek jest taka- no przecież to nie jest towar pierwszej potrzeby, kto każde wam teraz kupować kobiałkami truskawki- jeszcze nie ma sezonu!!! po co zaraz te czarne wizje. znajomi mówili że w zeszłym roku jak pojawiła się truskawka ceny siegały 15 zł za kg a latem kg można był nawet za 2,5 kupić! i nie wierzę że w tym roku będzie inaczej - no chyba że jakaś zaraza zeżre truskawki i będzie bardzo mało , ale to już inna kwestia!

Gość Facet do wziecia
fg333333- jarus jest niewinny i swietojebliwy przeciez.Zobacz po ile bylo euro,dolar i frank szwajcarski.Popatrz ze nie dali zadnych podwyzek emerytom,tylko jednorazowa zapomoge.

Do -Facet do wziecia-piszesz ze: cyt\ ( ja robie zakupy za 300 zl na tydzien na 4 osobowa rodzine.Nie wiem na co wy wydajecie ta kase.) tak więc mam pytanie? To co wy jadacie za 300 zl na tydzien w 4 osobowej rodzinie?

Gość Facet do wziecia
pierdolicie od rzeczy-co Ty pierdolisz jakie 2,5 za kg w zeslzym roku?Chyba dwa lata temu.W zeszlym roku to z 8-9 zl w hurcie truskawka chodzila.

i jeszcze jedno mam pytanie- bo widzę że polityka się wkrada- czy ktokolwiek z was tutaj wierzy w to że gdyby rządziła inna ekipa polityczna to ceny były by niższe????

Gość jestem w szokuuuuuuuuuuuuuuu
"pierdolicie od rzeczy" to ty pierdolisz od rzeczy!!!!!! rozmowa toczy sie o zywnosc a nie jakies lumpy Twoje. jak przelicze te wasze ceny tu podane na euro to ja 3-4 razy taniej place w de.

Gość KARDARKA
tak swietojebliwy bardzo, a krezusy faktycznie nie robią zakupów w Biedronkach tylko jakim kurna dzwinym cudem coraz lepsze fury pod nia stoją:D

Gość KARDARKA
no bo "u was w niemcach" jest tak a u nas tak/

własnie też mnie to smieszy jak słysze ciągłe marudzenie "głosowaliście na po to macie". Kurcze jakbyśmy głosowali na pis to byłoby lepiej?? Byłoby jeszcze gorzej, bo pis jedyne co potrafi teraz robić to analizowac i roztrząsać katastrofę smoleńską. Ceny byłyby takie same plus w każdym mieście pomnik ofiar i zmienialibysmy dokumenty, bo by pewnie zechcieli ponazywac ich nazwiskami ulice.

wiem co mówię - i nie drzyj japy na mnie bo w zeszłym roku sama kupowałam truskawki po 5-7 zł za kobiałkę- mówię oczywiście o sezonie!!! no chyba że się kupuje w pasażach w wielkich miastach na pięknych owocowo- warzywnych stoiskach których właścieciele płacą po kilkadziesiąt tysięcy czynszu!

Gość KARDARKA
kocham jarka swietojebliwego i polskich gebelsów.

Gość fg333333
Za to obecny brzad hojny jak nie wiem co.....nie wiem jak było z frankiem,dolarem itd do jesieni 2007 ale wiem ze dramatyczny spadek kursu np dolara od drugiej polowy września 2007 (zresztą też i funta i innych walut) a takze wzmocnienie zlotowki bylo jak sie okazuje wyspekulowane-grano przeciw naszej walucie bo taki byl akurat kierunek pewnych interesow-sporo np pracujacych w USA ludzi mialo stresy czy zaoszczędza cos....kto spekulowal?Kilku sie przyznało-gigantow inwestycyjnych np Goldman sachs itp

Gość KARDARKA
a odpowieadajac na pytanie polityczne-nie wierze że pod jakimikolwie erządami w tym kraju bedie lepiej. kazda u swinia u żłoba sie spasie a potem bedzie wpierdalać dla siebie.

Gość Anarchia!!
Anarchia jedynym rozwiązaniem :)

Gość Facet do wziecia
polskamama- mieso,wedlina,nabial,warzywa-owoce do tego chemia.W tygodniu kupuje tylko swieze pieczywo.

jestem w szoku- a ja nie mówię tylko o lumpach jak zauwazyłas kretynko! siedź sobie w tym de i wpierniczaj tą ich żywność a dupę niedługo będziesz miała też typową dla Pań z de!

Gość ano ciekawe ciekawe
jestem w szokuuuuuuuuuuuuuuu no tak ale jak ludzie pieka ciasta itp to potrzebuja cukier nie? ja tez bez cukru zyje ale jak pojde do sklepu tu to zaplace 50 centow za kg cukru...to sobie porownaj.... ja place jakies 80 pensow za kg, pewnie daloby sie taniej jakbym poszukala, ale nie musze, bo duzo nie zuzywam

Gość bry!
No i zaczyna się awantura, tylko nie wiem o co, bo jakie są ceny każdy widzi. A rząd jest chujowy.

wielka niemka się znalazła! te wasze ceny! a ty kto jesteś - wielka pani z de! pewno zapierniczasz na puckach u starych niemrasów a na forum rżniesz wielką damę!

Gość fg333333
A najgorszy stan kursy-wzmocnienia zlotowki byl latem w sierpniu 2008 co to jest ze slowo h o j n y wczytuje się przez ch z gwiazdką??Co to za jakis absurdalny system znków:D///???