Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba ich zdarlo!

Kuzwa!!! Ceny w sklepach mnie powalaja!!!

Polecane posty

Gość bry!
Nie mówimy tu o małych sklepikach bo wiadomo, że własciciele takiego sklepiku klepią biedę jak wszyscy inni...

Gość ano ciekawe ciekawe
za ta kase co wydalismy w PL na wszystko w tym na benzyne, bo przyjechalismy swoim samochodem, mielisbysmy wypasione 2-tygodniowe wakacje, all inclusive gdzies daleko, w pieknemy miejscu :o no ale Rodziny nie widzielismy 2 lata (jestesmy z roznych stron PL, wiec dojazd 500km do moich Rodzicow i z powrotem tez ladnie kosztowal, do tego po polskich drogach haha skuslismy sie nawet na przejazd autostrada, zeby wyrobic sobie wlasne zdanie na ten temat i co 50km musielismy sie zatrzymywac, bo bramki i 13zl szlo jak nic) W UK autostrady sa za darmo, a jazda po nich to sama przyjemnosc, oszczednosc czasu i paliwa!!!

Gość Facet do wziecia
do pierdolicie od rzeczy W biedronkach maja tansze warzywa ale jest to odrzutswiatowydo karmienia bydla.Tego nikt nie wie,nikt nie przyjmuje ze wpodz zniszczyala plantacje,sady i uprawy.Dalej niech chodza do hipermarketow,i swpieraja zagraniczne koncery.Bedzie coraz lepiej.Ubieraja sie tez po galeriach,co zapewne sama zauwazylas.

Gość bry!
Ostatnio nawet była jakaś afera z tym niby ekologicznym jedzeniem..

Gość KARDARKA
Facet do wziecia A tY WIESZ ILE KOSZTUJE MAŁE DZIECKO? zwierze jest królik i miescimy sie w cenie razem:) a i kot przybłeda kolo domu sie kreci to juz kolejny darmozjad jest.

Gość O TEMPORE O MORES********
I PROSZE NIE ZAPOMNIEC-nowe pieniadze wejda w obieg wiec ceny trzeba ustosunkowac do eu,a kto nie wie to przypomne jak to wyglada :ZAROBEK dzisiejszy 2000 tys po wprowadzeniu eu 1000,to jest podzielnik 1:2,natomiast jedzenie 1:1,dlatego europa jest w kryzysie i lepiej nie bedzie.Dobrze jest tam gdzie gdzie nowa waluta nie zostala wprowadzona np UK.a kto powie ze w europie srodkowej zyje sie latwiej jest w bledzie,ludzie zyja na kredytach wysokosc zadluzen i niewyplacalnosci przekroczyla wszystkie rekordy

Gość latawiec 26
ja tez ja co drugi dzien ide do sklepu to wydaje 50-60 w skali miesiaca to masakra jakas jest , tyle kosztuje jedzenie dla mnie i męża !!! niewyobrazam sobie jak by nas bylo 4 . do tego jakis market 2x w miesiacu po 300zł

Gość ano ciekawe ciekawe
codziennie sie modle, zeby UK nie wprowadzilo euro, ale na szczescie nie sa na tyle glupi, zeby isc jak te lemingi za reszta Europy...

Gość bry!
Jak wracam ze sklepu i mówię meżowi że za parę rzeczy dałam 60-70 zł to on się pyta za co tyle kasy.. Ano niech idzie do sklepu i zobaczy co ile kosztuje...

Gość jestem w szokuuuuuuuuuuuuuuu
a ile ryz kosztuje?

Gość ano ciekawe ciekawe
Bedac w PL zaszlismy do sklepu po pare drobiazgow i przy kasie wyszlo 76zl!!! myslalam, ze sie przekrece i bylam pewna, ze kasjerka sie pomylila, ale NIE!! A w cienkiej plastikowej siateczce duzo nie bylo... ech

Gość bry!
Grecja właśnie przez to euro popadła w takie długi

Gość ano ciekawe ciekawe
do spozywczaka zaszlismy...

Gość euilo
Sporo ludzi racjonalizuje jakosc np produktow w biedronce-ze to niby to samo co w innych i ze nawet jak na etykiecie inny producent to tylko dlatego iz to seria na zamowienie tej sieci a w rzeczywistosci to znanego producenta tylko pod szyldem powiazanej spolki itd itp ale to takie pierdolenie.....to nie jest ta sama jakosc a poza tym w dyskontach takich nie ma wszystkiego.....np wedlin,serów i innych produktów na wagę itd więc to nie sa miejsca w jakich mozna mówić o możliwości zaspokojenia potrzeb towarem tej samej jakosci tylko za nizsza cene

Gość Facet do wziecia
KARDARKA krolik napewno zje tyle co duzy rasowy pies z atydzien.Male dziecko kosztuje mniej niz dwoje prawie doroslych.rozumiem ze w tych 160 zl doliczylas pieluchy tak jak ja chemie?

Gość ano ciekawe ciekawe
Jak Polska nie wyciagnie wnioskow z bledow innych krajow, to czeka ja to samo niestety

Gość bry!
ano ciekawe ciekawe - trzeba patrzeć na ceny , bo przy kasie można przeżyć stan przedzawałowy

Gość ano ciekawe ciekawe
ja dostalam lekkich palpitacji!!!! serio!

ile ryz kosztuje w Polsce???????

Gość bry!
Ja kiedyś miałam tak, że mi brakło przy kasie, na szczęście nie dużo, więc zostawiłam zakupy i pobiegłam do samochodu i wyliczylam z drobniaków... Koszmar.

Gość KARDARKA
niech żyje Biedronka -jak to powiedział kaczynski sklep dla ubogich. Oby gnój musial jeszcze kiesys przezyc w tym pojebanym kraju za polowe tego co ja mam.

Gość Facet do wziecia
ja bialy ryz place po 1,2 za 400 g albo brazowy po 2,1 za 400 g

Gość bry!
A żebyś wiedziała, że te huje z Wiejskiej powinni pozdychać z głodu.. Do czego doprawadzili ten kraj..

Gość ano ciekawe ciekawe
dla ubogich czy nie, jesc cos trzeba niestety ech

Gość KARDARKA
Królik żre wiecej ode mnie. chemia, (bez moich kosmetyków osobistych) , pieluchy, wliczone w cenę. Fakt nie kupujemy słodyczy, bo nie jemy, ciasto od czasu do czasu. ale miesko, wedliny, owoce, warzywa, nabial napije jest wszystko co potrzeba dla podniebienia:))

A najlepsze jest to, że alkohol jest relatywnie tani w stosunku do zywności:) Puszka piwa kosztuje mniej niz te nieszczęsne pomidory w puszce:)

Gość ano ciekawe ciekawe
no wlasnie, dam im po 1500zl na miesiac i niech sobie radza!!! dopiero by zobaczyli jak to jest. Ale nie, oni sie musza nachapac dla siebie i dla swoich, a Ty obywatelu radz sobie sam

Gość KARDARKA
Królik żre wiecej ode mnie. chemia, (bez moich kosmetyków osobistych) , pieluchy, wliczone w cenę. Fakt nie kupujemy słodyczy, bo nie jemy, ciasto od czasu do czasu. ale miesko, wedliny, owoce, warzywa, nabial napije jest wszystko co potrzeba dla podniebienia:))

no to ryz ujdzie jescze. ale jak slyszalam ile cukier kosztuje to myslalam ze sie przewroce

Gość ano ciekawe ciekawe
*dam - dac :D